Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Τα ευκολότερα θύματα της Νέας Τάξης (Βίντεο)

Η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται συνεχώς και τα ρομπότ που κατασκευάζονται μπορούν να τρέξουν, να πηδήξουν και να κάνουν πατινάζ στον πάγο αν χρειαστεί.
Οι γονείς σε όλον τον κόσμο έχουν ήδη συνειδητοποιήσει τους ευχάριστους (και για αυτούς) τρόπους που ένα iPad μπορεί να καταλάβει το μυαλό ενός παιδιού για ώρες και να τους αφήσει ήσυχους να απολαύσουν ώρες ηρεμίας ή διασκέδασης.

Έτσι ειδικά τα παιδιά πιστεύουν πως τα ρομπότ θα νοιάζονται για μας και θα μας σώζουν, την ώρα που η Νέα Τάξη τα ετοιμάζει για την αστυνόμευση και την διοίκηση κατά όσων αντιδρούν στα σχέδιά της.
Αυτό το μικρό κορίτσι αποτελεί παράδειγμα. Αυτό που αγκαλιάζει στο βίντεο δεν είναι ένα ρομπότ, παρόλο που είναι γυαλιστερό και το σώμα του που είναι από τιτάνιο, έχει και πρίζες που μοιάζουν με μάτια.
Είναι ένας θερμοσίφωνας. Και όμως η πιτσιρίκα επανειλημμένα λέει, «Γεια σου, ρομπότ!» Στη συνέχεια, κάνει βόλτες και του δίνει μια αγκαλιά.
«Σ `αγαπώ», λέει του ρομπότ . «Σ `αγαπώ.» Το «ρομπότ» αδιάφορο όμως, δέχεται την αγάπη της χωρίς ωστόσο καμία αντίδραση.





Πηγή:
el.gr