Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Οι δονήσεις εντείνονται, περισσότερες ψυχές αφυπνίζονται προς την αλήθεια, και την μοιράζουν!!!

Οι καιροί αυτοί είναι των μεγάλων αλλαγών οι οποίες δεν θα σταματήσουν, και θα απαγγείλουν τον ερχομό της Νέας Εποχής. υπάρχουν πανίσχυρες δυνάμεις τριγύρω σας, κι όταν αυτές θα συγκλίνουν το κύμα των θετικών δραστηριοτήτων θα είναι απότομο. Τότε θα ξέρετε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Νέα Εποχή είναι καθ’ οδόν κι ότι δεν θα υπάρχει γυρισμός στα παλιά.


Ενδείξεις του είδους των αλλαγών που θα συμβούν υπάρχουν εδώ και καιρό. Καθώς οι δονήσεις εντείνονται, περισσότερες ψυχές αφυπνίζονται προς την αλήθεια, και την μοιράζουν ακόμα ευκολότερα.Όταν βλέπετε ανθρώπους να εμπλέκονται μέσα σε αρνητικές δραστηριότητες στείλτε τους την αγάπη σας, κι ευχηθείτε τους κατανόηση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Κάποιες ψυχές είναι ακόμα ανήμπορες να ανυψωθούν από μόνες τους έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις, αλλά πάντοτε υπάρχει κάτι το οποίο μπορούνε να μάθουνε μέσα από οποιαδήποτε κατάσταση στην οποία βρεθούν. Να θυμόσαστε ότι κάθε ψυχή που συναντάτε είναι είτε αδελφός ή αδελφή σας, και πως κατ’ ουσία δεν διαφέρει από εσάς. Όλοι κάνουν το ταξίδι τους πίσω στο Φως, αλλά απλά βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο της διαδρομής, συνεπώς κανείς δεν είναι καλύτερος από κάποιον άλλον. 


Σύντομα θα έρθουν στο προσκήνιο πιο εξελιγμένες ψυχές οι οποίες έχουν ενσαρκωθεί ειδικά για να υπηρετήσουν τους άλλους σε τούτη την κρίσιμη στιγμή.Ο ήλιος μας κάνει ένα ταξίδι, σε σχέση με τους αστερισμούς αυτούς, που χρειάζεται σχεδόν 26.000 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Κάθε 2.150 χρόνια περίπου, ο ήλιος έρχεται διαδοχικά σ' ευθυγράμμιση με καθέναν από τους δώδεκα αυτούς αστερισμούς. Όσο βρισκόμαστε σ' ευθυγράμμιση μ' έναν αστερισμό, λέμε ότι είμαστε στην εποχή αυτού του αστερισμού και είμαστε δέκτες ισχυρών κοσμικών ενεργειών που μας έρχονται απ' αυτόν. Οι ενέργειες κάθε εποχής είναι διαφορετικές, και μας εμπνέουν να δημιουργούμε εντελώς διαφορετικούς πολιτισμούς.
Το τελευταία 2.150 χρόνια διανύαμε την εποχή των Ιχθύων. Οι ενέργειες των Ιχθύων χαρακτηρίζονται από τις ιδιότητες της ατομικότητας Καθώς ο ήλιος κινείται πέρα από τη σφαίρα επιρροής των Ιχθύων, οι ενέργειες των Ιχθύων αποσύρονται τώρα. 

Εισερχόμαστε τώρα όλο και περισσότερο στο πεδίο επιρροής του νέου αστερισμού, του Υδροχόου, κι αρχίζουμε να επηρεαζόμαστε από τις δικές του ενέργειες. Αυτές είναι οι ενέργειες της σύνθεσης. Όπως ακριβώς οι ενέργειες των Ιχθύων έχουν διαιρέσει τον κόσμο, έτσι και οι ενέργειες του Υδροχόου θα μας φέρουν σε μια εναρμονισμένη, συγκερασμένη ενότητα, μια σύνθεση όλων των μελών της ανθρωπότητας, της φύσης και των κατώτερων βασιλείων. Παρευρισκόμαστε τώρα στο ξεκίνημα αυτής της πορεία.Για όσους θελήσουν να ακολουθήσουν τη νέα εποχή που έρχεται, πρέπει να σηκώσουν τα μάτια τους προς τον ουρανό, να δουν τους ουράνιους πατέρες τους που έρχονται και να αναζητήσουν στη Γη τους Αθάνατους Αδελφούς τους που άφησε φύλακες των ανθρώπων ο ΔΙΑΣ, όταν έφυγε, την ύπαρξη των οποίων αγνοούν. Να δουν με σοβαρότητα τα φαινόμενα του υπερβατικού κόσμου και όχι να σταυροκοποιούνται όταν ακούν ότι δακρύζουν οι ξύλινες εικόνες των αγίων, που όλες οι περιπτώσεις έχουν αποδειχθεί προιόντα απάτης του φιλοχρήματου ιερατείου.


Πηγή:
Σέκερης Απολλώνας
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ