Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!

Αφου λοιπον περασαμε την εποχη της ψυχοπαθους αναφορας της επιθυμιας των τζιχανωμαλων τουρκοσποριτικων νεοταξιτικων περιττωματων στον παγκοσμιο πολεμο που επλαθαν οι καταφαντασιαν κυρηκες του,επι τελους μπηκαμε και στις αληθειες!
Διαβαζουμε,οτι στους G20,αλλα και στην Αστανα…!!!!!συνομιλουν οι δυο πλανηταρχες για να καθορισουν το μελλον της Συριας!


Μια μικρη αναφορα για την πολη Αστανα..
Ειναι μια πολη που χτιστηκε εξ ολοκληρου απο εξοδα των κλεφτων και λησταρχων τουρκοσποριτων χαζαρομογγολων νεοταξιτων του πλανητη!
Προοριζετο ως η πρωτευουσα τους οταν θα αποκτουσαν την απολυτη κυριαρχια στον πλανητη!
Καπου σκονταψαν τα ζωα και τωρα τα εχουν χασει ολα!

Ετσι οι συνομιλιες για την ειρηνη και οι συνομολογιες για ειρηνικες διευθετησεις των θεματων,<<ξεπλενει>> την νεα αυτη πολη του Καζακσταν αν δεν κανω λαθος,απο την βρωμια την οποιαν την προοριζαν οι παγκοσμιοι αλητες!
Τα θεματα της Μεσης αλλα και ευρυτερης Ανατολης εχουμε πει οτι συμφωνηθηκαν κατα την παραδοση της Νεοταξιτικης Ελιτ,στην Ρωσσια,στην συνθηκη του Μινσκ!
Εκτοτε ακολουθειται κατα γραμμα η πορεια της συμφωνιας αυτης απο τον <<προθυμο>> και μεθ ικανοποιησεως Ντοναλντ Τραμπ!

Ολοι γνωριζουμε οτι η λυσαλεα αντιδραση των δευτεροκλασσατων αλητονεοταξιτων,με την προωθηση της <<δικιας>> τους Κιλλαρυ,απετυχε παταγωδως!
Εκτοτε,και παρα τις εκ του αντιθετου αναφορες των βρωμογραφιαδων της νεοταξιτικης πλεμπας,επικρατει παγκοσμιως μια πρωτοφανης τακτοποιηση των θεματων που κατα χιλιαδες δημιουργουσαν τα γλοιωδη νεοταξιτικα ζωα!

Οι αγωνιωδεις νεοταξιτικες διαστρευλωσεις των πραγματικων γεγονοτων,ειχαν παρει και μαλλον θα εξακολουθουν να παιρνουν διαστασεις αρρωστημενης φαντασιοπληξιας!
Απλα καλο ειναι να διαβαζουμε με ψυχραιμια πισω απο τις βλακωδεις πολεμικες κραυγες που βγαινουν απο τα κορακια του θανατου,τα νεοταξιτικα γραφιδακια!
Εχουμε πει οτι ο σουλτανος,αγωνια για την προκαθορισμενη πλεον τυχη του μορφωματος της συνθηκης της Λωζανης του οποιου προισταται!

Ειναι απολυτως λογικο να κανει οτι μπορει για να αποτρεψει την διαλλυση του μορφωματος αυτου!
Σε πολεμο παντως δεν βλεπω να προχωρει,παρα τις πιεσεις του <<βαθεως Κεμαλικου κρατους>>,αλλα και του εσωκομματικου του νεοταξιτικου περιγυρου!
Σε αντιθεση με τον Νετανιαχου του Ισραηλ,που πλεον ξεβρακωθηκε δημοσιως και παγκοσμιως,προσπαθωντας να διασωσει τους τζιχανωμαλους του ΙΣΣΙΣ που τους ειχαν παρει στο κυνηγι οι Συριοι!
Βομβαρδισε τον Συριακο στρατο μεσα στην Συρια!!

Η ψυχραιμια με την οποια οι Συριοι οι Ρωσσοι και λοιποι συμμαχοι,αντιμετωπισαν τις βρωμερες προβοκατσιες του Νετανιαχου,τον εχουν εκθεσει ανεπανορθωτα στην διεθνη κοινη γνωμη!
Και ο Τραμπ τριβει τα χερια του!Γιατι εχει αλλα ονειρα για την περιοχη!

Ονειρα,που με τον Νετανιαχου δυσκολα πραγματοποιουνται!
Ονειρα ειρηνικα που τα εχει διατυπωσει.Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου!
Οσο για την Ευρωπαικη μαφια των Βρυξελλων,αυτη ειναι για μαυρο δακρυ!!

Εχασαν την κυριαρχια στο ΝΑΤΟ,απο την απιστευτη τσιγγουνια της Αγγελως της αρπαχτρας και τωρα αγωνιουν για το ποιος θα προστατεψει την αυτοκρατορια τους με τα πηλινα ποδια!
Ο Ευρωστρατος θα ειναι μια μαζωξη ηλιθιων με καπως καλα οπλα,που ονειρευονται οι τζιχανωμαλοι να τον στρεψουν εναντιον των λαων της Ευρωπης,αν καποιοι θελησουν να τους πεταξουν στα σκουπιδια!
Μονο που τα σκουπιδια,μονο σκουπιδια μπορουν να ειναι!
Και μονο αχρηστα πραγματα μπορουν να φτιαξουν!
Αχρηστοστρατος για πανηλιθια ζωα!

Στο μεταξυ η συμπεριφορα ηλιθιων της Ευρωπαικης μαφιας για την Ελλαδα,συνεχιζεται….
Τωρα που εχασαν τα αυγα και τα πασχαλια σε ολους τους τομεις,τωρα που εκλεισαν οι δρομοι του μαυρου χρηματος παγκοσμιως και οι κλοπες και ληστειες τους γινονται μετα δυσκολιας και αν…,προσπαθουν αγωνιωδως να κρατησουν την κυριαρχια της χωρας μας με παρανομιες στις παρανομιες των προθυμων <<πολιτικων>> μας αποβρασματων,ιδιας φυτρας ζωων με αυτους!

Το τελος τους ειναι προδιαγεγραμμενο αλλα πολυ φοβαμαι οτι οπως το τραβανε το σκοινι θα σπασει και θα ειναι αγρια η πτωση τους!!Πολυ αγρια!
Αυτα ομως παθαινουν τα ανοα ζωα!
Ας προσεχαν!!

Ολος ο πλανητης αδελφια Ελληνες και μη Ελληνες που αγαπατε Ελληνικη σκεψη περιμενει την διατυπωση ενος αλλου λογου που οι νεοι πλανηταρχες προκειται να εκφωνησουν,για να κρατησουν την αρχηγια της Γης!
Και δεν υπαρχει αλλη εναλλακτικη προταση προς την ανθρωποτητα,εκτος της Ελληνικης σκεψης!
Και ΟΧΙ,οι νεοι πλανηταρχες,δεν ειναι <<αριστοι>> αλλα δεν εχουν τι αλλο να προτεινουν!
Ελλαδα θα προτεινουν αδελφια και ανθρωποκεντρισμο!
Εμεις?Θα συνεισφερουμε?
Ειμαστε αποφασισμενοι και ετοιμοι γι αυτο?





Πηγή:

Ιωαννα Βαφειαδου