Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ..

…ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ!
Ολοι γνωριζουμε την αποφαση του Αμερικανικου Κογκρεσου για τα νεα,σκληροτερα μετρα εναντιον της Ρωσσιας!
Ισως ολοι να μην γνωριζουμε πως παρθηκε η αποφαση αυτη!

Ενας μισοπεθαμενος καρκινοπαθης Ρεμπουμπλικανος Νεοταξιτης Γερουσιαστης,που τον περιμενουμε αν δεν εχει ηδη πεθανει και το κρυβουν,εμφανιστηκε στην γερουσια.
Προκειται για τον γνωστο μας πρωην υποψηφιο προεδρο με τους Ρεμπουμπλικανους Μακειν, οταν βγηκε ο Ομπαμα αν θυμαμαι καλα στην δευτερη θητεια του!



Ποιος ξερει τι <<ιατρικα>> βοηθηματα του εδωσαν και τον ειχαν στην Γερουσια τρεις μερες, για να ψηφισει το ανθρωπακι υπερ των μετρων!!!
Κι οταν αυτο το καταφεραν τα ηλιθια νεοταξιτακια,εβγαλαν και γλωσσα!

Τι οτι ο Τραμπ δεν κυβερνα την Αμερικη ειπαν,τι οτι θα γινει επιτελους παγκοσμιος πολεμος,τι οτι υποταχθηκε ο Τραμπ και συμφωνησε να κανει πολεμο στην Β.Κορεα για να τσιγκλισει την Ρωσσια και την Κινα,και οτι αλλο νεοταξιτικο ξερασμα εβγαλε το στομαχι του καθε νεοταξιτη γραφια,γιατι μυαλο δεν εχουν!
Βλακειες πρωτου μεγεθους!

Τι πραγματικα εγινε?
Εβαλαν το δαχτυλο τα Τζιχανωμαλα ζωα κι εβγαλαν τα ματια τους!!
Αμεση ηταν η απαντηση της Ρωσσιας στην αποφαση!!
Εδειωξε λεει καπου 700 και υπαλληλους της Αμερικανικης πρεσβειας απο την Μοσχα!!
Τελικα δεν εδιωξε τοσους, αλλα εναν μικροτερο αριθμο!

Ο αριθμος δεν ειναι γνωστος σε μενα τουλαχιστον,ειμαι σιγουρη ομως οτι το μεγεθος του ειναι ισο με τον αριθμο των πρακτορων της Νεοταξιτικης αλητο CIA που <<εργαζονταν>> ως διπλωματικοι υπαλληλοι στην Αμερικανικη Πρεσβεια,οπως και σε καθε πρεσβεια!!
Οι νεοταξιτες λοιπον εχασαν τα πρακτορια τους στην Μοσχα!

Τωρα η πρεσβεια των ΗΠΑ στην Ρωσσια αναπνεει ελευθερα χωρις τα κοπροσκυλα!!
Η χλιαρη εως για την τιμη των οπλων αντιδραση της Ρωσσιας, μας προιδεασε για την τραγωδια των Νεοταξιτικων ορφανων!
Οπως και η σχεδον <<καλα μας κανατε>> αντιδραση του Αμερικανικου ΥΠ ΕΞ!!!

Τα μετρα,χωρις να αγγιζουν εστω την Ρωσσικη οικονομια,γιατι εχουν ανοιχτει γιαυτην αλλες αγορες οπως της Κινας!!!! μιας γοργα αναπτυσσομενης χωρας 1.800.000.000.καταναλωτων,εναντι της Ευρωπαικης καταρρεουσας οικονομιας, καταστρεφουν ολοσχερως την μοναδικη χωρα που εχει απομεινει πιστη στην νεοταξιτικη αλητεια, την Γερμανια ΕΠΕ!!!!
Η Ανωνυμη αυτη εταιρεια περιορισμενης ευθυνης που το παιζει χωρα και αφεντρα της Ευρωπης,πληττεται ανεπανορθωτα απο την απαγορευση αν ξερω καλα της οποιασδηποτε εμπορικης συναλλαγης με την Ρωσσια, γιατι η ζωη και η βιομηχανια της χωρας στηριζεται αποκλειστικα και μονο στην εισοδο του Ρωσσικου αεριου!!
Καταφεραν λοιπον τα Αμερικανικα κοπριτονεοταξιτακια,του <<βαθεως κρατους>> να ειναι τοσο βαθεως, που δεν βλεπουν τα στραβα τους ουτε την μυτη τους!

Φυσικα επηλθε συνεννοηση των πλανηταρχων,για να αντιμετωπισουν το υπαρκτο προβλημα!
Επισης φυσικα η καγκελλαριος της Γερμανιας ΕΠΕ,επαθε σοκ απο το <<εξ ιδιων τα βελη>> και καλεσε τον Τραμπ για συζητησεις στην Γερμανια για να αντιμετωπισουν το θεμα!!
Μηπως σας μυρισε νεοταξιτικος εμφυλιος?
Αλλα το κερασακι στην τουρτα της νεοταξιτικης βλακειας,το εβαλε ο Τραμπ!
Μολις ειδε τις δρασεις και αντιδρασεις,υπεγραψε το νομοσχεδιο του κογκρεσου,δηλωνοντας οτι δεν το ενεκρινε,αλλα το υπεγραψε,για την ενοτητα του ΚΡΑΤΟΥΣ και του ΕΘΝΟΥΣ!!
Ποιοι ηλιθιοι μπηκαν στην γωνια ειπαμε?

Αυτην την στιγμη ουσιαστικα ξεκινησε η αποδομηση της Γερμανιας ΕΠΕ,με την ηλιθιοτητα και ευθυνη των Αμερικανων νεοταξιτικων ζωων!!
Οτι ακριβως στοχευε ο Τραμπ και ο Πουτιν εδω και καιρο!

Η Γερμανια ΕΠΕ, θα πληρωσει πανακριβα την οποια υποχωρηση του Τραμπ!
Το αντιτιμο δεν ξερουμε,αλλα μαλλον θα εχει ευεργετικες συνεπειες για την Ελλαδα μας και για τους λαους της Ευρωπαικης Ενωσης!
Το ρωταμε τοσο καιρο αδελφια!

Η θεση μας ειναι διπλα στους λαους!
Ειμαστε ετοιμοι?





Πηγή:
Ιωαννα Βαφειαδου