Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Το ΙΣΡΑΗΛ Απείλησε με ΘΑΝΑΤΟ τον Βλαντιμίρ Πούτιν…

«Αν ο Πούτιν θέλει να επιβιώσει οφείλει να φυλάξει τις στρατιωτικές του δυνάμεις του  έξω από τη Συρία». Έτσι εκφράστηκε εδώ και κάποιες ημέρες η  Ayelet Shaked, Υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ.
Είναι φανερό ότι η πανωλεθρία του Ισλαμικού Κράτους και των αμερικανών πατρόνων τους στη Συρία και η ενδυνάμωση του Assad σπέρνουν τον πανικό τόσο σε  Washington όσο και σε Tel Aviv.


Καθώς Vladimir Poutine και Benjamin Netanyahu είναι σχεδόν σε διαρκή επαφή , αυτές οι δηλώσεις ενός ισραηλινού υπουργού είναι ολοκληρωτικά  απαράδεκτες και αξίζουν μιας καταδίκης ή και τιμωρίας από πλευράς του επικεφαλή της κυβέρνησης του Ισραήλ.
Ο Vladimir Poutine δεν θα παραλείψει να λάβει υπόψιν του αυτό που θα μπορούσε να εμφανιστεί ως μια επίσημη θέση του Ισραήλ.
Με βάση τα λεχθέντα ο κίνδυνος για τον Πούτιν είναι σχετικοποιημένος :το Ισραήλ ανίκανο να βάλει σε τάξη εδώ και χρόνια τα κατεχόμενα εδάφη δεν έχει το ανάστημα για τριβές με τη Ρωσία ή να φθείρει τη Ρωσία: το να χτυπήσεις τον Vladimir Poutine είναι πολύ πιο δύσκολο από το να χτυπήσεις ένα παιδί με πετροβόλημα! Το πιθανότερο είναι ότι η Ρωσία λαμβάνει αυτή τη δήλωση όπως πραγματικά της αξίζει : σαν τους τελευταίους σπασμούς ενός ετοιμοθάνατου. rusreinfo.ru 27.9.17
Η υπουργός δικαιοσύνης ζητά από το ρώσο πρόεδρο αν θέλει να ζήσει ν΄αποσύρει τις δυνάμεις του από τη Συρία.* Το Κρεμλίνο κατά τα φαινόμενα δεν υποτάσεται στην υποτέλεια που του υποδεικνύει το Ισραήλ και χάνει τον επιχειρησιακό αρχηγό των δυνάμεων που εδρεύουν στη Συρία τον αντιστράτηγο Valeri Assapov ως πρώτο ισχυρό μήνυμα.
Ο τελευταίος σε σχετικά του σήματα προς Μόσχα ανέφερε ότι ο πρωταίτιος της συριακής σύρραξης είναι το Ισραήλ και πρότεινε μάλιστα οι επιθέσεις του επί συριακού εδάφους ν΄αναχαιτίζονται.Φτάνουμε στον μίτο μέσα στα σκοτεινά τούνελ της ΙSIS…..

*τίτλος άρθρου: απειλές θανάτου κατά Πούτιν από την Υπ.Δικαιοσύνης του Ισραήλ.




Πηγή:
dimpenews.com