Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΘΕΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ

-Απο τις πρωτες εικονες που λαμβανουμε με την γεννηση μας, βλεπουμε ανθρωπους γυρω μας,αυτο το θεικο κατασκευασμα το αφησαμε στην ακρη, θεωρωντας το ως κατι απολυτα φυσιολογικο.
-Ειμαστε ενα εργοστασιο, ενα απιστευτο δημιουργημα που ελαχιστα ασχολουμαστε μαζι του,παρα μονον οταν υπαρχει προβλημα.
-Ειμαστε σαρκα με κοκκαλα και.... ψυχη...... αλλο ενα ακομη θεικο δημιουργημα.


-Η επιστημη ασχοληθηκε με το σωμα μας, το εψαξε και το ψαχνει,εκανε και κανει προσπαθειες για να το ''κατασκευασει'' ομως η ψυχη???
Παραμενει αγνωστη, σημερα ελαχιστοι ασχοληθηκαν μαζι της,μα σταματησαν μπροστα στο δογμα της πιστεως, γιατι αυτο το εργο το ειχε αναλαβει η θρησκεια των τσοπανηδων της ερημου και οτι νεο ανακαλυπτε η επιστημη,επρεπε να εχει το οκευ της,μα τι ειναι η ψυχη ???


ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-''Η ψυχη ειναι φωτογενης υλη και αποτελειται απο συστατικα της ουσιας του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ανανεωνεται συνεχεια απο μονη της,αναπαραγεται,δεν φθειρεται,δεν γερνα,δεν πεθαινει,ειναι αθανατη.
-Η ψυχη κατα την στιγμη της συλληψης της,ειναι αυλη,αορατη και μοιαζει με συμπυκνωμενο ενεργειακο νεφος,οι ψυχες ειναι αποληξεις ακτινων του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ και κυτταρα μεταφορας της σκεψης του''.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Η ψυχη ειναι η αρμονια του σωματος,πανω στο οποιο επιδρα κατα τροπον να διατηρειται η συμμετρια και η ικανοτητα για την ζωη.Οταν θα απαλλαγης απο το θνητο σου σωμα,θα γινεις θεος, αφθαρτος επι του οποιου ο θανατος δεν θα εχει εξουσια.
Η ψυχη οσο πιο καλλιεργημενη ειναι τοσο περισσοτερες μνημες διατηρει απο προηγουμενες ενσαρκωσεις.!!!

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Πηγή: