Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Όλοι οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ σε 12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Παρακαλώ σημειώστε: Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο είναι προς ενημέρωση και για εκπαιδευτική έρευνα ΜΟΝΟ. Το συγκεκριμένο άρθρο και το ακόλουθο υλικό του, δεν προτίθεται να κάνει οποιεσδήποτε συστάσεις και δεν δίνει την οποιαδήποτε προσωπική ιατρική συμβουλή.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Δρ Leonard Coldwell ισχυρίστηκε ότι «όλοι οι καρκίνοι» μαζί με «όλες τις άλλες μορφές ασθενειών του ανοσοποιητικού» βασίζονται σε συναισθηματικό και ψυχολογικό στρες και μπορούν να θεραπευτούν σε λιγότερο από 12 εβδομάδες μέσα από ολιστικές θεραπείες του καρκίνου. Επιπλέον, ο Δρ Coldwell δίνει αρκετές θεραπείες για τον καρκίνο, οι οποίες παραγκωνίζονται από την κατεστημένη ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία.
ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει καμία επίσημη θεραπεία για τον καρκίνο

Αν αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει καμία «επίσημη» θεραπεία για τον καρκίνο, δοκιμάστε να εντοπίσετε τα έσοδα που αποφέρει ο καρκίνος κάθε χρόνο. Ο καρκίνος είναι μία βιομηχανία 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, ενώ η προστασία από τον καρκίνο και η έγκαιρη παρέμβαση φέρνει επιπλέον 162 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Όταν κάποιος ερευνά τις ρίζες των ιατρικών και φαρμακευτικών βιομηχανιών, θα βρει μπροστά του το όνομα του John D. Rockefeller.

Ο Δρ Coldwell δήλωσε:
«Το ιατρικό πρόγραμμα σπουδών δημιουργήθηκε από τον John D. Rockefeller πάνω από 100 χρόνια πριν, όταν έκανε την παραγωγή χημικών ουσιών και δεν ήξερε πώς να τα πουλήσει. Μετέθεσε τα προϊόντα σε πωλητές και τους αποκάλεσε γιατρούς. Χρηματοδότησε προγράμματα σπουδών για την εκπαίδευση των γιατρών, αλλά φρόντισε ώστε οι γιατροί να μην μάθουν ποτέ πώς να θεραπεύουν. Ένας γιατρός έχει περίπου 1 ώρα εκπαίδευση στη διατροφή και τη διατροφική υγεία και καμία γνώση για την επούλωση. Μελετά παθολογία η οποία είναι η μελέτη της φθοράς και του θανάτου. Μελετά την χημική επέμβαση αλλά δεν μελετά τη θεραπεία, ούτε αναζητά την αιτία της ασθένειας. Η μόνη αιτία για οποιοδήποτε είδος της νόσου είναι η έλλειψη ενέργειας και αυτό προκαλείται κυρίως από σωματική ή συναισθηματική πίεση».

Ο Δρ Coldwell πρόσθεσε ότι η ιατρική βιομηχανία κατέχει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και εν μέρει κατέχει την βιομηχανία ασφάλισης της υγείας, καθώς και οι δύο εργάζονται μαζί, χέρι-χέρι.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, οι νικητές των βραβείων Νόμπελ Otto Warburg και Max Planck απέδειξαν ότι ο καρκίνος μπορεί να υπάρξει μόνο σε ένα όξινο και ελλιπές από οξυγόνο περιβάλλον.

Ο Max Planck θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της κβαντικής θεωρίας.

«Δεδομένου ότι η φύση δημιουργεί ένα πρόβλημα, η φύση δημιουργεί μια λύση», λέει ο Δρ Leonard Coldwell



Καρκίνος και Οξύτητα

Τυπικά, μία κανονική τιμή pH είναι 7 για τους περισσότερους ανθρώπους. Αν το pH σας είναι μικρότερο από 7, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πάρα πολλές τοξίνες στο σώμα σας, οι οποίες δεν επιτρέπουν στο σώμα σας να είναι σε μια βέλτιστη αλκαλική κατάσταση. Όταν είστε σε μια όξινη κατάσταση, το σώμα σας είναι ελλιπές και σε οξυγόνο.



Ο Δρ Coldwell δήλωσε μια περίπτωση, όπου ο Δρ Tullio Simoncini, ένας ογκολόγος γιατρός στην Ιταλία (φωτογραφία αριστερά), συγγραφέας του «Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας», έχει θεραπεύσει όλους τους τύπους καρκίνου με (μαγειρική σόδα) διττανθρακικό νάτριο φαρμακευτικής ποιότητας. Ο Δρ Simoncini κατά την έρευνά του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ανώμαλα κύτταρα συγκρατούνται μεταξύ τους από ένα μύκητα, και ότι ο μύκητας δεν μπορεί να υπάρξει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον. Μέσω κατεργασίας όξινου ανθρακικού νατρίου, ο μύκητας δέχεται επίθεση και καρκίνος εξαλείφεται.

Η έρευνα του Δρ Simoncini κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ιατρικό επάγγελμα έχει μόνο ένα ποσοστό θεραπείας του καρκίνου που αγγίζει μόλις το 2%.

Ο Δρ Coldwell πιστεύει ότι η ακτινοβολία και η χημειοθεραπεία προκαλούν καρκίνο, ενώ η χειρουργική επέμβαση εξαπλώνει τον καρκίνο σαν μια έκρηξη μέσα σε ολόκληρο το σώμα. Επιπλέον πρόσθεσε, «Ο καρκίνος είναι φίλος σου. Ο καρκίνος είναι εκεί για να σώσει τη ζωή σας. «
Οι αιτίες του καρκίνου, σύμφωνα με έρευνα του Δρ Coldwell περιλαμβάνουν, το να ζεις σε συνεχείς ανησυχίες, αμφιβολίες και φόβους, έλλειψη  αυτο-αγάπης, αυτοεκτίμησης, έλλειψη αυτοσεβασμού, έλλειψη ελπίδας, έλλειψη ελπίδας για το μέλλον και ο σημαντικότερος λόγος: το να καθιστάς τον εαυτό σου σε ένα συνεχή συμβιβασμό εναντίον του εαυτού σου.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν ζείτε σε μια σχέση που ξέρετε πως είναι τοξική και αυτό σας σκοτώνει, θα πρέπει να βγείτε από αυτήν αλλιώς θα σας σκοτώσει κυριολεκτικά» δήλωσε ο Δρ Coldwell. «Αν πάτε σε μια δουλειά που δεν μπορείτε να αντέξετε πια, αυτή η δουλειά θα σας σκοτώσει. Γι ‘αυτό τα πιο θανατηφόρα εμφράγματα συμβαίνουν τη Δευτέρα το πρωί μεταξύ 8 και 9.» Το μήνυμα, σύμφωνα με τον Δρ Coldwell, είναι ότι όλοι αυτοί θα προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να πάνε στην δουλειά για μια ακόμη φορά.

Συγκλονιστικά στατιστικά στοιχεία για τον καρκίνο
Τα παρακάτω είναι μερικά στατιστικά στοιχεία για τον καρκίνο που παρέχονται από τον Δρ Coldwell:
  • 86% όλων των ιατρικών επισκέψεων και των ασθενειών, στατιστικά, βασίζονται στο στρες ή το άγχος.
  • Μελέτη Πανεπιστήμιου του Stanford: 95% όλων των ασθενειών σχετίζονται με το στρες .
  • Το ιατρικό επάγγελμα είναι η Νο 1 αιτία θανάτου στον δυτικό λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο.
  • Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, κανείς δεν έχει πεθάνει από καρκίνο, όλοι έχουν πεθάνει από τις παρενέργειες της θεραπείας τους.
  • Ο καρκίνος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής χρημάτων στην ιστορία της φαρμακευτικής βιομηχανίας.
  • Υπάρχουν πάνω από 300 έως 400 γνωστές θεραπείες του καρκίνου που δεν έχουν σχεδόν καθόλου παρενέργειες με ένα ποσοστό ίασης σχεδόν 100%.
  • Το ιατρικό επάγγελμα έχει ένα ποσοστό ίασης του καρκίνου της τάξης του 2%. Αν δεν εφαρμόσετε τίποτα, έχετε μια ευκαιρία  ανάκαμψης 27%.
  • Όλοι γεννιόμαστε με καρκίνο και καρκινικά κύτταρα. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα απαλλάσσεται από αυτά, από την 1η Ημέρα.
  • Η μόνη αιτία για την ασθένεια είναι η έλλειψη ενέργειας.
  • Η κύρια αιτία για την έλλειψη ενέργειας είναι η σωματική και συναισθηματική πίεση.
  • Κακές σχέσεις είναι η κύρια αιτία του καρκίνου.
Σε ποιόν πρέπει να μιλήσω;
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας γιατρός μπορεί χάσει την άδειά του και/ή να πάει στη φυλακή, αν δεν εφαρμόσει χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία ή χειρουργική επέμβαση σε ασθενείς με καρκίνο. Αυτό είναι μέρος της απάτης που έχουν ρίξει επάνω μας οι φαρμακευτικές και ιατρικές βιομηχανίες.
Ο Δρ Coldwell πρότεινε να απευθυνόμαστε πρώτα σε έναν φυσικό γιατρό ολιστικής θεραπείας πριν πάμε σε ένα γιατρό του συστήματος.

Ολιστικές Προτάσεις
Μία από τις προτάσεις του Δρ Coldwell είναι: 5 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου με 1 κουταλάκι του γλυκού διττανθρακικό νάτριο

Μια άλλη υγιεινή σύσταση από τον Δρ Coldwell είναι να προσθέσετε ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι της θάλασσας σε κάθε γαλόνι του νερού που πίνετε, συμπληρώνοντας ότι το δοχείο με το νερό θα πρέπει να είναι γυάλινο και όχι ένα πλαστικό μπουκάλι που περιέχει δισφαινόλη η οποία προκαλεί καρκίνο.
Πυρήνες βερύκοκων
Δείτε πως οι πυρήνες βερύκοκου μπορούν να σκοτώσουν τον καρκίνο
Στην Καλιφόρνια, ένας άνδρας φυλακίστηκε για θεραπεία του καρκίνου από κουκούτσια βερίκοκων:

MMS
Ένα άλλο ολιστικό προϊόν για τον καρκίνο που μπορείτε να ερευνήσετε είναι το MMS. Ο Jim Humble, ιδρυτής της θεραπείας MMS δήλωσε: «Αν πάρετε S σταγόνες ενεργοποιημένων MMS, κάθε ώρα για 8 ώρες για 3 ημέρες, αν έχετε HIV ή AIDS τότε αυτά θα εξαλειφθούν.» Επίσης πρόσθεσε, «Καθένας που είχε καρκίνο, απαλλάχτηκε μέσα σε τρεις εβδομάδες. Αν έχετε καρκίνο κάποιου είδους, θα σας δώσω MMS2. Έτσι, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, απλά προσθέσετε MMS2.»
Τι είναι το MMS2;

Σύμφωνα με τον Humble, «MMS2 είναι αυτή η χημική ουσία, που όταν τη βάζετε στο νερό, αλλάζει σε υποχλωριώδες οξύ. Το υποχλωριώδες οξύ είναι αντιόξινο και ακριβώς ότι το ανοσοποιητικό σύστημα έχει χρησιμοποιήσει για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ως τώρα, για να σκοτώνει όλα τα πράγματα που πρέπει να σκοτωθούν από το ανοσοποιητικό σύστημα. Το υποχλωριώδες οξύ παράγεται φυσιολογικά στο σώμα μας και πολλοί άνθρωποι είναι ανεπαρκείς σε υποχλωριώδες οξύ. Κανείς -ακόμη και αν αυτό έχει γίνει γνωστό εδώ και χρόνια- κανείς δεν έχει σκεφτεί ποτέ να δώσει σε έναν ασθενή υποχλωριώδες οξύ. Είμαι το πρώτο πρόσωπο που το κάνει».
Τα ποσοστά επιβίωσης του καρκίνου έχουν μαγειρευτεί σε σημείο όπου η ιατρική βιομηχανία έχει επαναπροσδιορίσει τη λέξη «επιβίωση» να είναι μόλις 5 χρόνια μετά την αρχική θεραπεία. Έτσι, υποθετικά, κάποιος θα μπορούσε να «επιβιώσει» του καρκίνου για 5 χρόνια και να πεθάνει τον επόμενο μήνα. Τότε θεωρείτε ότι έχεις θεραπευτεί, αλλά είναι νεκρός…
Χυμοί και άλλες σκέψεις
Ο Δρ Coldwell είναι οπαδός της παραγωγής χυμών και συνιστά ένα ίσο μείγμα μήλου, σέλινου και χυμό καρότου, διευκρινίζοντας ότι αυτό αρχικά μπορεί να φέρει διάρροια. 
Ανέφερε επίσης ότι οι άνθρωποι πρέπει να ερευνήσουν τα θέματά τους όσο το δυνατόν περισσότερο, και να μελετήσουν εναλλακτικές επιλογές, όπως ο κολλοειδής άργυρος, ωμοφαγία, κουκούτσια βερίκοκων, όξινο ανθρακικό νάτριο, υποστηρίζοντας ότι πρέπει κανείς να προσεγγίσει πρώτα τις φυσικές θεραπείες.

Καθαρισμός
Μία από τις συστάσεις του Δρ Coldwell για τον καθαρισμό μετάλλων από τον οργανισμός μας είναι ένα 100% φυσικό καθαριστικό που μπορείτε να προμηθευτείτε από το helpingamericanow.com, το οποίο βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών από τα μέταλλα που βρίσκονται στο νερό, τα τρόφιμα, τα εμβόλια και τις οδοντιατρικές εργασίες. Τόνισε επίσης τη σημασία των 21 ημερών καθαρισμού, δηλώνοντας «Κάθε αλλαγή στο σύστημα χρειάζεται 21 ημέρες για να υπάρξει και να εγκλιματιστεί.»
Κατά τη γνώμη του συντάκτη, πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν μια βαθιά έρευνα προς όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Αν και δεν μπορώ να προβώ σε προσωπικές συστάσεις, ελπίζω αυτό το άρθρο βοηθά στην καθοδήγηση και στην πορεία των ερευνών σας. Τελικά, η απόφαση είναι δική σας.

Dr. Leonard Coldwell
Βιογραφία:

Ο Leonard Coldwell θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στο χώρο της αυτοβοήθειας για τους ασθενείς με καρκίνο και ονομάζεται από πολλούς ως ένας κορυφαίος ειδικός στον καρκίνο. Ύστερα από δεκαέξι χρόνια ως Γενικός Ιατρός στην Ευρώπη, ο Δρ Coldwell άφησε την γενική πρακτική για να επικεντρωθεί στην εφαρμοσμένη έρευνα του άγχους και των ασθενειών που σχετίζονται με το στρες, με ιδιαίτερη έμφαση στον καρκίνο και άλλες «ανίατες» ασθένειες.
Στην Ευρώπη, ο Δρ Coldwell ήταν ο συγγραφέας  οκτώ βιβλίων που έγιναν μπεστ σέλερ, αμέτρητων άρθρων, καθώς και εκατοντάδων προγραμμάτων αυτοβοήθειας. Παραμένει ένας αρθρογράφος με περισσότερα από επτά εκατομμύρια αναγνώστες και συνεχίζει με τα πιο επιτυχημένα και ευρέως ενημερωτικά δελτία αυτοβοήθειας στην Ευρώπη που διανεμήθηκαν ποτέ. Πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια Ενίσχυσης Ζωής. Μια ανεξάρτητη στατιστική υπηρεσία εκτιμά ότι ο Δρ Coldwell έχει συνεργαστεί με πάνω από 35.000 ασθενείς.

Φιλοξενεί την ευρέως δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή «The Dr. Coldwell Report», με μία βάση ακροατών να φτάνει τους δεκάδες χιλιάδες κάθε εβδομάδα. Ο Δρ Coldwell είναι μία από τις κορυφαίες φωνές σε ότι αφορά το «να είστε καλά και να είστε καλά με φυσικό τρόπο».




Πηγή: