Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ Πολιτείες βρίσκονται στα πρόθυρα της διάσπασης

Σημ. ΓΒ: Η παρακάτω ανάλυση αναφέρει ΤΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ έχει η καμπάλ και τι σχεδιασμούς κάνει.
Σκοπός του άρθρου δεν είναι ΚΑΤ’ ΟΥΔΕΝΑ ΤΡΟΠΟ να μας πει πως ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ! Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, όποια αξία κι αν έχει αυτό, πως ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Πως φαίνονται τα πράγματα για την ώρα:
Οι ΗΠΑ ξηλώνονται. Το έθνος αποσυντίθεται (σημ.ΓΒ: Οι ΗΠΑ ΔΕΝ είναι Έθνος! – Οι άνθρωποι εκεί δεν γνωρίζουν τον ορισμό της λέξεως) σε αυτόνομες περιφερειακές χώρες. Επί του παρόντος στην Αμερική, υπάρχει μια προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών να καταστραφούν οι Ηνωμένες Πολιτείες εκ των έσω.


Οι 10 περιφέρειες FEMA του Nixon
Στη σύγχρονη εποχή, η διάλυση των Ηνωμένων Πολιτειών εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τμήμα της Αμερικής 10 περιφερειών FEMA του Ρίτσαρντ Νίξον. Αυτό χρησιμοποιείται σαν πρότυπο μιας «κατ΄αρχήν» πρότασης για τη σχεδιαζόμενη διάλυση των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πριν από σαράντα οκτώ ώρες, έκανα το ακόλουθο βίντεο, το οποίο κατέδειξε πως πάνω από το 20% της χώρας είναι κοντά στην απομάκρυνση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.




Μετά από περαιτέρω έρευνα, διαπίστωσα ότι πάνω από το ήμισυ της χώρας συμμετέχει σε μια κίνηση που επιθυμεί να αποσυρθεί από την Ένωση. Επίσης, διαπίστωσα ότι πολλές οργανώσεις του George Soros συμμετέχουν σε πολλά, αν όχι σε όλα αυτά τα κινήματα.

Το τελευταίο εμπόδιο στον Παγκόσμιο Ολοκληρωτισμό
Η Αμερική έχει ένα Σύνταγμα που εγγυάται ατομικές ελευθερίες πάνω από την δύναμη της κυβέρνησης. Η Αμερική έχει εκατομμύρια πολίτες με ελευθερία (σημ.ΓΒ: Η Ελευθερία που νομίζουν πως έχουν είναι «όνειρο απατηλό»). Το πολύ σημαντικό είναι, πως η Αμερική έχει πολίτες οπλισμένους με πάνω από 300 εκατομμύρια πιστόλια και αυτό συμπληρώνεται από το γεγονός ότι η Αμερική έχει 7 εκατομμύρια βετεράνους σε μάχιμη ηλικία. Επομένως για να πέσει η Αμερική και να κερδίσουν οι παγκοσμιοποιητές, η χώρα αυτή θα πρέπει να διαλυθεί.

Για να επιτύχει η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Αμερική πρέπει να εξαλειφθεί ως γεωπολιτική οντότητα. Τα αποσχιστικά κινήματα σε ολόκληρη τη χώρα είναι ένα κινήματα του Τζορτζ Σόρος σύμφωνα με αυτές τις γραμμές, σχεδιασμένα να οδηγήσουν στη διάλυση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η στρατηγικές κάθε τέτοιου κινήματος είναι πολύ παρόμοιες, όπου το μίσος και η ακραία απογοήτευση που έχει το κοινό για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση γίνεται η ώθηση για απόσχιση. Αυτά τα κινήματα είναι υπέρ της νέας παγκόσμιας τάξης και θα οδηγούσαν στην εξάλειψη της μεγάλης αντίστασης που θα προέβαλλε ο αμερικανικός λαός ενάντια στο Βαθύ Κράτος και τους διεθνείς τραπεζικούς συμμάχους του τραπεζικού καρτέλ των Rothschild.

Η απόσχιση υπήρξε πάντοτε μέρος της αμερικανικής ιστορίας
Ένα μυστικό συναίσθημα έχει οικοδομηθεί σε διάφορες πολιτείες, για δεκαετίες σε ορισμένες περιπτώσεις. Την άνοιξη του 2016, 22 τοπικές δημοκρατικές συμβάσεις στο Τέξας εξέφρασαν την υποστήριξή τους για ένα κρατικό δημοψήφισμα σχετικά με το εάν ή όχι το Τέξας πρέπει να εγκαταλείψει την ένωση. Οι υποκινητές και ταραχοποιοί του Τέξας στο πάρτι επικαλέστηκαν το ψήφισμα από την ατζέντα της σύμβασης, αλλά τότε ήταν μόνον ένα εντυπωσιακό σόου, παρολαυτά σηματοδότησε την σημερινή κατάσταση. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το Τέξας αποχώρησε από το Μεξικό το 1835 και σχημάτισε ανεξάρτητη δημοκρατία, ενώ αυτό το προηγούμενο είναι ζωντανό και δυνατό σχεδόν 175 χρόνια αργότερα και αναζωπυρώνεται όπως συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα. Τα δακτυλικά αποτυπώματα του George Soros είναι πάνω σε όλες αυτές τις κινήσεις.

Το πιο αξιοσημείωτο κίνημα απόσχισης συνέβη πριν από τον εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος ξεκίνησε από το Βορρά από 11 Πολιτείες της Νότιας Σκωτίας που σχημάτισαν τις Συνομοσπονδιακές Πολιτείες της Αμερικής. Ο Βορράς μπορεί να έχει κερδίσει τον πόλεμο, αλλά οι συνέπειές του εξακολουθούν να παίζουν ρόλο στην εθνική μας πολιτική, με τον Νότο να είναι η πιο συντηρητική περιοχή της χώρας, και εστία των σημερινών αποσχιστικών κινήσεων.

Κανένα από αυτά τα κινήματα δεν είναι νόμιμα όπως το 1869, με το Τέξας εναντίον των Λευκών, όπου το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η μονομερής απόσχιση είναι αντισυνταγματική. Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει δεκάδες Πολιτείες από το να κάνουν τις δικές τους κινήσεις .

Η Πολιτεία του Τζέφερσον
Το κίνημα της Πολιτείας του Τζέφερσον είναι η μόνη κίνηση που κατορθώνει να αλλάξει τα σύνορά, και που δεν έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών. Το σχέδιο είναι να προστεθεί μια 51η Πολιτεία μέσω μιας συνταγματικής διαδικασίας. Επί του παρόντος, ο Σόρος προσπαθεί να υπονομεύσει το κίνημα, έχοντας μια ομάδα να ασκεί αγωγή η οποία δεν θα οδηγήσει σε δημιουργία Πολιτείας, αλλά θα σπαταλήσει πόρους που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διοικητική αποχώρηση από την Καλιφόρνια και το Όρεγκον και να δημιουργηθεί μια νέα Πολιτεία.

Το κίνημα της Πολιτείας Τζέφερσον είναι δυνητικά επικίνδυνο για τη χώρα και ευνοεί την πρόοδο των Παγκοσμιοποιητών, διότι το κίνημα έχει διαιρεθεί σε δύο ομάδες. Η νεώτερη φατρία, κατά την άποψη του The Common Sense Show, είναι μια απάτη και τα αληθινά κίνητρά της αποκλίνουν από την δημιουργία μιας Πολιτείας ως στόχο. Το κίνημα διαχωρισμού έχει δεσμούς με το Moveon.org, μια οργάνωση του Soros. Οι στρατηγικές του περιλαμβάνουν την επιδίωξη μιας εύθραυστης δίκης η οποία ΔΕΝ θα οδηγήσει σε δημιουργία Πολιτείας, αλλά θα εξαντλήσει την περιοχή από τους απαραίτητους πόρους που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας 51ης Πολιτείας. Υπάρχει ένας άλλος όμιλος με την ονομασία Jefferson ο οποίος επιδιώκει την Πολιτειακή υπόσταση μέσω συνταγματικών και νομικών μέσων. Μια δίκη δεν θα επιτύχει αυτόν τον στόχο. Επίσης, η ομάδα του Soros δημιουργεί σύγχυση στους πολίτες σχετικά με το ποια κίνηση να υποστηρίξουν.

Το Jefferson πρέπει να αποτύχει ώστε να επιτύχει η απόσχιση της California (Calexit). Υποστηρίζω ότι η ομάδα του Σορος που σχετίζεται με το Moveon.org έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει το κίνημα του Τζέφερσον προκειμένου να πετύχει το Calexit.

Calexit
Το κίνημα Calexit έχει φτάσει στο σημείο να ανοίξει μια πρεσβεία στη Μόσχα!

Ο Paul Preston και οι εσωτερικές πηγές του απέδωσαν επαρκείς αποδείξεις για τα εξής:

Η Καλιφόρνια θα γίνει κράτος «αποδέκτης» σε αντίθεση με οποιαδήποτε ομοσπονδιακή επιβολή νόμων περί (περιορισμού της) μετανάστευσης. Κάποιοι νομοθέτες της Καλιφόρνιας έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να δηλώσουν ότι δεν θα σέβονται ούτε θα συμμορφώνονται με τις ενέργειες των ομοσπονδιακών αξιωματούχων.

Ο Preston έχει τεκμηριώσει σαφώς ότι η Καλιφόρνια προτίθεται να αποσχιστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εσωτερικές πηγές του Preston, που παρέστησαν σε ορισμένες από τις συναντήσεις του Calexit, δήλωσαν με τόλμη ότι το κράτος θα γίνει ανεξάρτητο υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών. Δεν υπάρχει νομικό προηγούμενο για την Καλιφόρνια να κάνει αυτό που ισχυρίζονται ότι θα κάνει. Κάτι τέτοιο είναι τελείως παράνομο.

Ο Κυβερνήτης Brown απέρριψε επανειλημμένα τα σχόλια σχετικά με την Calexit. Εάν αυτό δεν είναι από πρόθεση, τότε γιατί να μην εκδώσει απλά μια δήλωση άρνησης; Πολλές φορές στην πολιτική, δεν είναι αυτό που λένε, αλλά αυτό που δεν λένε.

Ο Brown ασχολείται με ξένους αξιωματούχους από το Μεξικό, την Κίνα, την Ιαπωνία και τα Ηνωμένα Έθνη όσον αφορά την προώθηση του προγράμματος Calexit. Επιπλέον, οι πηγές του Preston υποστηρίζουν ότι η La Raza και διάφορα μέλη των καρτέλ των ναρκωτικών ήταν παρόντες. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει εγκληματική διευκόλυνση από την πλευρά του Brown, καθώς και προδοσία. Παραβιάζει επίσης την 10η τροποποίηση και θα πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτηση για τους λόγους αυτούς.

Εάν η Καλιφόρνια πετύχει στην εκτέλεση του Calexit, θα γίνει προτεκτοράτο των Ηνωμένων Εθνών. Δεν υπάρχει κάτι πιο «παγκοσμιοποιημένο» από αυτό!

Cascadia
Είναι η προτεινόμενη επέκταση του Καναδά που θα ονομάζεται Cascadia. Αυτό θα κατέστρεφε το κίνημα Τζέφερσον και θα πρότεινε τη δημιουργία μιας νέας Καναδικής επαρχίας στην οποία θα ενταχθούν το Όρεγκον και η Ουάσινγκτον. Και αυτό υποστηρίζεται από τον Σόρο.
Η εμμονή της απόσχισης από την Αμερική περιλαμβάνει και τις δύο πλευρές. Αυτό το κίνημα έχει χιλιάδες υποστηρικτές εκατέρωθεν των Καναδικών συνόρων και παρόλο ότι η κίνηση είναι στα σπάργανα, κερδίζει δυναμική.

Από το Seattle Times:
Reconquista Atzlan: Οι λευκοί Ευρωπαίοι πρέπει να φύγουν.
Το σχέδιο της La Raza να διαιρέσει την Αμερική, είναι να αφαιρέσει τις Αμερικανικές νοτιοδυτικές περιοχές δημιουργώντας το AZTLAN, το οποίο επίσης υποστηρίζεται από τον Soros.
Η έννοια του Aztlan έχει κυρωθεί από τον ΟΗΕ. Πρόκειται για τον ίδιο ΟΗΕ που μεταφέρει στρατιωτικά οχήματα εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Και αυτό είναι παραβίαση των νόμων περί μετανάστευσης, για να μην αναφέρουμε την εθνική ασφάλεια.
Αυτές οι ομάδες έχουν ιστορικά διδάξει ότι το Κολοράντο, η Καλιφόρνια, η Αριζόνα, το Τέξας, η Γιούτα, το Νέο Μεξικό, το Όρεγκον και τμήματα της Πολιτείας της Ουάσιγκτον αποτελούν μια περιοχή γνωστή ως Aztlan, μια φανταστική πατρίδα των Αζτέκων πριν φτάσουν οι Ευρωπαίοι στη Βόρεια Αμερική.
Οι αρχές ίδρυσης της MEChA περιέχονται σε αυτές τις λέξεις στο "El Plan Espiritual de Aztlan" (Το πνευματικό σχέδιο για το Aztlan):
«Στο πνεύμα ενός νέου λαού που συνειδητοποιεί όχι μόνο την περήφανη ιστορική του κληρονομιά αλλά και την βίαιη εισβολή των γκρίνγκο στα εδάφη μας, εμείς, οι κάτοικοι του Chicano και οι πολιτισμοί της βόρειας γης του Αζτλάν από όπου προέρχονταν οι προπάτορές μας, διεκδικούμε την γη της γέννησής τους και την εκτίναξη της αποφασιστικότητας του λαού μας για τον ήλιο, δηλώνουμε ότι η έκκληση του αίματός μας είναι η δύναμή μας, η ευθύνη μας και το αναπόφευκτο μας πεπρωμένο. ... Το Aztlan ανήκει σε εκείνους που φυτεύουν τους σπόρους, υδροδοτούν τα χωράφια και συγκεντρώνουν τις καλλιέργειες και όχι στους ξένους Ευρωπαίους. ... Είμαστε χάλκινοι άνθρωποι με χάλκινο πολιτισμό. Πριν από τον κόσμο, πριν από όλη τη Βόρεια Αμερική, πριν από όλους τους αδελφούς μας στην χάλκινη ήπειρο, είμαστε έθνος, είμαστε μια ένωση του ελεύθερου pueblos, είμαστε Aztlan. Για το La Raza todo. Fuera de La Raza nada. Το Chicano είναι η ταυτότητά μας. Ορίζει ποιοι είμαστε σαν λαός. Απορρίπτουμε την ιδέα ότι πρέπει ... να αφομοιωθούμε στο αγγλοαμερικανικό δοχείο τήξεως λαών ... Το Aztlan ήταν η θρυλική πατρίδα των Αζτέκων ... Έγινε συνώνυμη με τα τεράστια νοτιοδυτικά εδάφη, που εκλάπησαν βίαια από έναν λαό του Μεξικού περιθωριοποιημένο και προδομένο από τους εχθρικούς θεματοφύλακες Της Δήλωσης του Πεπρωμένου ». (Δήλωση στο Πανεπιστήμιο του Oregon MEChA Website, 3 Ιανουαρίου 2006).
Ο Miguel Perez από το κεφάλαιο MEChA του Cal State-Northridge δήλωσε: "Η τελική ιδεολογία είναι η απελευθέρωση του Aztlan. Ο κομμουνισμός θα ήταν το πιθανότερο πολίτευμα. Μόλις εδραιωθεί το Aztlan, θα ξεκινήσει η εθνοκάθαρση: θα πρέπει να εκδιωχθούν οι μη-Chicanos - οι ομάδες αντιπολίτευσης θα καταργηθούν».
Το Εθνικό Συμβούλιο της Λα Ράζα και οι σύμμαχοί του σε δημόσιο αξίωμα δεν απογοητεύουν τη ριζοσπαστική MEChA και τις θέσεις της. Το 2003, η La Raza χρηματοδότησε ενεργά το MEChA, σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά φορολογικά αρχεία. Ωστόσο, δεδομένου ότι η La Raza άρχισε να λαμβάνει ομοσπονδιακά κεφάλαια, η La Raza υιοθέτησε μια λιγότερο αγωνιστική στάση, τουλάχιστον δημόσια, όπου έλεγαν ότι δεν υποστηρίζουν πλέον την αναδημιουργία του Aztlan. Ωστόσο, αν όμως κάποιος εξετάσει πως σχεδιάστηκε να διοχετευτεί το ομοσπονδιακό χρήμα, σύμφωνα με το S. 744, να πάει στις τσέπες της La Raza και της MEChA, είναι αδύνατο να πιστέψει ότι στον πυρήνα της, η La Raza δεν υποστηρίζει πραγματικά την υπόθεση Aztlan.

Έτσι ξεκίνησε το Atzlan. Και τώρα εκρήγνυται.
Ακόμη πιο ανησυχητικός ήταν ο απολογισμός μιας πηγής που γνωρίζει εκ των έσω τα του Πρέστον, η οποία παρακολούθησε μερικές από τις συναντήσεις του CalExit. Ενώ ήταν παρόντες, η πηγή έμαθε για μια έντονη συζήτηση σχετικά με την πρόθεση του καρτέλ να σκοτώσει λευκούς. Οι ιδέες υποτίθεται ότι υποβλήθηκαν από τα καρτέλ και ανακηρύχθηκαν παρουσία τριών μελών της διοίκησης του Ομπάμα.
Οι άνθρωποι στο μακρινό βορειοανατολικό Κολοράντο (Sterling, Peetz, Flemming) και στο δυτικό Μέριλαντ θέλουν να αποχωρήσουν από τις αντίστοιχες Πολιτείες τους. Και οι δύο αυτές κινήσεις έχουν πίσω τους τα χρήματα του Σόρος.
Αριζόνα, Μίτσιγκαν, Upstate New York, Οχάιο, Ιντιάνα, Μέριλαντ και Βιρτζίνια Συμμετέχουν στο αποσχιστικό κόμμα
Οι περισσότερες Πολιτείες έχουν αποσχιστικές κινήσεις.

Συμπέρασμα
Αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, τόσο παλιές όσο και τωρινές, έχουν εμπλακεί σε προγνωστικό προγραμματισμό. Στο σόου «Επανάσταση», η Αμερική αποσυντέθηκε σε περιφερειακό χαρακτήρα και οι διάφορες φατρίες διεξήγαγαν πόλεμο στις άλλες περιοχές που προέκυψαν από τη διάλυση των Ηνωμένων Πολιτειών μετά από μια επίθεση Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού (ΗΜΠ). Επιπλέον, η σημερινή σειρά που έχει επιτυχία, «Το τελευταίο πλοίο», ασχολείται με το ίδιο σενάριο.
Η Αμερική βρίσκεται στη διαδικασία του τεμαχισμού, σαν γαλοπούλα της ημέρας των Ευχαριστιών. Εάν η Αμερική επιτρέψει να διαχωριστεί από τους παγκοσμιοποιητές, θα χαθεί κάθε ευκαιρία για ενότητα και δημιουργία αντίστασης. Σκοπός την Νεοταξιτών είναι να υποβληθούμε σε μια στημένη επιχείρηση, όπου οι πόροι θα είναι σπάνιοι και η χώρα θα διαλυθεί από εμφύλιο πόλεμο και, εξ ορισμού, θα χάσουμε το σύνταγμά μας. Επίσης, η Αμερική θα χάσει το δικαίωμα κατοχής όπλων και όλες της τις πολιτικές ελευθερίες.
Η Αμερική πρέπει να αντισταθεί σε όλα αυτά τα κινήματα, εκτός από το κίνημα Jefferson το οποίο επιδιώκει ένα συνταγματικό μέσο για να δημιουργήσει ένα 51ο κράτος.

Πηγή: http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2017/08/the-united-states-is-on-the-verge-of-extinction-2482623.html (Δημοσιεύτηκε λίγο πριν)



Πηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης