Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ

-Ο πρωτος που κανει λογο για γραφη ειναι ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ο δημιουργος του ανθρωπου 70.000 χρονια πριν:
''Εγω εδωσα στους ανθρωπους την γνωση, τους αριθμους και τα γραμματα''.


-Ο Αγγλος Μηντ που μετεφρασε τον παπυρο του ΕΡΜΗ λεει: Ο ΕΡΜΗΣ ανηκει σε μια φυλη οντων που διδαξαν τεχνες και πολιτισμο και αφου ανεθεσε στους θεικους συγγενεις ΕΛΛΗΝΕΣ να τον προσεχουν, εφυγε για τ'αστρα.


-Ξενοι μελετητες διατυπωσαν πληθος κολακευτικων σχολιων:
''Θεικη αρμονια, εκφραση επικοινωνιας θειου λογου, η τελειωτερη γλωσσα, μαγικη, μουσικη, ηχητικη, εκφραστικη, ζωντανη, καθαρη σε νοηματικες εκφρασεις, δεν πληγωνει τα ακουστικα τυμπανα,αποδιδει αριστα λεξεις...... που δεν υπαρχουν σε αλλη γλωσσα, οπως Φιλοτιμο, Αλτρουισμος, Θροισμα, Φλοισβος, διατυπωνει ευχερως διανομηματα υψηλου επιπεδου'' και πολλα αλλα.

-Ομως, εκ διαμετρου αντιθετοι μερικοι επιστημονες, Ελληνες [???] που κερδιζουν πολεμωντας την Ελλαδα,μπορουν ανετα να πιστεψουν στο ονειρο ενος μαραγκου, δηλαδη στο τιποτα και ενω κρατουν στα χερια τους ενα αρχαιοελληνικο αγγειο που παρουσιαζει τις Ελληνικες, φιλοσοφικες διατυπωσεις...... προσκυνουν το πρωτο και πολεμουν το δευτερο???

-Εαν δεν υπηρχε αυτη η εχθροτητα που τους αποδιδει οφελη προσωρινα, δεν θα υπηρχε λογος για τοσο θορυβο γυρω απο την Ελληνικη γραφη και τα γραμματα, καταλαβαινει κανεις τωρα ποσο κακο εχουν κανει οι διαφοροι πληρωμενοι Ελληνες???

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ

Πηγή: