Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Βιέννη: Νεκρή 19χρονη μετά τη λήψη δεύτερης δόσης του εμβολίου HPV (Ιος Θηλωμάτων)

"Θυσία στον Μολώχ"... τόσοι νέοι άνθρωποι..

Μια εφηβη πέθανε στον υπνο της (3 βδομάδες) μετά τη χορήγηση δοσης εμβολιου για τον HPV (Ιος Θηλωμάτων).
Η νεαρή κοπέλα απο τη Βιέννη κατέληξε απο αναπνευστική ανεπαρκεια και ο ιατροδιακστης που τη εξετασε εδειξε το συγκεκριμενο εμβολιο ως υπευθυνο για το θανατο της.Αυτο δεν ειναι το μόνο,τυχαιο και περιστασιακό επεισοδιο θανατου ή βλαβης μονιμης σε νεαρα ατομα που έχουν λαβει το εμβολιο αυτό.
Πλεόν υπαρχει μια μεγάλη διαμαχη αναμεσα στους "υπερασπιστές & αντιφρονούντες" των εμβολιασμών..


Επιφανεις επιστημονες οπως ο Dr.Duesberg και η αληθινή ιστορία της ιατρικής φανερώνουν πως, η απομακρυνση των πλειστων λοιμωδων ασθενειων ηταν θεμα κοινωνικο-οικονομικής εξελιξης-διαφοροποιησης και ανορθωσης καθώς επίσης οι αλλαγες στις διατροφικές συνηθειες και συνθηκες γενικευμενης υγιεινής.
Δυστυχως μεχρι που η Αληθεια να εγκυψει και να "δεσει" τα κορδόνια της ..το ψέμα εχει κανει ηδη το γυρο του κόσμου.
Το ερωτημα τιθεται ΓΙΑΤΙ τετοια νεα δεν τα " ερευνουν" οι "ειδικοι" επι παντος επιστητου-εντολοδοχοι αυτων που ειναι οι αληθινοί απατεωνες και κινδυνος για τη δημοσια υγεια-,εκεινοι που εχουν απο τα ανωτερα δικαστηρια ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ πολλακις και ποικιλοτροπως,για ΑΠΑΤΗ και ΚΙΝΔΥΝΟ για το δημοσιο συμφερον..
Εκεινοι που δημιουργουν ορδες σκευασματων και παρα-σκευασματων με σκοπο το χρηματισμο, κερδος ανυποφορο,επιπολασμο ασθενειων και παραταση νοσων και δημιουργια ισως καινουργιων με περαιτερω συζευξη πιοτερης εξαρτησης και αχαλινωτης πλεον καταστροφικής υποσκελισης της ανθρωπινης υγειας..
Η Σιωπη σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι "χρυσός" ..ουτε μεγαλοπρεπεια ..συνιστα αδιαφορια,εγκληματική συνειδηση και απαξιωση του ανθρωπου..
Εμεις δεν θα σας πουμε ποιος εχει το "δικιο"..ποιος εχει "λαθος"..
Εμεις απλα ..δυκνειουμε την Οδο γαι εξορθολογισμενη σκεψη και εντρυφηση..Δεν επιθυμουμε απλα να ακολουθησει καποιος τα "λεγομενα" μας a priori..Διακαης πόθος ειναι ο καθεις εξ'ύμων να γινει μια ΟΡΘΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΑ σκπεπτομενη προσωπικοτητα και υποσταση με δικο του καθαρα, τροπο και μορφη υποστασης.
Ας το πραξουμε αυτο ,ακομη αρχιζοντας απο τα ..κακως κειμενα για να δουμε επιτελους και τα Καλα Νέα για τη ζωη μας!

Ας μη υπαρχει ουδεις φοβος για οτι μπορει να υποκινειται και να διαπομπευεται υποχθονια ή παρασκηνιακά..Για οτιδηποτε "σερβιρεται " ως "αυθεντία" και χωρις αμφισβητηση, εγκριτη "ερευνα"..
Στον απολυτο Έλεγχο ολων ..ειναι Εκεινος..ο Αέναος..Παντοκρατωρ και συνάμα Μεγαλοπρεπής Δημιουργος ..και Εκεινος έχει στο Σχεδιο Του ΗΔΗ προ-καθορισει τα μελλοντα τοσο οσο τα παρελθοντα..
Εχετε Πίστη,Χαρά, Ευφροσύνη και Αισιοδοξία..Τα Καλύτερα βρισκονται μπροστά μας!
Με εκτίμηση,

Κων/νος Μουρουτης

By Claudia Tanner and Jacqui Deevoy For Mailonline
Published: 15:19 BST, 27 September 2017 | Updated: 01:51 BST, 28 September 2017

Αυτά τα κορίτσια είναι μεταξύ των «εκατοντάδων τεκμηριωμένων θανάτων μετά το εμβόλιο HPV», σύμφωνα με τον Joan Shenton, τον αφηγητή των ντοκιμαντέρ Sacrificial Virgins

Περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή:
Mouroutis Konstantinos