Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ!!!


"Για σένα αρχίζω θεραπευτή των νόσων Ασκληπιέ να τραγουδώ. Στη Δώτια πεδιάδα η όμορφη Κορωνίδα, η κόρη του βασιλιά Φληγύα, τον γέννησε, μεγάλη χαρά για τους ανθρώπους, ανακουφιστή των πόνων των σκληρών. (l. 5)
Χαίρε, λοιπόν, άνακτα: με το τραγούδι μου προσεύχομαι σ’εσένα! (ll. 1-4) 
(Anonymous. The Homeric Hymns and Homerica).
Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΩΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΗΝ ΙΑΣΙΝ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΘΕΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΑΚΗ, ΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ!


ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΡΕΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ, ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΒΑΘΕΙΑ, ΘΡΕΦΕΙ, ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, ΑΝΑΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΙ.
Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, ΗΓΓΙΖΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΗΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ:
  • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ, 
  • ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, 
  • ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, 
  • ΕΓΚΟΙΜΗΣΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟΝ, 
  • ΘΕΪΚΟΝ ΑΓΓΙΓΜΑ ΜΕΘ' ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΧΕΙΡΩΝ KAI ΤΕΛΟΣ
  • "ΘΕΪΚΟΣ ΑΣΠΑΣΜΟΣ"!!! 
ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΖΩΑ - ΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΝΕΣ - ΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΕΜΦΑΣΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΩΜΕΝ ΒΑΘΕΩΣ, ΠΟΣΟΝ ΘΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΙΣΤΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΗΣ ΙΑΣΕΩΣ!
ΠΙΘΑΝΟΝ, ΕΚΕΙΝΗ Η ΦΡΑΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΧΘΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ:
-"Η ΠΙΣΤΙΣ ΣΟΥ ΣΕΣΩΚΕ ΣΕ"- ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΒΑΣΕΩΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ  ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ  ΙΑΣΙΝ! (ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ PLACEBO)

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:
Ο ΟΦΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΤΕΙΡΑΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΟΡΜΗΣ/ΔΥΝΑΜΕΩΣ/ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΝ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ ΟΦΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ/ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ), ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΡΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΗΛΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ ΙΕΡΑΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗ ΕΡΜΗ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ!
ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΜΗ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΣ ΖΕΥΞΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ

Πηγή:
Βασιλική Ζευγαρά
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ