Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Η αληθινή ιστορία δεν έχει γραφτεί γιατί είναι ελεγχόμενη. Η αληθινή πίστη δεν υπάρχει γιατί είναι κατευθυνόμενη!

Ο κόσμος μας, όσο παράξενο καί να ακούγεται, αποτελείται από δύο είδη ανθρώπων. Αυτούς πού προέρχονται από τους Ατλαντες επεμβαίνοντας στα ανθρωπωειδη στο DNA τους, και δινοντας τους την δυνατότητα του λόγου και της σκέψης και από αυτούς πού προέρχονται από τά θεϊκά όντα, τά παιδιά του Ήλιου, τους Ελληνες. Οί δεύτεροι προήρθαν από το σπέρμα των θεών από τον Σείριο.

Οί άνθρωποι του θεϊκού σπέρματος (οι ελληνες και αυτοι που προηλθαν απο τους ελληνες) μπορούν καί πρέπει να δημιουργήσουν έργο μέσα στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας που παρέχετε από τον Θεό προς τον άνθρωπο. Απο το πεδιο δημιουργιας (το 76%) ειναι απο τον πραγματικο Δημιουργο μας διαθεσιμο στον ανθρωπο. Εμεις οι ανθρωποι αντιλαμβανομαστε μονο το 4% του πεδιου που εχει μετατραπει σε υλη.
Κάθε τι πρίν δημιουργηθεί υπάρχει σαν ιδέα. Αυτο το πεδίο (76% του πεδιου δημιουργιας) ο Πλάτωνας το ονόμασε Κόσμος των Ιδεών. Αυτο το μερος, ο κοσμος των ιδεων ειναι χαοτικος, ειναι φωτεινος και με την σκεψη του Δημιουργου ή του ανθρωπου, παιρνει μορφη. Γινεται υλη. Ολες οι μεγαλες θρησκειες λενε οτι ο θεος επλασε τον κοσμο οχι με τα χερια, αλλα με την σκεψη και τον λογο. Αυτο χαρισε και στον ανθρωπο και του εδωσε το 76% του Ελεύθερου Πεδίου Δημιουργίας να κανει οτι θελει. Με απλα λογια εδωσε τον ανθρωπο την δυνατοτητα με την σκεψη, την φαντασια και τον λογο να κανει οτι υλικα πραγματα θελει σε αυτο τον χωρο συμπεριλαμβανομενου και του 4% του συμπαντος που τωρα αντιλαμβανομαστε. Ειμαστε και εμεις μικροι θεοι.
Γιατι δεν το κανουμε; Γιατι αυτοι που μας κυβερνουν μας απροσανοτολισαν με τις θρησκειες τους χριστιανισμος, 12θεο, βουδισμος κλπ και μας σταματησαν την λειτουργια της επιφυσης που ειναι ο διακοπτης της επικοινωνιας με τον πραγματικο Δημιουργο μας και απο το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας. Η επιφυση λειτουργει μεχρι το 7ο ετος της ηλικιας μας. Μετα σταματαει......



Πηγή: