Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΙΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ!!! (ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΕΩΣΕΩΣ)

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΕΘΑ;;;


ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Ω! ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΙΜΕΘΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ!


ΕΙΜΕΘΑ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ. 

ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΙΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΙΝ!

Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΩΣΕΩΣ ΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΟΥ ΖΩΣΑΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΡΩΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΙΝ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΡΕΕΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΣ Η "ΕΣΩ ΡΟΗ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.

ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΓΟΝΟΙ, ΕΙΜΕΘΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΑΙΑΣ, ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΝ ΒΑΘΜΙΔΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΙΜΕΘΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗΝ ΧΡΗΣΙΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.
ΔΙΟ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝ ΤΗΝ «ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ».
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/06/blog-post_453.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/05/blog-post_520.html

ΚΑΘΟΔΟΣ ΘΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΓΗΪΝΟΝ ΠΕΔΙΟΝ:


ΟΣΣΑΚΙΣ Η "ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΑΚΑΤΑΛΥΤΟΣ ΘΕΪΚΗ ΜΗΤΡΑ", "ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΚΙΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ", "ΤΟ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ", "Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ-ΝΟΥΣ", "Η ΠΡΩΤΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ" ΔΙΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΩΣ Κ Ρ Ο Ν Ο Σ/ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΙΝ / ΔΙΑΣ - ΖΕΥΣ ( ΟΠΟΥ ΔΙΑΣ ==> ΔΙΑΙΡΕΣΙΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΖΩΟΓΟΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΖΕΥΣ ==> ΖΕΥΞΙΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ), Η ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ ΑΥΤΗ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗΝ ΕΙΣ ΠΤΩΣΙΝ (ΠΤΩΣΙΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ), ΔΙΑΤΙ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΑΙΝΕΙ ΠΥΚΝΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΔΟΝΗΣΙΣ ΒΑΙΝΕΙ ΜΕΙΟΥΜΕΝΗ (ΚΑΤΩΤΕΡΗ)!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΩΝ Θ Ε Ω Ν ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΫΛΟΝ ΚΟΣΜΟΝ "ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ" ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΘΟΝΙΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΤΗΣ ΒΑΡΕΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ /ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΙ»
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/11/blog-post_515.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/06/blog-post_126.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/10/blog-post_15.html

ΘΕΙΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡ, ΗΛΙΟΣ ΠΥΡΗΝ:

Ο ΘΕΙΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΗΛΙΟΣ ΠΥΡΗΝ, Η ΕΣΩΤΕΡΑ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΠΥΡΙΝΟΣ ΟΥΣΙΑ, Η ΕΚ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΠΑΤΡΩΟΥ ΝΟΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ, ΕΛΑΒΕΝ ΧΙΤΩΝΑΣ (ΜΑΝΔΥΑΣ, ΣΩΜΑΤΑ, ΦΟΡΕΙΣ) ΕΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΗΛΘΕΝ!
Η ΓΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΜΒΑΠΤΙΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝ ΑΡΕΤΗ, ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΙΝ, ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΥΚΝΩΝ ΧΙΤΩΝΩΝ (ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΟΡΦΕΑΝ) ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΗΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΠΙΝΘΗΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘ' ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ.
ΗΓΓΙΚΕΝ ΔΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΠΙΝΘΗΡΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΓΗΪΝΟΥ ΕΝΥΠΝΙΟΥ!
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/04/blog-post_956.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_928.html


ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ/ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ:

ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΙΚΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ -ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ / ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ - ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ (ΘΕΩΣΙΣ), ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗΝ:
  • ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ!
  • ΘΑ ΓΙΓΝΩΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟΙ!
  • ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΩΣ ΜΗΤΕΡΕΣ!
  • ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΝ ΘΥΣΙΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΙΣ (ΑΦΑΙΡΕΣΙΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ)!
Ο ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ Κ Λ Ε Ι Δ Ι ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΘΕΞΕΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΖΕΥΞΙΝ/ΘΕΩΣΙΝ!!!!
Η ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΕΠΙΠΟΝΟΣ, ΕΝ Α Ρ Ε Τ Η ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΙΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΞΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΡΡΗΤΟΥ ΘΕΙΑΣ ΝΟΗΣΕΩΣ.
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/06/blog-post_48.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_83.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/08/blog-post_114.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/08/blog-post_975.html…
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/08/blog-post_1.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_22.html…
https://ellaniapili.blogspot.gr/2018/02/blog-post_19.html

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ - «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ»:


ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ / ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ / ΓΝΩΘΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ), Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΣΕΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΝ ΥΓΕΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΕΦΙΚΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ Σ' ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΣ ( ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ) ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΝ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΟΝΩΝ.
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/06/blog-post_685.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/09/blog-post_21.html

ΕΡΩΣ:


ΘΕΟΣ ΕΡΩΣ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΗΛΘΕΝ!
Η ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ!
Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΡΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ!
Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΣΧΕΣΙΣ ΗΤΙΣ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΩΣ ΑΣΒΕΣΤΟΣ ΦΛΟΞ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ «ἐρᾷ ὁ ἐρῶν τῶν ἀγαθῶν•»  => ΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ!
Ο ΘΕΙΟΣ ΕΡΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΞΥΝΕΙΑΝ ΤΩΝ ΝΟΟΥΝΤΩΝ, ΙΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΜΕΤ' ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ. 
Ο ΘΕΙΟΣ ΕΡΩΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΡΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΝ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.
ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΔΙΑΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΘ’ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΛΚΟΥΝ, ΜΑΣ ΓΟΗΤΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ, ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΣΥΝΕΧΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΞΕΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΗΛΛΕΠΙΔΡΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ.
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_127.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/10/blog-post_771.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_839.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/07/blog-post_344.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_450.html




ΔΙΑΝΟΙΞΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ -
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ - 
ΚΥΚΛΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ:

ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΥΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΙΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ (ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΙΣ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΝ ΔΙΝΗΝ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΕΛΞΟΥΝ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΥΣΟΥΝ ΦΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΕΙΖΩΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/09/blog-post_3.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_992.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/10/blog-post_34.html

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ΚΥΑΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥ(ΙΧΩΡΟΣ):


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥ(ΙΧΩΡ), ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΔΗΜΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΓΟΝΟΙ, ΜΕΤΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΣΤΑΔΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΩΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ - ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗΝ ΚHΡYΚΕΙΑΝ ΕΡΜΗΤΙΚΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΝΟΔΟΥ - Η ΔΙΑΝΟΙΞΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ   Κ Α Ρ Δ Ι Α Σ   ΤΩΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΜΒΙΚΟΝ ΣΤΑΔΙΟΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΑΥΝΙΑΣ ΣΤΗΛΗΣ-ΣΠΕΙΡΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ΙΧΩΡΟΣ ΔΙΑ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ) !

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΝ ΕΚΦΡΑΣΙΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΦΘΑΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ ΕΚΕΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟΝ, ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΑΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΣ, Η ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΤΗ ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΥΡΟΣ (ΙΧΩΡ)!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ (ΓΝΩΘΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΙΝ, ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΘΕϊΚΕΣ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΑΡΧΕΤΥΠΟΝ ΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.
ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.
ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ   Π Υ Ρ Ι Ν Α  ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ. 
ΟΣΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΘΕΪΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΝ ΣΧΕΣΙΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΕΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΥΘΥΝΗΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ!
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/05/blog-post_277.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_992.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/06/blog-post_350.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/08/blog-post_53.html

ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗΝ ΜΥΗΣΙΝ!

ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗΝ ΜΥΗΣΙΝ!
ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΥΤΟΝ ΠΗΓΗΝ!
ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΧΡΟΝΟΝ ΘΕΑΝ ΜΗΤΕΡΑΝ!
ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΥΤΕΡΑΝ!
ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ-ΦΟΡΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΠΑΝΘΕΟΝ!
ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΑΛΛΟΥΣ ΣΕΠΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ!
ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ!
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/05/blog-post_596.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/11/blog-post_44.html

ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ - ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΙΕΡΩΝ ΖΩΟΦΟΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ :

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ, ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΑΙΩΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ   Σ Κ Ε Π Τ Ο-Μ Ο Ρ Φ Ε Σ ΘΕΩΝ, ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΑΓΓΕΛΩΝ (ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ), ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ (ΜΑΓΟΙ, ΜΥΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΚΟΝΤΑΙ, ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΝ Ή ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΤΩΝ - ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Η ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ -, ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΟΥΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΔΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ Ή ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝ.
ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ  Α Λ Η Θ Ε Σ   Μ Ο Ν Ο Ν  ΕΑΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ  (ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ).
....
ΟΙ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΘΕΙΕΣ ΖΩΟΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ.
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΕΣ. ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
ΠΟΣΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ (ΜΟΡΦΟΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ),.
ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΩΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΝ ΟΥΣΙΑΝ, ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΓΧΑΡΑΚΤΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/11/blog-post_792.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/04/blog-post_809.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/09/blog-post_968.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2018/02/blog-post_4.html

ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ:


ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ = ΣΚΕΨΙΣ + ΜΟΡΦΗ + ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΑΫΛΑ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΩΝ ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΙΣ (Η ΣΚΕΨΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ).
ΜΕ ΠΡΩΤΗΝ ΥΛΗΝ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΣΥΜΒΑΤΟΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ), ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΡΦΑΣ ΣΚΕΨΕΩΝ = ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΣ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ, ΔΟΜΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑΝ ΔΟΝΗΣΙΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/05/blog-post_860.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2018/01/blog-post_7.html
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=589648907867252&set=a.212060158959464.1073741830.100004664434283&type=3&fref=mentions


ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ:


Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΜΒΑΠΤΙΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟ-ΣΟΦΩΝ (ΣΟΦΟΣ = ΣΟΝ ΦΩΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ) ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ, ΤΗΝ ΡΟΗΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΙΝ ΤΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΩΝ, ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ.

https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/08/blog-post_67.html



Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝ ΤΟΥ!!!


ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΡΩΓΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!
ΑΝΕΓΝΩΣΑ ΑΝΑΓΛΥΦΕΣ ΣΦΗΝΕΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΗ ΑΜΜΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!
Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΡΑΓΙΣΕ!
Ο ΤΡΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΣ, ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ, ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ!

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΣΗΜΑΝΕΝ!!!
Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝ ΤΟΥ!!!

https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/07/blog-post_350.html
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/01/blog-post_38.html



Ο ΔΙΑΣ, ΠΑΤΗΡ ΝΟΥΣ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΧΡΑΝΤΟΝ ΦΩΣ
ΟΜΙΛΗΣΕΝ:


-ΓΑΙΑ ΠΑΜΜΗΤΕΡ, ΔΕΙΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΣΑ
ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΦΙΧΘΗ!
ΚΟΜΙΖΕΙ ΦΩΣ ΧΡΥΣΟΥΝ ΤΕ ΑΝΕΣΠΕΡΟΝ
ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΗΓΗΣ !!!
ΤΑ ΕΜΑ ΤΕΚΝΑ ΕΝ ΤΗ ΑΓΚΑΛΗ ΣΟΥ ΔΕΞΟΥ
ΘΕΟΥΣ ΤΕ ΚΑΙ ΘΕΑΙΝΕΣ, ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΤΕ ΧΘΟΝΙΟΥΣ,
ΩΣ ΒΡΕΦΗ ΠΑΝ-ΙΕΡΑ ΔΟΜΟΥΝ ΤΑΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΩΝ
ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΚΝΟΝ ΕΡΕΒΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ
ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΧΡΥΣΕΣ
ΚΡΑΔΑΙΝΟΥΝ ΙΕΡΑΝ ΕΛΕΥΣΙΝ
ΤΕΛΟΥΝ ΠΑΝ-ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙΝ
ΒΙΩΝΟΥΝ ΙΕΡΑΝ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΙΝ !!!
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/07/blog-post_32.html

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ:

Η ΘΕΙΑ ΜΗΤΗΡ ΗΓΕΡΘΗ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΑΧΡΟΝΗΣ ΚΛΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΗΡΞΑΤΟ!
ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΣΤΙ !!!
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!! Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!!
ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΩΝ ΥΙΩΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!!
ΩΡΑΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙ ΘΑ ΥΦΑΝΟΥΝ ΙΣΤΟΝ ΝΕΑΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ!!!
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/05/blog-post_703.html


"Ε Ρ Ω Σ  ΥΜΩΝ  ΨΥΧΑΙ ΔΕΣΠΟΣΕΙ ΚΑΙ   ΑΝΑΓΚΗ, ΟΙΔΕ ΓΑΡ ΜΕΤ' ΕΜΕ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΙ ΤΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ.
ΨΥΧΑΙ ΔΕ, ΟΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΗΡΑΤΟΝ ΜΟΥ ΣΚΗΠΤΟΥΧΙΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΕ, ΙΣΤΕ ΩΣ ΕΩΣ ΜΕΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ ΕΣΤΕ, ΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΙΚΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΑ."
Ερμηνεία:
Ο  ΕΡΩΣ   ΚΑΙ  Η ΑΝΑΓΚΗ , ΨΥΧΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.
ΨΥΧΕΣ, ΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΕΡΑΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, ΟΣΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΕΣ, ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.
{Απόσπασμα ΧΧΙΙΙ Από Την Ιερά Βίβλο Του ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΠΙΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ}


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ


Πηγή:
Βασιλική Ζευγαρά
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ