Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ - ΣΚΕΠΤΟΝΙΟ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
-Η επιστημη σημερα μας λεει ότι ο ανθρωπος μπορει να επηρεασει την υλη και το θεωρει ανακαλυψη, μα ηδη το ειχαν ανακαλυψει οι Ελληνες φιλοσοφοι πριν εικοσι εξι αιωνες.<<Επικουρος: Οι σκεψεις μας δημιουργουν την πραγματικοτητα μας>>



-Δεν ελεγχουμε εμεις το συμπαν,όμως συμμετεχουμε,με τις επιθυμιες,τις σκεψεις και τις προσδοκιες μας οι οποιες είναι δημιουργικες διεργασιες που τροποποιουν το πλεγμα των πραγματικοτητων του συμπαντος.


-Η δυναμη για υλοποιηση μιας σκεψης εξαρταται από την ενταση της επιθυμιας μας,πρεπει να ΞΕΡΟΥΜΕ τι θελουμε,πρεπει να ΠΟΥΜΕ τι θελουμε και πρεπει να το ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ,ομως το πώς και το ποτε θα συμβει ξεφευγει από τις δικες μας δυνατοτητες.
Η δυναμη για υλοποιηση μιας σκεψης εξαρταται από την ενταση της επιθυμιας μας,πρεπει να ξερουμε τι θελουμε,το πώς και το ποτε θα συμβει ξεφευγει από τις δικες μας δυνατοτητες.


-Οι σκεψεις και οι επιθυμιες μας μπορουν ενταχθουν στην προσευχη,η οποια συμφωνα με τα θρησκευτικα κειμενα ακουγεται από τον θεο,χωρις όμως να μπορουν να εξηγησουν την διαδικασια με την οποια ο θεος απαντα ικανοποιωντας τις επιθυμιες των προσευχομενων.


-Επομενως,την ζωη μας μπορουμε να την διαμορφωσουμε,επηρεαζοντας το παρον και το μελλον μας.!!!

ΣΚΕΠΤΟΝΙΟ

'Ή μικρότερη μορφή υποατομικού σωματιδίου με δική σας ονομασία είναι το Σκεπτόνιο, το οποίο αποτελεί το συστατικό πυρήνα του Νιονίου (σωμάτιο μεταφοράς της σκέψης).


-Το Σκεπτόνιο υλοποιεί τη φωτεινή ενέργεια της σκέψης και κινείται με άπειρη ταχύτητα, όπως άλλωστε και το Νιόνιο.


-Τα Σκεπτόνια παράγουν την ενέργεια της σκέψης του εγκέφαλου και μεταφέρουν ακαριαία τις σκέψεις των ανθρώπων σε άπειρες αποστάσεις.


-Η ενέργεια αυτή είναι πανίσχυρη και χρησιμοποιείται και για τις μετακινήσεις των ουράνιων οντοτήτων και μέσων.


-Τα Σκεπτόνια ανάλογα με την ψυχική διάθεση του ανθρώπου, τη νοητική του κατάσταση, την κατάσταση υγείας του, επιταχύνονται ή επιβραδύνονται.


-Οι καταστάσεις αυτές αυξομειώνουν το ενεργειακό πεδίο του ανθρωπίνου σώματος.


-Τα Σκεπτόνια μηδενίζουν τον χωροχρόνο, δεν πειθαρχούν στις δεσμεύσεις του, δεν μπορούν να ενταχθούν σε αυτόν και έχουν τη δυνατότητα να τον παραμορφώνουν.


-Απορροφούν ακαριαία τον χρόνο και επηρεάζουν το παρελθόν και το μέλλον εκμηδενίζουν την κίνηση και μόνο δική τους κίνηση υπάρχει.


-Υπάρχουν και δεν υπάρχουν κατά βούληση.


-Βρίσκονται παντού όπου υπάρχει ζωή.


-Βρίσκονται πάνω και κάτω από τη ζωή σαν εκφράσεις του Όλου Φωτός.
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ

Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ