Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Το ινστιτούτο Λεβί, οι Ρότσιλντ και το ΣΧΕΔΙΟ που εφαρμόζεται τώρα στην Ελλάδα (Βίντεο)

του Κίμωνα Χαραλάμπους
Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν το έκρυψαν ποτέ! Έλαβαν στήριξη από την αριστερόστροφη διεθνιστική τάση στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Ποιος ξεχνά την ζωντανή συνομιλία Αλέξη Τσίπρα Και Μπιλ Κλίντον στις ΗΠΑ;
Ποιος ξεχνά  πως ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ανακοίνωσε ότι αναθέτει στην εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων Lazard τον ρόλο του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης. Πρόκειται για την εταιρεία, την οποία είχε εμπιστευτεί και ο Γιώργος Παπανδρέου, επιβάλλοντας το περιβόητο PSI;


Επιπλέον, εκπρόσωποι της L'Oreal και της Ρότσιλντ έχουν επιβεβαιώσει ότι είχαν συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, το 2017, στο Παρίσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro.
Περεμπιπτόντως, όπως διαβάσατε χθες σε άρθρο του el.gr, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ.Χουλιαράκης υπέγραψε να δoθούν 3,5 εκατ.ευρώ στους Ρότσιλντ για τις… υπηρεσίες που προσέφεραν.
Οι Ρότσιλντ είναι γνωστοί εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις.
Ιδιαίτερες συστάσεις όμως θέλει το ινστιτούτο Λεβί «Levy Economics Institute», όπου ο πρωθυπουργός γνώρισε τον Υπουργό Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί έπειτα από την έξοδο της συζύγου του, Ράνιας Αντωνοπούλου από το υπουργείο Εργασίας για την γνωστή υπόθεση με το «επίδομα ενοικίου».
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι οικονομολόγος, πρόεδρος του Levy Economics Institute και καθηγητής Οικονομικών στο Bard College στη Νέα Υόρκη.
Το εν λόγω Ινστιτούτο, που αποτέλεσε ένα από τα think tank του ΣΥΡΙΖΑ. Λέγεται πως η φράση που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας παλιότερα, ότι «η Ελλάδα χρειάζεται ένα καινούργιο σχέδιο Μάρσαλ» ανήκει στον κ. Παπαδημητρίου. «You need something similar to the Marshall Plan» είχε πει από τον Φεβρουάριο του 2102.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με τις γνωριμίες που είχε έκλεισε πολλά ραντεβού και ομιλίες του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.


Και κάπως έτσι οι αριστερόστροφοι «Αμερικανοί» του ΣΥΡΙΖΑ εξαργύρωσαν μετά την νίκη στις εκλογές, αυτή την σχέση που είχε αναπτυχθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Πρωθυπουργός στηρίχθηκε πάνω τους και στην πρώτη περίοδο, τον Ιανουάριο του 2015, τοποθέτησε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τη Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία αν και ως μαθήτρια ήταν συνοδοιπόρος με τον Ρήγα Φεραίο, απέκτησε σταδιακά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2011, οπότε και άρχισε μια στενή σχέση με την οικονομική ομάδα του κόμματος υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Την συνέχεια την γνωρίζετε!
Αντί επιλόγου:
Το Ινστιτούτο Λεβί,(Levy) ιδρύθηκε το 1986, από τον εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνο, Leon Levy -οικονομολόγος και στέλεχος επιχειρήσεων- και είναι ένα από τα Think tank της παγκόσμιας οικονομίας. Ο Leon Levy εκτός από το Ινστιτούτο του, είχε και μεγάλο ενδιαφέρον για τους αρχαίους πολιτισμούς, αλλά… και για τον ανθρώπινο εγκέφαλο: το leonlevyfoundation.org που είναι επίσης Ίδρυμα δικό του, ασχολείται με έξι ευρύτερους τομείς: Κατανόηση του αρχαίου κόσμου – Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες – Διατήρηση της Φύσης και κήποι – Έρευνα Εγκεφάλου και Επιστήμη – Ανθρώπινα Δικαιώματα – και Εβραϊκός Πολιτισμός.







Πηγή: