Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Εξωγήινοι - Δίκαιο και ο Νόμος των ΗΠΑ!

-Στις 5 Οκτωβρίου 1982, ο Δρ Μπριάν Τ. Κλίφορντ του Πενταγώνου ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου (The Star New York) ότι η επαφή μεταξύ των πολιτών των ΗΠΑ και εξωγήινων ή με τα οχήματά τους είναι παράνομη γιατί δεν είναι τίποτα περισσότερο από φάρσες και αυταπάτες και πρέπει να απορριφθούν. Ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.


-Σύμφωνα με νόμο (νόμος 14, τμήμα 1211 του Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών, που εγκρίθηκε στις 16 Ιουλίου του 1969, πριν από τις αποστολές “Απόλλων” στο φεγγάρι), κάθε τέτοια επαφή καθιστά αυτόματα καταζητούμενο εγκληματία τον επαφικό που τιμωρείται με ένα χρόνο φυλακή και πρόστιμο 5.000$ USA. Η νομοθεσία αυτή ουδέποτε καταργήθηκε.

-Ο καθορισμός της «εξωγήινης έκθεσης» επαφίεται εξ ολοκλήρου στον υπεύθυνο της ΝΑΣΑ, ο οποίος εξουσιοδοτείται με απόλυτες δικτατορικές εξουσίες, διάταξη η οποία είναι εντελώς αντίθετη προς το σύνταγμα των ΗΠΑ.για κάθε άτομο το οποίο θα είχε επαφή με εξωγήινα όντα ή με UFO.

-Έτσι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δημιούργησε μια εντελώς νέα ποινική κατηγορία των επαφικών με UFO.

Ο καθορισμός της «εξωγήινης έκθεσης» επαφίεται εξ ολοκλήρου στον υπεύθυνο της ΝΑΣΑ, ο οποίος εξουσιοδοτείται με απόλυτες δικτατορικές εξουσίες, διάταξη η οποία είναι εντελώς αντίθετη προς το σύνταγμα των ΗΠΑ.

-Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα αυτού του νόμου δεν ήταν να αποφύγουν οι μάρτυρες την επαφή, αλλά να τους φιμώσει.

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ
Πηγή: