Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΚΡΟΝΟΣ- ΓΕΧΑΒΟΝ-ΓΙΑΧΒΕ-ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΧΕΒΡΩΝΕΣ-ΧΑΖΑΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

Οι Χεβρώνες δράκοντες προέρχονταν από τον αστερισμό του Όφεως και είχαν ως βάση εξορμήσεως τις Εσπερίδες, ένα αστρικό σύστημα που ανήκει στον Ωρίωνα.
Αρχηγός τους ήταν ο συμπαντικός εγκληματίας Γεχαβόν (Jehavon), ο οποίος ήταν ο πιο αδίστακτος συνεργός του αποστάτη Κρόνου και ο οποίος ανακήρυξε τον εαυτό του θεό της Γης και δημιουργό του κόσμου και των ανθρώπων.



Αμέσως μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα το -9560, ο Γεχαβόν αναχώρησε από το πλανητικό σύστημα των Εσπερίδων, ήλθε στην Γη και κατέλαβε και καταδυνάστευε την Αμερικανική ήπειρο με τα υπολείμματα των Ατλάντων.


Εναντίον του εκστράτευσε ο Ηρακλής, με την εκστρατεία αυτή να κρυπτογραφείται με την ονομασία "Τα Μήλα των Εσπερίδων".
Ο άθλος αυτός, όπως αναφέρουν στην απόκρυφη παράδοση τους οι "Γνωστικοί", διήρκεσε έξη ολόκληρα γήινα χρόνια σε Γη και Ουρανό.

Μετά από απηνή καταδίωξη ο Γεχαβόν συνελήφθη από τον Ηρακλή και εγκλείστηκε στις φυλακές συμπαντικών εγκληματιών που βρίσκεται στον αστερισμό του Κάνωπος της Αργούς, όπου παραμένει έγκλειστος μέχρι σήμερα. Μετά τη σύλληψη του Γεχαβόν από τον Ηρακλή, ο Κρόνος αμέσως ανακήρυξε υπαρχηγό του, τον γιό του Γεχαβόν και της δράκαινας Αχαμόθ, τον οφιοειδή δράκο Γιαχβέ μαζί με τη σύζυγό του, τη δράκαινα Ασερά. 

« Οι ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΧΕΒΡΩΝΕΣ ΖΕΥΓΑΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΑΣΙΝΑ – ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ- φέρουν στο αίμα τους το «ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΟ», ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ, ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ». Η υπέρτατος θεός του ουρανού της φυλής Ασίνα ήταν ο γαλάζιος λύκος.
Η περιοχή της ΧΑΖΑΡΙΑΣ ήταν η βάση εξορμήσεως των απογόνων των ΔΡΑΚΟΝΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ- ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΩΣ ΧΑΖΑΡΩΝ.

Αφού οι δράκοντες Χεβρώνες κατέκτησαν μια τεράστια περιοχή ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΡΑΤ και γύρω από τον Εύξεινο Πόντο και την Κασπία θάλασσα, που την ονόμασαν Χαζαρία,
μετακινήθηκαν προς το νότο γύρω στο 5.500 π.Χ. και εποίκησαν την ανατολική Τουρκία, το Ιράκ (Σουμερία), τη μέση Ανατολή και την Αραβική Χερσόνησο, ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ.

«ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ