Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΜΜΕ: Τρελοί όσοι γονείς αρνούνται τους μαζικούς εμβολιασμούς!!! (Βίντεο)

Όποιος αντιδρά χαρακτηρίζεται.

Στην Ελλάδα αυξάνεται το κίνημα γονέων κατά των ύποπτων εμβολιασμών και φαίνεται πως αυτό ξεκίνησε να ενοχλεί.
Έτσι δημοσιεύονται άρθρα σε μέσα ενημέρωσης και εφημερίδες, τα οποία χαρακτηρίζουν επικίνδυνους όσους γονείς αντιδρούν στους μαζικούς εμβολιασμούς των παιδιών.


Η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» έχει αναφέρει παλαιότερα:
«Παρασυρμένοι από αμφίβολης αξιοπιστίας έρευνες και τρομολαγνικές ειδήσεις που διαβάζουν στο Διαδίκτυο, ολοένα και περισσότεροι γονείς αποφεύγουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους επειδή φοβούνται ότι θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία τους.
Μια πρόχειρη αναζήτηση στο Internet αποκαλύπτει κείμενα με τίτλους όπως «Οχι στα εμβόλια. Ογδόντα ιατροί εναντίον των εμβολιασμών» και «Παιδικά εμβόλια: Ποιοι κερδοσκοπούν διοχετεύοντας καρκίνους στα παιδιά μας;», τα οποία επηρεάζουν τους γονείς, που σταματούν να εμπιστεύονται τον εμβολιασμό και την αναγκαιότητά του. Την πραγματικότητα αυτή διαπιστώνουν εμπειρικά πλέον και οι ίδιοι οι παιδίατροι όταν καλούνται να ενημερώσουν τους γονείς για τα εμβόλια».
Τι κι αν ο Robert F. Kennedy, Jr. Μαζί με τον Robert de Niro ανακοίνωσαν την πρόκληση των $ 100,000 του World Mercury Project με στόχο να σταματήσει η χρήση του εξαιρετικά τοξικού υδραργύρου στα εμβόλια.
Τι κι αν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποιεί για τα εμβόλια της γρίπης λέγοντας: «Το εμβόλιο της γρίπης είναι μια απάτη, που δημιουργήθηκε από  φαρμακευτικούς κολοσσούς για να κερδίσουν χρήματα από ευάλωτα άτομα και  αρρώστους».
Τι κι αν υπάρχουν γιατροί και επιστήμονες σε όλον τον κόσμο που προειδοποιούν για τα εμβόλια;
Στην χώρα των «μορφωμένων» θα κάνουμε το λάθος.







Πηγή:
el.gr