Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η νέα εποχή ανατέλλει, και ήδη άνθρωποι ενθυμούνται προηγούμενες ζωές τούς.

Η νέα εποχή ανατέλλει, ήδη οι επιστήμονες της Γαίας μελετάνε κβαντική φυσική εκεί όπου οι νόμοι γίνονται άυλη νόηση.
Η νέα εποχή ανατέλλει, ήδη το διαδίκτυο έχει βγάλει αυτά που μυριάδες έτη έκρυβαν τα σκοτεινά ιερατεία του όφι Γιαχβέ. Ήδη η αλήθεια έχει ενεργοποιηθεί σιγά και σταθερά και οι ψυχές των ομήρων θνητών ξυπνάνε από το λυθαργον και τον Θεό ύπνο.
Η νέα εποχή, ανατέλλει ήδη, και οι πρώτες εικόνες από πλανήτες και δορυφόρους οπου κατανοούμε ότι όλος ο γαλαξίας και το σύμπαν σφιζει από ζωή, απο δονήσεις και διαστάσεις.
Η νέα εποχή ανατέλλει, και ήδη άνθρωποι ενθυμουνται προηγουμενες ζωές τούς.

Η νέα εποχή ανατέλλει και στη Γαία γίνεται χαμός.. Οι αποστάτες δράκοι ψεκάζουν ανελέητα τη Γαία με χημικές ουσίες, και εκπεμπουν υπόηχους ώστε να χαμηλώνουν την εγκεφαλική νόηση των θνητών, δεν παραδείδουν τη θέα Γαία επουδενί. 
Ο στρατιωτικός παγκόσμιος πόλεμος προσπαθεί να ενεργοποιηθεί απο τα σκοτεινά κέντρα δοιηκησεων των κρατών. Η Βενεζουέλα διάλυσε εντελώς. Το βαλκανιο κράτος υπό κατάρρευση και τα μισά κράτα υπό οικονομική καταστροφή.
Ο στρατιωτικός παγκόσμιος πόλεμος μετά από ανεπαλληλες προσπάθειες αποτυχίας στην Συρία-ρωσια-ιραν με αμερικη-νατο-τουρκια, τώραίς λόγο και ουσία από δράκοντα-Κορέα με ιλουμινατοι-Αμερική. 
Η νέα εποχή ανατέλλει και στη Γαία άναψαν φωτιές και ελληνικο ιχωρ ημίθεων.. Ημαρ εστί. 
Τα μυστήρια των Δελφών πήραν φωτιά και δίνουν οδηγίες πέρα δοθεν. 
Ο Θεός Απόλλων ηγεσία έχει της αποστολής.

Πηγή:
Σέκερης Απολλώνας
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ