Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (CSETI)

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ-ΔΙΚΑΙΟ - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (CSETI).
Στις 5 Οκτωβρίου 1982, ο Δρ Μπριάν Τ. Κλίφορντ του Πενταγώνου ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου (The Star New York) ότι η κάθε «δήλωση επαφής» μεταξύ πολιτών των ΗΠΑ και εξωγήινων, άμεσα ή με τα οχήματά τους, είναι παράνομη γιατί δεν είναι τίποτα περισσότερο από φάρσα ή αυταπάτη.
Σύμφωνα με νόμο (νόμος 14, τμήμα 1211 του Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών, που εγκρίθηκε στις 16 Ιουλίου του 1969, πριν από τις αποστολές "Απόλλων" στο φεγγάρι), κάθε τέτοια επαφή καθιστά  αυτόματα καταζητούμενο εγκληματία τον ΕΠΑΦΙΚΟ που τιμωρείται με ένα χρόνο φυλακή και πρόστιμο 5.000 $ USA.
Η νομοθεσία αυτή ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ.


Ο υπεύθυνος της ΝΑΣΑ έχει την εξουσία με ή χωρίς ακροαματική διαδικασία, να επιβάλει έναν απροσδιόριστο χρόνο απομόνωσης υπό ένοπλη φρουρά, η οποία δε θα μπορούσε να αρθεί ακόμη και με δικαστική απόφαση, για κάθε άτομο το οποίο θα είχε επαφή με εξωγήινα όντα ή με UFO.
Έτσι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δημιούργησε μια εντελώς νέα ποινική κατηγορία των επαφικών με UFO.
Ο καθορισμός της «εξωγήινης έκθεσης» επαφίεται εξ ολοκλήρου στον υπεύθυνο της ΝΑΣΑ, ο οποίος εξουσιοδοτείται με απόλυτες δικτατορικές εξουσίες, διάταξη η οποία είναι εντελώς αντίθετη προς το σύνταγμα των ΗΠΑ.
Φαίνεται ολοκάθαρα ότι η εφαρμογή αυτού του νόμου αποσκοπεί στη ΦΙΜΩΣΗ των εκάστοτε μαρτύρων.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΑΣΑ τον Φλέτσερ Ριλ,
«ο νόμος ως έχει δεν είναι άμεσα εφαρμόσιμος, αλλά σε περίπτωση ανάγκης θα μπορούσε γρήγορα να εφαρμοστεί».
Αυτή είναι μια διφορούμενη διατύπωση, έτσι ώστε να μπορεί να ερμηνευτεί είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, όπως η κυβέρνηση επιθυμεί.




Παρά τις απαγορεύσεις της Αμερικανικής νομοθεσίας σχετικά με τα UFO και τους εξωγήινους ο Δρ. Ιατρικής Στίβεν Γκριρ καθηγητής επειγόντων περιστατικών και μέλος της οργάνωσης «Άλφα Ωμέγα Άλφα» (ΑΩΑ) του Ιατρικού Συλλόγου των ΗΠΑ, ίδρυσε το 1990 το «Κέντρο Μελέτης Εξωγήινης Νοημοσύνης» (CSETI), το οποίο είναι ένας διεθνής επιστημονικός οργανισμός από εκπαιδευμένες ομάδες ερευνητών για την κατανόηση της εξωγήινης νοημοσύνης.
Σκοπός της οργάνωσης είναι η ειρηνική επαφή με τους εξωγήινους και η χορήγηση τεχνολογιών από αυτούς στην ανθρωπότητα.
Ο Δρ Στίβεν Γκριρ έχει συμμετάσχει στα υψηλότερα επίπεδα των κυβερνητικών και στρατιωτικών θέσεων στις ΗΠΑ για πάνω από 25 χρόνια. Είναι προσωπικός φίλος με τον αστροναύτη Δρ. Έντγκαρ Μίτσελ του προγράμματος «Απόλλων -14», ο οποίος σε μια συνέντευξή του στο Ρόσγουελ την 5η Ιουλίου του 2004 δήλωσε: «Νομίζω ότι έχω φτάσει στο σημείο που είμαι αρκετά πεπεισμένος για την πραγματικότητα της παρουσίας των εξωγήινων και εγώ δεν πρόκειται να το αρνηθώ και να το αποφύγω... Είναι καιρός να ανοίξει αυτή η υπόθεση για το κοινό».
Σύλλογος ο οποίος διατηρεί το υψηλά ιδανικά της Ιατρικής, αναγνωρίζει τα υψηλά μορφωτικά επιτεύγματα, τιμά τους προικισμένους καθηγητές και υποστηρίζει τα ιδανικά του ανθρωπισμού.
Αναζητεί στοιχεία και μάρτυρες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δηλώσουν δημόσια την επαφή με UFO και τις γνώσεις τους σχετικά με τους εξωγήινους και τα διαστημόπλοιά τους και ενθαρρύνει ομάδες σε όλο τον κόσμο να έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους επισκέπτες. 

Όπως φαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δρα. Στίβεν Γκριρ έχει πάνω από οκτακόσια μέλη στρατιωτικούς όλων των κλάδων των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, αστροναύτες, αστρονόμους, επιβλέποντες πυρηνικών όπλων, κατασκόπους της CIA και πολλούς επιστήμονες, διαφόρων κλάδων, με υψηλή ακαδημαϊκή παιδεία, που δηλώνουν ότι είχαν επαφές και συνεργάστηκαν με εξωνήινους.
Εκτός από τα μέλη υπάρχουν χιλιάδες αξιόπιστοι μάρτυρες με προσκόμιση πολύ συναρπαστικών στοιχείων και το συναρπαστικότερο όλων είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους μάρτυρες είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένοι πιλότοι πολεμικών σκαφών αλλά και αεροπλάνων μεταφοράς προσωπικού, στρατιωτικοί και αστυνομικοί, αλλά και πολλοί ερευνητές επαγγελματίες και ερασιτέχνες που υπήρξαν μάρτυρες σε συμβάντα και θεάσεις UFO.
Επιπλέον, είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να απορρίψει επαγγελματικές εκθέσεις, όταν πολλά από τα γεγονότα, υποστηρίζονται από δημοσιευθέντα πρόσφατα κυβερνητικά έγγραφα που περιγράφουν τα ίδια γεγονότα.
Όλοι οι μάρτυρες έχουν υπογράψει δηλώσεις ότι είναι πρόθυμοι να καταθέσουν ενόρκως με τον κίνδυνο της φυλάκισης αν αυτά που λένε είναι ψέματα.
Σχετικά με το θέμα των μαρτύρων αυτοί καταθέτουν ότι «ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ» και μας επισκέπτονται για ειρηνικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς, επί πολλές χιλιάδες χρόνια.
Το «Κέντρο Μελέτης Εξωγήινης Νοημοσύνης» έχει δύο κλάδους την «Πρωτοβουλία CE-5» και το «Project Αποκάλυψη».

Η «Πρωτοβουλία CE-5».
Χειρίζεται στενές επαφές με εξωγήινη νοημοσύνη, που χαρακτηρίζεται από αμοιβαία, συνειδητή, αμφίδρομη επικοινωνία και όχι μονομερή επαφή. Υπάρχουν αναφορές που δείχνουν ότι στο παρελθόν έγιναν με επιτυχία επαφές CE-5.
Οι τύποι των επαφών CE-1, CE-2, CE-3 και CE-4 είναι ουσιαστικά παθητική επαφή, με εξωγήινη πρωτοβουλία.

Το «Project Αποκάλυψη».
Είναι το ερευνητικό τμήμα μελέτης για την Αποκάλυψη χειρισμού πραγματικών περιστατικών για τα UFO, την εξωγήινη νοημοσύνη και διαβαθμισμένων ενεργειών.
Η 2η ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2001, επιλέχθηκε να οριστεί η ημερομηνία ως «Παγκόσμια Ημέρα των UFO», ΔΙΟΤΙ στις 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1947 ΣΥΝΕΒΗ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ UFO στο Roswell».
Την 9 -5-2001 η «Αποκάλυψη» οργάνωσε μια τολμηρή τηλεοπτική εκπομπή στην «Εθνική Λέσχη Τύπου της Ουάσιγκτον» όπου ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ «οι πλεκτάνες γύρω από το απόρρητο θέμα των UFO». 




Κάτι τέτοιο, τόσο τολμηρό, δεν είχε ξαναγίνει ποτέ.
Παρουσιάστηκαν ως μάρτυρες πάνω από είκοσι στρατιωτικοί υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, για να αποδείξουν την πραγματικότητα της ύπαρξης των UFO, των εξωγήινων σκαφών, των εξωγήινων μορφών ζωής και των υλικών προηγμένης τεχνολογίας πρόωσης, αντιβαρύτητας και άντλησης ενέργειας από μηδενικό σημείο.
Το βάρος της αποκαλύψεως αυτών των στοιχείων από πρώτο χέρι μαρτύρων, με έγγραφα και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, με την ανοχή της κυβέρνησης, επιβεβαίωσαν χωρίς καμία αμφιβολία την αληθινή ύπαρξη αυτών των φαινομένων.
Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει την εκπομπή αυτή.
Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι άκουσαν τη συνέντευξη Τύπου μέσω webcast,
(είναι ένα αρχείο πολυμέσων που διανέμεται μέσω του διαδικτύου) και την κάλυψη της συνέντευξης αυτής από τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης το BBC, το CNN, το CNN Worldwide (δορυφορικό κανάλι 24ώρων ειδήσεων), τη Φωνή της Αμερικής, τη ρωσική «Πράβντα», τα Κινέζικα μέσα ενημέρωσης, καθώς και τα Μ.Μ.Ε. σε όλη τη Λατινική Αμερική και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εκπομπή είχε 250.000 ανθρώπους που ήταν σε απευθείας σύνδεση με το Εθνικό Ίδρυμα Τύπου «National Press Club» και ήταν η μεγαλύτερη εκπομπή στην ιστορία του.
Η αποκάλυψη της αλήθειας είχε τεράστιο αντίκτυπο στην κοινή γνώμη, για τις νέες τεχνολογίες, για τον τερματισμό της ρύπανσης και της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για τις μακροπρόθεσμες λύσεις για την ενεργειακή κρίση και την αρχή μιας εποχής των ειρηνικών σχέσεων με εξωγήινους πολιτισμούς. Μετά την εκπομπή περισσότερα από 450 άτομα, της πολεμικής αεροπορίας, του στρατού, του ναυτικού, αστροναύτες, κυβερνητικοί υπάλληλοι και επιστημονικοί ερευνητές της εξωγήινης νοημοσύνης, παρουσιάστηκαν ως μάρτυρες για πιστοποίηση της αλήθειας της εκπομπής λόγω της προσωπικής άμεσης εμπειρίας τους με UFO, με εξωγήινους, με τεχνολογία εξωγήινων και τη συγκάλυψη των πληροφοριών αυτών που γίνεται από τις μυστικές υπηρεσίες.
Το «Κέντρο Μελέτης της Εξωνήινης Νοημοσύνης» κατέληξε στο συμπέρασμα μετά από πολύ προσεκτική εξέταση όλων των προσκομισθέντων στοιχείων και εγγράφων και μετά από συνεντεύξεις εκατοντάδων μαρτύρων και αναγνώσεως άκρως απόρρητων εγγράφων, ότι «Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΦΙΛΙΚΗ».
Η κυβερνητική συγκάλυψη των πράξεων επιθετικής φύσεως, πολλών στρατιωτικών παραγόντων, εγκυμονεί κινδύνους να στραφούν οι εξωγήινοι εναντίον των ΗΠΑ απαντώντας στις επιθετικές ενέργειες που δημιουργούν απειλή εκεί που δεν υπάρχει.
Στην ακρόαση του πολίτη για το «Project Αποκάλυψη» στις αρχές Μαΐου του 2013 στο «National Press Club» στην Ουάσιγκτον, ο ομιλητής Ντάνιελ Σέχαν, συνταγματικός δικηγόρος προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος των ΗΠΑ, παιδαγωγός και ιδρυτής δύο μη κερδοσκοπικών Ινστιτούτων Δημοσίας Πολιτικής, μίλησε δημοσίως για τα UFO και τις εξωγήινες επισκέψεις.
Με ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία τεκμηρίωνε την κυβερνητική συγκάλυψη της υπόθεσης των UFO.
Αποκάλυψε πως είδε πλήθος αποδεικτικών στοιχείων στο υπόγειο της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου τον Ιανουάριο του 1977, όταν είχε κληθεί να βοηθήσει στην αξιολόγηση των στοιχείων που έγινε από την Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου "Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας", για τον πρόεδρο Κάρτερ, προκειμένου να του επιτραπεί ή όχι η πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες στο πλαίσιο του στρατιωτικού τομέα της CIA και άλλων φορέων, για το θέμα της εξωγήινης νοημοσύνης και το φαινόμενο των UFO.

«ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ