Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Σχετικά με το κατεψυγμένο σπέρμα του πρώην Ναζιστή Δικτάτορα, Αδόλφου Χίτλερ.
Σύμφωνα με το αρχείο της Στάζι της Ανατολικής Γερμανίας, η κόρη του Χίτλερ τώρα κατέχει το ίδιο αξίωμα με τον πατέρα της. - Καγκελάριος της Γερμανίας.



Θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά ανθρώπινα όντα στη Γη από τότε μάλιστα που είναι συγχρόνως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και επικεφαλής του ισχυρού Δυτικού Οικονομικού Block γνωστού ως G-8. Πιο ανησυχητικό είναι ότι το όνειρο του Χίτλερ για την ενοποίηση της Ευρώπης κάτω από τον έλεγχο Γερμανίας/Βατικανού, αποτελεί έναν κυρίαρχο στόχο της κόρης του.

Το 1954, ένα παιδί γεννήθηκε, ένα κοριτσάκι, το οποίο το αρχείο της Στάζι αναγνωρίζει ως Άνγκελα Μέρκελ, τη σημερινή καγκελάριο της Γερμανίας. Επίσημα τα γενέθλιά της είναι 17 Ιουλίου 1954. Ωστόσο, το αρχείο της Στάζι που βρίσκεται σήμερα στα αρχεία της σοβιετικής KGB, καταγράφει τη γέννηση της στις 20 Απριλίου 1954. Εάν αυτό το μυστικό αρχείο είναι σωστό, τότε η Άνγκελα Μέρκελ γεννήθηκε στις 20 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων του Χίτλερ- 20 Απριλίου.

ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
Η γέννηση της Άνγκελα Μέρκελ, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στο αρχείο της Στάζι, βασίστηκε στην έρευνα του γερμανού γιατρού Karl Klauberg. Ο Klauberg είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους χειρότερους ναζιστές γιατρούς και καταδικάστηκε από τα σοβιετικά δικαστήρια ως «εγκληματίας πολέμου». Σύμφωνα με τις εκθέσεις, ο γιατρός Klauberg απελευθερώθηκε από τους Σοβιετικούς αφού εξέτισε μόνο επτά χρόνια της ποινής του σε αντάλλαγμα για την αποκάλυψη στην KGB κρυφών αρχείων του σχετικά με ναζιστικά πειράματά του πάνω στην τεχνητή γονιμοποίηση και το πιο τρομακτικό ,σχετικά με το κατεψυγμένο σπέρμα του πρώην Ναζιστή Δικτάτορας , Αδόλφου Χίτλερ.
Ο πατέρας του Χίτλερ, ο οποίος πήρε το όνομα Χίτλερ, ήταν ο νόθος γιος της ερωμένης του Σολομώντα Ρότσιλντ , Anna Maria Schicklgruber. Μετά την παραλαβή των αρχείων των Ναζί για την τεχνητή γονιμοποίηση, μαζί με κατεψυγμένα σπερματοζωάρια του Χίτλερ, το Σοβιετικό Πατριωτικό Μέτωπο, ενέκρινε πειράματα, ώστε να «αναστηθεί» ει δυνατόν, ένα παιδί που θα φέρει τους «γενετικούς δείκτες» του Αδόλφου Χίτλερ.
Ο γιατρός Klauberg έφερε την Gretl Braun στην ΛΔΓ (Κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία). Ήταν η νεότερη αδελφή της συζύγου του Χίτλερ, Εύας Μπράουν. Η Gretl Braun επιλέχθηκε ως η «παρένθετη» μητέρα του απογόνου του Χίτλερ που θα προέκυπτε μέσω της τεχνητής σπερματέγχυσης από το κατεψυγμένο σπέρμα του Χίτλερ. Η Gretl Braun ήταν μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), του οποίου η ιδεολογία ήταν επικεντρωμένη στις αρχές του μαρξισμού και των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των συνδικάτων.
Όταν ο γιατρός Klauberg επέστρεψε στη Δυτική Γερμανία, φυλακίστηκε αμέσως. Δολοφονήθηκε δύο χρόνια αργότερα, ενώ βρισκόταν ακόμα υπό κράτηση.

ΠΛΑΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Λίγο μετά τη γέννηση της μικρής κόρης του Χίτλερ, κανονίστηκε μια συμφωνία μεταξύ των Σοβιετικών, των Αμερικανών και του Βατικανού. Το μωρό του Χίτλερ μπήκε κάτω από τον «έλεγχο» της Καθολικής Εκκλησίας μέσω των «διασυνδέσεών» της με την Λουθηρανική Εκκλησία της Λ.Δ.Γ, που πήρε και την επιμέλεια του μωρού.
Της δόθηκε μια ψευδής ημερομηνία γέννησης, 17 Ιουλίου, και το όνομα Angela Dorothea Kasner, κόρη του Χορστ Κάσνερ, ενός Λουθηρανού πάστορα, και της συζύγου του, Herlind – μιας δασκάλας Αγγλικών- Λατινικών . Εκεί, στην ύπαιθρο του Templin στην Ανατολική Γερμανία μεγάλωσε η Μέρκελ , περίπου 50 μίλια βόρεια του Βερολίνου, την πρωτεύουσα της σοσιαλιστικής Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Το κεντρικό θέμα της "συμφωνίας" των Δυτικών Συμμαχικών Δυνάμεων, του Βατικανού, και των Σοβιετικών ήταν ότι η κόρη του Χίτλερ θα αποκτούσε τεράστια παγκόσμια δύναμη ... αλλά η άνοδός της αυτή στην εξουσία δεν θα ερχόταν πριν «ένας Γερμανός Πάπας βρεθεί στην κεφαλή του Βατικανού.»

Την επαύριο του θανάτου του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β ', ο πρώην Γερμανός ναζιστής Joseph Ratzinger ήταν υποψήφιος. Πήρε το όνομα του Πάπα Βενέδικτου XVI, στις 20 Απριλίου, 2005, ως Βικάριος της Ρώμης. Είναι άραγε τυχαίο ότι η ημερομηνία αυτή ήταν η επέτειος των γενεθλίων του Αδόλφου Χίτλερ;

Το 1977, η Angela Dorothea Kasner έγινε Άνγκελα Μέρκελ μετά τον γάμο της με τον φυσικό Ούρλιχ Μέρκελ, αλλά ο γάμος αυτός έληξε το 1982.
Εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας, λίγο αφότου ο Πάπας Ράτσινγκερ ανέλαβε την ηγεσία της Ρωμαϊκής Εκκλησίας την ημέρα των γενεθλίων του Χίτλερ.

Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ
Η Μέρκελ δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική μέχρι την ηλικία των 35, οπότε και η κατάρρευση του Τείχους του Βερολίνου το 1990. Έχει σταθεί απρόθυμη να συζητήσει το παρελθόν της και την ιδιωτική της ζωή. Η βιογραφία της φθάνει ως το γεγονός που υποδηλώνει ότι ο πατέρας της εργαζόταν για τη Στάζι, την περιβόητη μυστική αστυνομία της Ανατολικής Γερμανίας. Αλλά αναφέρεται στη βιογραφία της πως η φιλοκαθεστωτική στάση του πατέρα της βοήθησε την καριέρα της Angela - επιτρέποντας της να σπουδάσει σε ένα επίλεκτο σχολείο στο οποίο η είσοδος για τα παιδιά του κλήρου εκείνης της εποχής, ήταν απαγορευμένη.
Η έφηβη Μέρκελ, όπως και το σύνολο σχεδόν των συγχρόνων της, εντάχθηκε στο Freie Deutsche Jugend (FDJ), την οργάνωση της κομμουνιστικής νεολαίας.

Αν το Σοβιετικό αρχείο είναι αληθές και η απόδειξη είναι ισχυρή, δημιουργεί μερικές καταπληκτικές δυνατότητες. Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Angela Merkel ήρθε από την αφάνεια σε μια υπερεξουσία ως καγκελάριος της Γερμανίας, ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ως επικεφαλής του καρτέλ των οικονομικά ισχυρών G8.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, τον Ιούλιο του 2005, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ παραδέχτηκε την ασυνήθιστη εμμονή της με τα έργα του συνθέτη Richard Wagner, ο οποίος ήταν σατανιστής. Ο Wagner έγραψε την περίφημη σύνθεση "Parsifal", που ήταν μία από τις αγαπημένες του Αδόλφου Χίτλερ επίσης.
Ο Χίτλερ είχε δηλώσει ότι η μουσική του Βάγκνερ καταλαμβάνει το μυαλό του. Όπως ο Αδόλφος Χίτλερ, έτσι και η Άνγκελα Μέρκελ είναι βαθιά γοητευμένη με το έργο του Βάγκνερ « Η Επέλαση των Βαλκυριών».. Οι Βαλκυρίες ήταν μικρές γυναικείες θεότητες που θα επέλαυναν μέσα από κάθε μάχη προκειμένου να συγκεντρώσουν τους γενναιότερους δολοφονηθέντες και να τους οδηγήσουν μακριά σε ένα μέρος που λεγόταν Valhalla όπου θα περίμεναν να ενταχθούν στο στρατό του Οντίν στη τελευταία μάχη στις έσχατες στιγμές του κόσμου
Αν εξαιρέσει κανείς το μικρό μουστάκι, η Μέρκελ έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τον Αδόλφο Χίτλερ.




Επίσης μοιάζει πάρα πολύ στη μητέρα της- Gretl Braun.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




Απόσπασμα από το "Ήταν ο Χίτλερ ένας Ρότσιλντ;"
«Ο πατέρας του Αδόλφου, Alois Χίτλερ, ήταν ο νόθος γιος της Μαρίας Άννας Schicklgruber.
Σε γενικές γραμμές υποτίθεται ότι ο πατέρας του Alois Χίτλερ (Schicklgruber) ήταν ο Johann Georg Hiedler. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που αμφιβάλλουν σοβαρά ότι ο Johann Georg Hiedler ήταν ο πατέρας του Alois ... (ένα αυστριακό έγγραφο αποδεικνύει πως η Μαρία Άννα Schicklgruber ζούσε στη Βιέννη την εποχή που συνέλαβε).
Εκείνη την εποχή εκείνη εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του βαρώνου Rothschild. Μόλις η οικογένεια ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της, την έστειλε πίσω στο σπίτι της όπου γεννήθηκε και ο Alois.»
Οι πληροφορίες του Langer προέρχονται από τον υψηλά ιστάμενο αξιωματικό της Γκεστάπο Hansjurgen Koehler και δημοσιεύθηκαν το 1940, υπό τον τίτλο «Μέσα στη Γκεστάπο». Γράφει για τις έρευνες σχετικά με το παρασκήνιο του Χίτλερ που διεξήχθησαν από τον αυστριακό καγκελάριο, Dolfuss, μέσω των οικογενειακών αρχείων του Χίτλερ. Ο Koehler είδε στην πραγματικότητα ένα αντίγραφο των εγγράφων Dolfuss που δόθηκαν σε αυτόν από τον Χάιντριχ, τον άρχοντα της ναζιστικής Μυστικής Υπηρεσίας. Το αρχείο, έγραφε, «προκάλεσε τόσο όλεθρο όσο ποτέ δεν είχε προκαλέσει κανένα αρχείο στον κόσμο» (Μέσα στη Γκεστάπο, σελ 143).

Επίσης αποκάλυψε:
…Στη δεύτερη δέσμη στον μπλε φάκελο περιέχονται τα έγγραφα που συνέλεξε ο Dolfuss. Ο μικρόσωμος αλλά με μεγάλη καρδιά Αυστριακός Καγκελάριος θα πρέπει να γνώριζε πως από ένα τέτοιο προσωπικό αρχείο θα μπορούσε να είναι σε θέση να ελέγξει τον Χίτλερ ... Η αποστολή του δεν ήταν δύσκολη. Ως κυβερνήτης της Αυστρίας θα μπορούσε εύκολα να μάθει για τα προσωπικά δεδομένα και την οικογένειά του Αδόλφου Χίτλερ, ο οποίος είχε γεννηθεί σε αυστριακό έδαφος ...
Μέσα από τα πρωτότυπα πιστοποιητικά γεννήσεως, κάρτες εγγραφής της αστυνομίας, πρωτόκολλα, κλπ, όλα όσα περιέχονται στο αρχικό αρχείο, ο Αυστριακός καγκελάριος κατάφερε συναρμολογώντας τα αποσπασματικά τμήματα του παζλ, να δημιουργήσει μια περισσότερο ή λιγότερο λογική οντότητα.
Μια μικρή υπηρέτρια ... (Η γιαγιά του Χίτλερ) ... ήρθε στη Βιέννη και έγινε οικιακή βοηθός, ως επί το πλείστον εργαζόμενη για αρκετά πλούσιες οικογένειες. Αλλά στάθηκε άτυχη. Έχοντας αποπλανηθεί , ήταν έτοιμη να γεννήσει ένα παιδί. Γύρισε σπίτι της στο χωριό προκειμένου να γεννήσει....
Πού ήταν το μικρό κορίτσι που υπηρετούσε στη Βιέννη; Αυτό δεν ήταν δύσκολο να ανακαλυφθεί. Πολύ πρώιμα στη Βιέννη είχε θεσπιστεί το σύστημα της υποχρεωτικής εγγραφής στην αστυνομία. Υπάλληλοι και εργοδότες υφίσταντο πολύ βαριά πρόστιμα αν παραμελούσαν αυτό το καθήκον τους.Ο Καγκελάριος Dolfuss κατάφερε να ανακαλύψει την κάρτα εγγραφής.
Το μικρό, αθώο κορίτσι ήταν υπηρέτρια στο μέγαρο ... Rothschild. . και ο άγνωστος παππούς του Χίτλερ πιθανότατα θα έψαχνε για κάτι τέτοιο μέσα σε αυτό το μεγαλόπρεπο σπίτι. Το αρχείο Dolfuss σταμάτησε σε αυτή τη δήλωση. "
Ήταν η αποφασιστικότητα του Χίτλερ να αναλάβει την Αυστρία που τον οδήγησε στο να καταστρέψει τα αρχεία που σχετίζονταν με τη γενεαλογία του;

Ένας ανταποκριτής που έχει ερευνήσει εκτενώς το θέμα αυτό γράφει:
"Μου φαίνεται ότι ο Χίτλερ γνώριζε για τη σύνδεση του αυτή πολύ πριν την Καγκελαρία. Όπως και ο πατέρας του πριν από αυτόν. Όταν τα πράγματα εκτραχύνθηκαν, οι Χίτλερ πήγαν στη Βιέννη.
Ο πατέρας του Χίτλερ άφησε τη γενέτειρα του σε νεαρή ηλικία για να αναζητήσει την τύχη του στη Βιέννη. Όταν ο Χίτλερ ορφάνεψε, αφού η μητέρα του πέθανε τον Δεκέμβριο του 1907, έφυγε για τη Βιέννη σχεδόν αμέσως μετά την κηδεία.


Εκείνη την χρονική στιγμή φαίνεται να εξαφανίζεται από προσώπου γης για δέκα μήνες! Το τι συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της δεκάμηνης παραμονής του στη Βιέννη παραμένει ένα πλήρες μυστήριο στο οποίο η ιστορία δεν μπορεί να ρίξει κανένα φως.
Είναι λογικό, τώρα που έχει εδραιωθεί πως ο Χίτλερ ήταν ένας Ρότσιλντ, ότι ο ίδιος και τα ξαδέρφια του γνωρίστηκαν, και το δυναμικό του για μελλοντικές οικογενειακές προσπάθειες ενισχύθηκε ".


Οι Ρότσιλντ και οι Illuminati παράγουν πολλούς απογόνους μέσω γάμων στο πλαίσιο κρυφών προγραμμάτων αναπαραγωγής τους και αυτά τα παιδιά ανατρέφονται με άλλα ονόματα από άλλους γονείς. Όπως και ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι ένας Rockefeller που παράχθηκε με τον ίδιο τρόπο. Αυτά τα “συνήθη παιδιά από απλά υπόβαθρα” προορίζονται για να είναι εξαιρετικά επιτυχημένα στον τομέα της προτίμησής τους.
Ο Χίτλερ, επίσης, θα είχε παράξει ανεπίσημα, παιδιά ώστε να διατηρηθεί η γραμμή αίματος και προφανώς θα υπάρχουν σήμερα ζωντανοί άνθρωποι αυτής της γραμμής αίματος. (Σημείωση μου: Angela Merkel)

Ήταν λοιπόν ο Ρότσιλντ παππούς του Χίτλερ;
Τις ευχαριστίες μου σε μια ιστοσελίδα- ανταποκριτή για τις επιπλέον, ενημερωμένες πληροφορίες πάνω σε αυτό το άρθρο.Ένας άνθρωπος έχει ερευνήσει αυτή την ιστορία λεπτομερώς.
Ο Alois, ο πατέρας του Χίτλερ, γεννήθηκε το 1837 στην περίοδο κατά την οποία ο Salomon Mayer ήταν ο μόνος Rothschild που έζησε στο αρχοντικό της Βιέννης. Ακόμα και η σύζυγός του δεν ζούσε εκεί, επειδή ο γάμος τους ήταν τόσο κακός ώστε έμεινε στη Φρανκφούρτη.
Ο γιος τους, Anselm Salomon πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής ζωής του στο Παρίσι και τη Φρανκφούρτη μακριά από τη Βιέννη και τον πατέρα του.
Ο πατέρας Salomon Mayer, που ζούσε μόνος στο αρχοντικό της Βιέννης, όπου η γιαγιά του Χίτλερ εργαζόταν, θεωρείται ο κυριότερος και πιο προφανής υποψήφιος. Και ο Hermann von Goldschmidt, γιος του ανώτερου υπαλλήλου του Salomon Mayer, έγραψε ένα βιβλίο, που δημοσιεύθηκε το 1917, όπου είπε για τον Salomon:

"... Από τη δεκαετία του 1840 είχε αναπτύξει έναν κάπως απερίσκεπτο ενθουσιασμό για τα νεαρά κορίτσια ..."

και

"Είχε ένα ακόλαστο πάθος για πολύ μικρά κορίτσια, οι περιπέτειές του με τα οποία έπρεπε να αποσιωπηθούν από την αστυνομία."


Και η γιαγιά του Χίτλερ, μια νεαρή κοπέλα που εργαζόταν κάτω από την ίδια στέγη δεν θα αποτελούσε το αντικείμενο του πόθου του Salomon; Και αυτό το ίδιο κορίτσι έμεινε έγκυος, ενώ εργαζόταν εκεί;




Και ο εγγονός της έγινε ο Καγκελάριος της Γερμανίας, που χρηματοδοτείτο από τους Ρότσιλντ, και άρχισε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος ήταν τόσο ζωτικής σημασίας για την ατζέντα Rothschild-Illuminati;

Και οι Illuminati έχουν εμμονή με το να θέτουν τις γραμμές αίματός τους σε θέσεις εξουσίας σε όλες τις «πλευρές» μέσα σε μια σύγκρουση; Και οι Ρότσιλντ είναι μία από τις βασικές γραμμές αίματός τους; Και είναι όλα μια σύμπτωση;
Απόσπασμα  









Περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:
ΧΙΤΛΕΡ, Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ!

"ΚΟΡΗ του ΧΙΤΛΕΡ η ΜΕΡΚΕΛ;"

"Ποια είναι η σχέση του Χίτλερ με την Μέρκελ…" (Βίντεο)

"Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΙΑΚΩΒ ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ"

Πηγή:
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη