Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Μικρές ειδήσεις εν τάχει - Το αμερικανικό βαθύ-κράτος ψάχνει για αφορμή παγκόσμιου πολέμου με πιόνι τον Τραμπ..

- Η αμερικανική επίθεση εναντίον της συριακής βάσης στόχευε και ρωσικό προσωπικό που στάθμευε εκεί. Οι Ρώσοι ουσιαστικά εξουδετέρωσαν την επίθεση επεμβαίνοντας στο δορυφορικό GPS καθοδήγησης των πυραύλων, αφού εξέτρεψαν τους περισσότερους πυραύλους από τον στόχο τους με μερικούς μόνον να πλήττουν την περίμετρο της βάσης χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.


- Οι Ρώσοι στο πολιτικό επίπεδο αντέδρασαν αμέσως διακόπτοντας την γραμμή επικοινωνίας που είχαν εγκαταστήσει με τους Αμερικανούς για τον συντονισμό των ρωσικών και αμερικανικών δυνάμεων στον αέρα και στο έδαφος προς αποφυγή τυχόν σύγκρουσης μεταξύ των, με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να σταματήσουν αμέσως τους βομβαρδισμούς στην Συρία, αφού τώρα τα αεροπλάνα τους κινδυνεύουν από τους ρωσικούς αλλά και τους συριακούς αντιαεροπορικούς πυραύλους.

- Το αμερικανικό βαθύ-κράτος που ψάχνει για αφορμή παγκόσμιου πολέμου με πιόνι τώρα τον Τραμπ, αφού μάζεψαν τα βρεγμένα τους από την Συρία κατευθύνθηκαν στην Κορέα ρίχνοντας στον δρόμο τους και την "μητέρα όλων των βομβών" στο Αφχανιστάν. Η ανατίναξη του β.κορεατικού πυραύλου δεν τους έδωσε την αφορμή που ψάχνουν ακόμα ενώ οι Ρώσοι και οι Κινέζοι προειδοποιούν πως δεν θα ανεχθούν την πυρπόληση της Κορεατικής χερσονήσου.

[Σημ. Δεν αποκλείεται να βγει τώρα ο Cobra και να μας πει πως τον β.κορεατικό πύραυλο τον ανατίναξαν οι Πλειάδειοι για να αποφευχθεί νέος παγκόσμιος πόλεμος]

Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ