Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Η παγκόσμια ελίτ συνειδητοποιώντας ότι χάνει τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας προγραμματίζει θυσίες παιδιών στις εγκαταστάσεις της Καθολικής Εκκλησίας στη Ρώμη, το Μόντρεαλ, το Λονδίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Γενεύη, τη Φρανκφούρτη, στην Τάρα, στην Ιρλανδία και στην Ουάσιγκτον (DC)..


Στις 30 Απριλίου οκτώ παιδιά σώθηκαν από την σχεδιαζόμενη θυσία τους στην Ευρώπη, ενώ οι προσπάθειες διάσωσης άλλων παιδιών σε άλλες τοποθεσίες απέτυχαν.
Την ίδια μέρα αρκετά άτομα που εργάζονται για το Διεθνές Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου στις Βρυξέλλες (ITCCS) http://itccs.org/ συνελήφθησαν στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά που χρησιμοποιούσαν σε δολοφονικές τελετουργίες οι παιδόφιλοι του Ενάτου Κύκλου στην Ουάσιγκτον και το Βανκούβερ του Καναδά.
Ο Ένατος Κύκλος είναι μια ισχυρή μυστική ομάδα που δρα μέσα στους κόλπους της Cabal, η οποία έχει θέσει δολίως υπό τον έλεγχο της από το 1694, το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Χρηματοδοτείται από το Διεθνές Νομισματικό Σύστημα με χρήματα που φιλτράρονται μέσα από το ιδιόκτητο IRS, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και την Τράπεζα του Βατικανού.
Τα μέλη του Ενάτου Κύκλου λατρεύουν τον Σατανά και ως αντάλλαγμα για την εξουσία που τους παρέχει στον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας, επιδίδονται σε τακτική βάση στην παιδεραστία και σε σατανιστικές τελετές με θυσίες παιδιών, προσφορά στον βρυκόλακα θεό τους, σε ιδιαίτερα φυλασσόμενες μυστικές περιοχές, όπως σε υπόγειες σήραγγες που συνδέονται με Τεκτονικές Στοές, τον ΟΗΕ, με Καθολικούς καθεδρικούς ναούς, ακόμη και με κατακόμβες κάτω από το Βατικανό.
Από το 2011 το Διεθνές Δικαστήριο Εθιμικού Δίκαιου στις Βρυξέλλες (ICLCJ) μέσω του βραχίονα του (ITCCS) διερευνά τα εγκλήματα της ελίτ, συγκεντρώνοντας στοιχεία από μαρτυρίες επιζώντων των σατανιστικών τελετουργιών, καθώς και τη χρήση των αρχών του κοινού δικαίου από τοπικές νομικές οντότητες για να σύρει αυτούς τους εγκληματίες ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σάββατο 6 Μαΐου 2017, 8:52
Περισσότερα εδώ: banking-system.beforeitsnews.com

Δείτε επίσης:

Ολλανδός τραπεζίτης σε τηλεοπτική συνέντευξη: ”Σε ανώτερους κύκλους μου ζήτησαν να θυσιάσω παιδιά” (Βίντεο)



Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ