Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Έτσι περνάνε την προπαγάνδα μέσα από την ψυχαγωγία: Βρετανός χάνει 23.000£ επειδή απάντησε «Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Έλληνας»! (Βίντεο)

Και φυσικά φαντάζεστε την “σωστή” απάντηση που έδωσε ο παρουσιαστής του μπο@ρδελοκάναλου Challenge και έγινε πρώτη είδηση στα Σκόπια….
Ούτε Τούρκοι, ούτε Αλβανοί, ούτε Γερμανοί… οι Άγγλοι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων.
Δείτε το βίντεο με τον…ταλαίπωρο Άγγλο που έχασε 23.000 λίρες επειδή τόλμησε να πει ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και τον διόρθωσε ο σχολιαστής λέγοντάς του μάλιστα “ήταν Macedonian!
Γεννήθηκε στην Πέλλα!”… και κανονικά άμα ήμασταν σοβαρό κράτος θα έπρεπε να καλέσουμε εδώ τον Άγγλο παίκτη και να τον τιμήσουμε, αλλά είμαστε μπο@ρδέλο οπότε…


Eτσι, το ποσό των 23.000 λιρών έχασε μέσα από τα χέρια του ένα ζευγάρι Βρετανών που έπαιξε σε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, όταν του τέθηκε η ερώτηση «τι εθνικότητας ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος».

Οι δύο Βρετανοί, που συμμετείχαν πριν έξι χρόνια στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Μεγάλης Βρετανίας, απάντησαν πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, η απάντηση τους κρίθηκε λανθασμένη γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού είχε ως σωστή την απάντηση πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας και έτσι έχασαν το ποσό των 23.000 λιρών.
Μάλιστα, όταν «κλειδώνουν» την απάντηση τους, οι παίκτες φαίνεται να μην μπορούν να σκεφτούν οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική απάντηση.
Όταν ο παρουσιαστής τους ανακοινώνει πως η σωστή απάντηση ήταν πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν «μακεδονικής εθνικότητας», τους λέει επίσης: «Γεννήθηκε στην Πέλλα το 356 π.Χ.».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή:
pentapostagma.gr