Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΘΕΟΣ ΕΡΜΗΣ 22000 π.χ.)!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΘΕΟΣ
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

(ΘΕΟΣ ΕΡΜΗΣ 22000 π.χ.)

Η εγχώρια διανόηση διαπράττει σε βάρος της Ελληνικής πατρίδας μία αθέλητη εθνική ζημία. Αποσιωπά και παραγκωνίζει κάθε τι το Ελληνικό και ότι σχετίζεται με την αρχαία Ελληνική ιστορία αντιμετωπίζεται εχθρικά.

Στα Ελληνικά πανεπιστήμια, σε αντίθεση με τα ξένα, δεν προβάλλεται η συμβολή της Ελλάδας στην ιστορία του ανθρωπίνου πολιτισμού, και προβάλλονται σαν ξενόφερτες ιδέες, ιδέες που έχουν παρθεί από την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία.Η ευθύνη και ο σεβασμός για την αλήθεια, δεν μπορεί να επιτρέπει την διαγραφή ενός παρελθόντος πάνω στο οποίο στηρίζεται η ανθρώπινη διανόηση. Η πνευματική αριστοκρατία της Ελλάδας δεν μπορεί να κάθεται αδιάφορη μπροστά στον βιασμό του Ελληνικού πνεύματος, χωρίς να παίρνει θέση.


Οι έρευνες επιστημόνων αρχαιολόγων, όπως των Ασίμωφ, Σαγκάν, Τόμας, Μέρτζ, Μπέρλιτζ, Κολοζίμο, οι πληροφορίες των Ορφικών - Αργοναυτικών, σκελετικά και αρχαιολογικά ευρήματα, επιβάλλουν αναθεώρηση των περισσοτέρων από αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε σωστά.


Όσα μέχρι τώρα ονομάζαμε μύθους, ήρθε η επιστήμη να τα επιβεβαιώσει σαν αποδεδειγμένες ιστορικές αλήθειες, που δεν αμφισβητούνται με οποιοδήποτε σοφιστικό επιχείρημα.
Αν η επιστήμη ενδιαφέρεται πραγματικά να βρει απάντηση για την ανθρωποεξέλιξη, δεν έχει παρά να την αναζητήσει στο Ελληνικό υπέδαφος την Ελληνική παράδοση και την Ελληνική ιστορία.
Το σύνολο των θρησκειών της γης, οι παραδόσεις και οι μύθοι των λαών έχουν σαν κοινή αφετηρία την Ελληνική παράδοση.
Πρέπει με θάρρος να ανασύρουμε τον πέπλο της σιωπής που σκεπάζει σκόπιμα 2.000 χρόνια το Ελληνικό πνεύμα και να αντικρούσουμε τολμηρά το επιστημονικό και θρησκευτικό κατεστημένο, που συντηρούν μια μεσαιωνική νοοτροπία δογματισμού και αφορισμών.


Ο Έλληνας εμφανίζεται στην γη ταυτόχρονα με τους θεούς του, που θα γίνουν παγκόσμιες θεότητες και η κοινή παρουσία θεών και Ελλήνων θα κατακλύσει την γη. Θα αφήσουν πίσω το όνομά τους, την ιστορία τους, ναούς, ανάκτορα και βασιλιάδες και θα γίνουν παγκόσμιοι δάσκαλοι εξανθρωπισμού του πρωτόγονου ανθρώπου, αλήθειες που θα υποχρεώσουν τον πρύτανη της Οξφόρδης Κ. Μπόβρα να πει: «Οι Έλληνες είναι περίπου ένας μυθικός λαός που κατέχει προνομιούχο θέση στην εξέλιξη της ανθρωπότητας».

Έτσι και τώρα για λόγους κοσμογονικών συνθηκών έχουμε επιστρέψει στη Γαία για να δώσουμε τα μυστικά κλειδιά των ουρανών στους Ελλάνιους για να γίνουν για άλλη μια φορά οι ΗΝΙΟΧΟΙ του επερχόμενου πολιτισμού…………………..
Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ