Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Όπως είναι γνωστό και προβλήθηκε από τα διεθνή νεοταξικά ΜΜΕ, οι αιφνίδιοι αμερικανικοί βομβαρδισμοί στη Συρία προκλήθηκαν από την μεγάλη συγκίνηση που προκάλεσε ο υποτιθέμενος βομβαρδισμός με χημικά αέρια στους αντικαθεστωτικούς με πολλά θύματα.
Κι όμως, όλη αυτή η υπόθεση δεν είναι παρά άλλη μια απάτη όπως θα δούμε παρακάτω, του αμερικανικού βαθέως κράτους.


Μια οργάνωση Σουηδών γιατρών, με την ονομασία SWEDHR, πήγε επιτόπου στο μέρος όπου έπεσαν τα χημικά αέρια και έκανε μια μεγάλη έρευνα από την οποία βγήκαν πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα ξεσκεπάζοντας την αμερικανική απάτη (όπως έγινε και στο Ιράκ με τα υποτιθέμενα χημικά όπλα του Σαντάμ Χουσεΐν).
Όπως διαπιστώθηκε, εκείνοι που πρόβαλλαν τα θύματα του χημικού βομβαρδισμού υποτίθεται του Άσαντ, με τις φρικτές εικόνες, δεν είναι άλλοι από μια οργάνωση που ονομάζονται Λευκά Κράνη, (White Helmets), που είναι μια οργάνωση της Αλ Κάιντα.
Όπως αποκαλύφτηκε, τα Λευκά Κράνη όχι μόνο δεν ενδιαφέρονταν να βοηθήσουν τα θύματα του χημικού πολέμου αλλά έχουν επανειλημμένα ενοχοποιηθεί για εν ψυχρώ δολοφονίες μικρών παιδιών και άλλων με χημικά όπλα.
Οι Σουηδοί γιατροί που έκαναν την έρευνα εξακρίβωσαν με φρίκη ότι τα Λευκά Κράνη έπιαναν τα μικρά παιδιά τα οποία ήταν μισοπεθαμένα και τα χτυπούσαν με ενέσεις αδρεναλίνης στο στήθος, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, για να τα σκοτώσουν και να τα προβάλλουν μετά στις κάμερες σαν τα θύματα του χημικού βομβαρδισμού του Άσαντ.
Δηλαδή όχι μόνο δεν προσέφεραν πρώτες βοήθειες αλλά ο σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν όσο μπορούν περισσότερα θύματα για να φανεί η καταστροφή στα διεθνή ΜΜΕ όσο γίνεται μεγαλύτερη.
Σύμφωνα με τις αναφορές των Σουηδών και των διερμηνέων τους στα αραβικά, αυτοί οι άντρες της Αλ Κάιντα σκηνοθετούσαν τις πιο φρικτές εικόνες πάνω στα πτώματα φτάνοντας στο σημείο να τραβάνε και τα άκρα των πτωμάτων για να προκαλέσουν μεγαλύτερη οργή στη διεθνή κοινή γνώμη εναντίον του Άσαντ.
Τα διάφορα φιλμ που προβλήθηκαν στα μεγάλα διεθνή κανάλια, όπως διαπίστωσαν οι Σουηδοί γιατροί που συνεργάστηκαν και με την ερυθρά ημισέληνο του Άσαντ, δεν ήταν παρά περίτεχνες σκηνοθετημένες σκηνές από τα Λευκά Κράνη που επιδίδονταν σε εν ψυχρώ δολοφονίες για να αυξήσουν τον αριθμό των θυμάτων.


Για τη σατανική αυτή σκηνοθεσία, όπως απέδειξαν οι Σουηδοί γιατροί, έφταναν στο σημείο να χρησιμοποιούν μπογιές και να βάφουν με μελανά χρώματα τα πτώματα για να φαίνεται πιο φρικτός ο θάνατος τους από τους υποτιθέμενους χημικούς βομβαρδισμούς του Άσαντ.
Στα παρακάτω βίντεο φαίνεται όλη η απάτη της σκηνοθεσίας πάνω σε υποτιθέμενα πτώματα που δεν είναι παρά εντεταλμένοι ηθοποιοί, δηλαδή έφτασαν μέχρι και σε αυτό το σημείο, που υποδύονταν τη φρίκη του χημικού πολέμου.
Αλλά η απάτη αυτή φάνηκε με πολύ χαρακτηριστικό και συνάμα κωμικοτραγικό τρόπο όταν σε βίντεο που παρουσίασαν οι αντίπαλοι του Άσαντ, τα πτώματα που είχαν πεθάνει με φρικτό τρόπο κάπου φάνηκε ότι άρχισαν να…κινούνται.
Ενθουσιασμένοι οι αντίπαλοι του Άσαντ, δηλαδή τα Λευκά Κράνη προδόθηκαν από μια συνομιλία μεταξύ τους όπου ομολόγησαν ότι ο Αλλάχ τους βοήθησε σε αυτή τη σκηνοθετημένη απάτη της φρίκης και τώρα εύχονταν οι άπιστοι Αμερικανοί, Ρώσοι και ο Άσαντ να αλληλοσφαχτούν μεταξύ τους.

Αυτά τα «ωραία» πράγματα έγιναν στη Συρία και ο κόσμος είναι μάρτυρας άλλης μιας φρικτής απάτης του αμερικανικού βαθέως κράτους.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ



Πηγή:
nikosxeiladakis.gr