Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΣ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ;;;

ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ» ΤΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ;;;
ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΕΓΩ» ΚΑΙ ΤΟ «ΕΣΥ», ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΑ ΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ;;;
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΩΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΕΥΞΙΝ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΝ ΕΝ  ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ  ΤΟ «ΟΛΟΝ!»;;;

Ο Ε Ρ Ω Σ,  - Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ  ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΡΥΝΟΙΑ, ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΟΡΘΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ-, ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΡΟΠΗ, ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΛΑΧΤΑΡΑ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΔΗΡΙΤΟΣ ΠΟΘΟΣ, ΩΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΩΘΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ «ΟΛΟΝ», ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ «ΕΝΑ», ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ»!!!

Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΩΣ ΒΙΩΜΑ ΕΙΣ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΟΜΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΣΕΙΡΗΝΑ, ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΑΣΙΓΑΣΤΑ ΤΑ ΩΤΑ, ΜΕΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ!!!

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ, ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΑΔΗΜΟΝΙΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΘΥΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΩΓΜΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΝ ΤΟΥ.
ΚΑΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΗ ΥΙΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΕΡΓΙΑΝΑΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ, ΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ «ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»;;;;;
 

Ο ΕΡΩΣ   ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ ΣΠΕΙΡΑ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!
ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΡΩΝΕΙ ΜΕ  ΖΩΟΓΟΝΟ ΠΥΡ ΤΗΝ ΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ!
ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΗ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ, Η ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΕΡΜΟΝ!
ΟΤΑΝ ΔΥΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ,  ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
ΤΟΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΙΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΘΕΡΜΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ,  ΔΙΑ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ  ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΖΩΗ.
ΕΤΣΙ ΕΜΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΙΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ (ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΣ, ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΠΛΑΤΩΝ:
  • «ΩΣ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΝ Η ΦΡΟΝΗΣΙΣ, ΤΟΥ ΘΥΜΙΚΟΥ ΔΕ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟΥ Η ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ. 
  • Ο ΝΟΥΣ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ.
  • ΤΟ ΘΥΜΙΚΟΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟΝ!» 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ  ΑΝΕΛΙΞΕΩΣ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ!!!
ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ - ΑΦΟΥ ΑΡΘΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ - ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ,  ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΓΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ!

ΚΑΘ' ΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΕΩΣ, ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ:

ΕΡΩΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ!!!