Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

«ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»

(TOP SECRET GOVERMENT EXTRATERRESTRIAL PROJECT)
«ΗΑΑRP : HIGH FREQUENCY ACTIVE AURORAL
RESEARCH PROGRAM»
(Υψηλής συχνότητας και δράσης Βορείου «Σέλας» -Ερευνητικό πρόγραμμα)

Το σχέδιο με την επωνυμία ΗΑΑRΡ πρώτη φορά το άκουσα από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ , χωρίς να ερωτηθούν μάλιστα, έδωσαν την προειδοποιητική ένδειξη ΠΡΟΣΟΧΗ και μας ενημέρωσαν σχετικά με αυτό.


Η ενημέρωση προέκυψε από την εξής ερώτηση: Η ΝΑΣΑ γνωρίζει την ύπαρξή σας και την άφιξη σας; Η απάντηση μας εξέπληξε.
«ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΝΑΣΑ γνωρίζει την άφιξή μας.
Η προετοιμασία που γίνεται στην Αριζόνα είναι σχετική με εμάς. Όμως• το πρόγραμμα που ετοιμάζουν ΕΙΝΑΙ για την αναχαίτισή μας και ΟΧΙ για την υποδοχή μας.
Υπάρχει συνεργασία με τους Αποστάτες οι οποίοι συνεργάζονται με τους ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ και ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΥΛΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ για να ελέγξουν τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
Θα καταργηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα,
θα κυριαρχήσει η βία και
θα φέρονται στους ανθρώπους όπως σε ζώα.
Η ανθρώπινη ζωή δεν θα έχει καμμία αξία γι' αυτούς.
Έχουν μελετήσει το σχέδιο «ΗΑΑRΡ (ΧΑΑΡΠ)» όπου οι κυριότερες βάσεις του είναι
η Αριζόνα των ΗΠΑ,
η Γκαγκόνα της Αλάσκα,
η Πύλος της Ελλάνιας.
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. 




ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΞΥΔΕΡΚΕΣ ΠΑΙΓΝΙΟΝ. Με τις κινήσεις περί αντίχριστου που παρουσιάζουν προσπαθούν, με εντολή των Αποστατών, να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα κατά την άφιξή μας.
Εκεί όμως που θα γίνει ο διχασμός είναι η επιμονή τους ότι ο Χριστός είναι συνεργάτης των Αποστατών και θα επιφέρουν τέτοια σύγχυση που κανείς δεν θα είναι σε θέση να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα.
Ο Απόλλων αποτελεί ενσάρκωση κεντρικής ακτίνας του Όλου Φωτός, που υλοποιήθηκε πρώτα στον Γαλαξία της Ανδρομέδας και στη συνέχεια στην Λύρα, τον Σείριο και στην Γαία.
Το σχέδιο απόκρουσης «ΗΑΑRΡ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ. Η ομάδα αποκόλλησης «Ο» των ΗΠΑ που ελέγχεται από την υπηρεσία πληροφοριών έχει αποστο¬λή την επικοινωνία με εμάς. Αντίθετα η ομάδα «Ω» ελέγχεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ με αποστολή τη δημιουργία εκκρύθμων καταστά¬σεων με την άφιξή μας».
Προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η σημερινή τεχνολογία των Αμερικανών είναι δοτή, ή είναι πανάρχαια γήινη τεχνολογία των Ελλήνων που ανακάλυψαν σε κάποια άγνωστα αρχεία, ή σε κάποιες υπόγειες κρύπτες, ή την βρήκαν κατά την μετάβαση στο φεγγάρι ή τέλος που θεωρώ και σαν πιθανότερο, τους την έδωσαν οι Αποστάτες όπως μας έχουν πληροφορήσει οι Ολύμπιοι.
Την τελευταία εκδοχή την επιβεβαιώνουν τα μυστικά αρχεία της εποχής του Κρόνου, διότι το σχέδιο ΗΑΑRΡ είναι μια κακή απομίμηση της ηλεκτρομαγνητικής ομπρέλας του Κρόνου όταν είχε την ευθύνη βελτίωσης του ανθρώπινου είδους πριν από 50.000 χρόνια…………………..


ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΗΑΑRΡ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ:
- ΑΛΑΣΚΑ
– ΑΡΙΖΟΝΑ
– ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
έχουν ενταχθεί στο σχέδιο «ΗΑΑRΡ» και σταθμοί άλλων χωρών:
- Σταθμός του Γκραν Σάσο της Ιταλίας (Υψ. 2914 - Απέννινα Όρη)
- Το εργαστήριο Μπακσάν της Ρωσίας (Ουράλια)
- Το αστεροσκοπείο Νετρίνων Σάντμπουρι συνεργασία ΗΠΑ -Καναδά - Αγγλίας.
- Πομπός Τρόμσε της Νορβηγίας (Βορείως Νάρβικ)
- Αστεροσκοπείο Αρέσιμπο του Πουέρτο Ρίκο διαμέτρου 350 μέτρων
- Σταθμός Νίζνυ - Νοβγκορόντ της Ρωσίας (Ουράλια)
- Σταθμός Ντουσαμπέ του Καζακστάν (Ν. Σαμαρκάνδης)
- Σταθμός Κρακόβου της Ουκρανίας.
Οι δαπάνες για το σχέδιο «ΗΑΑRΡ» είναι τεράστιες
και δεν δικαιολογούνται για τα αναμενόμενα επιστημονικά συμπεράσμα¬τα.
Μόνο οι ΗΠΑ γνωρίζουν τους πραγματικούς σκοπούς και γι' αυτό έχουν χαρακτηρίσει το σχέδιο «Ακρως Απόρρητο» για να μην υπάρξουν αντιδράσεις αφού η Σύμβαση Απαγόρευσης Περι-βαλλοντικών Τροποποιήσεων που υπέγραψε και η Αμερική το 1977 απαγορεύει κάθε εχθρική χρήση του περιβάλλοντος.
Κύριος χρηματοδότης του «ΗΑΑRΡ» είναι η ΝΑΣΑ και η επάνδρωσή του γίνεται με επιστημονικούς συμβούλους δικής της επιλογής.
Ο πομπός «ΗΑΑRΡ» της Αλάσκας είναι 3000 φορές ισχυρό-
τερος από τον μεγαλύτερο πομπό της γης.
ΑΞΙΖΕΙ να σημειωθεί και το γεγονός ότι το ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ με κρατικές δαπάνες ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ την κατασκευή υπερσυχρόνου κατοπτρικού τηλεσκοπίου στην έρημο της ΑΡΙΖΟΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει το έργο του ΗΑΑRΡ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ. 
«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ» ΕΤΟΣ 2000. ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ


Πηγή: