Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Το αδιέξοδο του εμφυλίου πολέμου των ΗΠΑ θα λήξει σύντομα. Ακολουθεί η επόμενη φάση της απελευθέρωσης του πλανήτη.

B.FULFORD -2018-08-27 

Ο θάνατος, πιθανώς με εκτέλεση, του προδότη John McCain, σηματοδοτεί μια νέα φάση στην απομάκρυνση της εγκληματικής συμμορίας που ελέγχει τις ΗΠΑ από το 1913, συμφωνούν το Πεντάγωνο και τα πρακτορεία. "Ο προδότης McCain μπορεί να ήταν η πρώτη θανατική ποινή από στρατιωτικό δικαστήριο, του επετράπη όμως να πεθάνει με τιμή όπως ο Rommel για να προστατευτεί η τιμή του Ναυτικού, ενώ συγχρόνως να τρομοκρατηθεί το Βαθύ Κράτος " εξηγεί πηγή του Πενταγώνου.



Η πραγματική μάχη, ωστόσο, θα ξεκινήσει μετά την αφαίρεση του κλάδου της καμπάλ των ΗΠΑ προδιαθέτοντας το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ εναντίον μιας χαλαρής Ευρασιατικής συμμαχίας με έδρα την Ελβετία.

Αυτή η μάχη θα τελειώσει είτε με έναν παγκόσμιο πόλεμο είτε με έναν ολοκληρωμένο επανασχεδιασμό των μεταπολεμικών θεσμών όπως τον ΟΗΕ, το BIS, το ΔΝΤ, την ΕΕ κλπ. Το κλειδί είναι να στοχεύσουμε το συγκρότημα των ιδρυμάτων (συν την Τράπεζα του Βατικανού) που χρησιμοποιούνται από την Χαζαρική Μαφία για να αποκρύψουν τον έλεγχό τους επί των ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών, των εταιρειών Fortune 500 και τους περισσότερους αποκαλούμενους παγκόσμιους ηγέτες.

Τα πυροτεχνήματα θα πρέπει να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και να εντατικοποιηθούν κατά τη διάρκεια των εκλογών μέσα στον Νοέμβριο στις ΗΠΑ, όπου ο αμερικανικός κλάδος της Χαζαρικής Μαφίας ελπίζει να ανακτήσει τη δύναμή του και να απομακρύνει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.

Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι ο Trump μέχρι στιγμής ήταν μόνο το μικρότερο από τα δύο κακά σε σύγκριση με τη Χίλαρι Κλίντον. Ο Trump δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι δεν είναι κάτι περισσότερο από ένας πράκτορας του Rothschild που αγωνίζεται ενάντια στους Bush / Clinton / Rockefeller. Να θυμάστε ότι το καθεστώς Trump δεν έχει ακόμη εκθέσει την αλήθεια για εγκλήματα όπως της 11ης Σεπτεμβρίου και της Φουκουσίμα. Ούτε καν έχει δοκιμάσει κάτι σαν μια Παγκόσμια Επανεκκίνηση.

Ο πρώην αξιωματικός της CIA και των ναυτικών πληροφοριών Robert David Steele λέει ότι «η αλήθεια για την 9/11 βρίσκεται «στο τραπέζι». Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε να φτάσει σε όλο βάθος της. Είναι αναποφάσιστος για το αν πρέπει να γίνει αυτό πριν ή μετά τις εκλογές, επειδή φοβάται ότι η σταύρωση του Dick Cheney και των νεο-συντηρητικών που εργάζονταν ως πράκτορες του Σιωνιστικού Ισραήλ θα είναι άκαιρη. Ένας τόμος που περιέχει μια συλλογή των προεδρικών μνημονίων που προετοιμάστηκαν από 28 κορυφαίους μελετητές, κατασκόπους και μηχανικούς υπάρχει διαθέσιμη στο διαδίκτυο:

https://phibetaiota.net/2018/07/memorandums-for-the-president-on-9-11-experts-say-what-the-9-11-commission-was-too-corrupt-to-address/

Η σκουληκότρυπα που πάει ακόμη πιο βαθιά και από την 11η Σεπτεμβρίου, φυσικά, είναι η πυρηνική επίθεση και το τσουνάμι, που διεξήχθη στις 11 Μαρτίου 2011 (3/11) στην Fukushima. Σε αυτό το μέτωπο, η κατάργηση του Πρωθυπουργού της Goldman Sachs, Malcolm Turnbull της Αυστραλίας την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να οδηγήσει στην αλήθεια της 3/11, σύμφωνα με δύο πράκτορες της Αυστραλιανής Μυστικής Υπηρεσίας που ασχολήθηκαν με τη Φουκουσίμα.

Αυτοί οι πράκτορες έδωσαν στοιχεία στον Αυστραλό Πρωθυπουργό Kevin Rudd το 2010 πως ένα πυρηνικό όπλο είχε κλαπεί από το ρωσικό υποβρύχιο Kursk το 2000 είχε εισέλθει λαθραία στην Ιαπωνία και επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον αυτής της χώρας. Την ημέρα που ο Rudd έλαβε τα εν λόγω αποδεικτικά στοιχεία και προσπάθησε να δράσει επ 'αυτού, απολύθηκε από το " Federal Reserve Board " των ΗΠΑ, ανέφεραν οι πράκτορες.

Οι πράκτορες συνέχισαν την προσπάθεια, μαζί με την ιαπωνικές στρατιωτικές πληροφορίες, να εντοπίσουν το όπλο καθώς αυτό ήταν τοποθετημένο στο ιαπωνικό σκάφος βαθέων γεωτρήσεων Chikyu, χωρισμένο σε πέντε μικρότερα όπλα όπου τρυπούσαν στον πυθμένα της Φουκουσίμα πριν ξεκινήσουν να προκαλέσουν σεισμό και το τσουνάμι. Παρόλα αυτά, δεν παρενέβησαν αρχές για να αποτρέψουν αυτήν την επίθεση. Επιπλέον, μετά την επίθεση, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επικοινώνησε με την White Dragon Society ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καμία γνώση ή συμμετοχή στην επίθεση αυτή κατά της Ιαπωνίας.

Στην πραγματικότητα, το μονοπάτι των αποδεικτικών στοιχείων και η NSA που έχει όλες τις λεπτομέρειες, οδηγεί στον πρώην "μαύρο πάπα" (κορυφαίο ιησουίτη) Peter Hans Kolvenbach και στον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Από εκεί, το μονοπάτι οδηγεί στο σατανικό καταφύγιο των Freemasons P2, στην Ελβετία και στο BIS. Γι 'αυτό είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Ιησουίτης Πάπας Φράνσις είναι τώρα υπό πρωτοφανή επίθεση για την κάλυψη της παιδεραστίας. Ο Francis, παρ’ όλη του τη συζήτηση για μεταρρύθμιση, απέτυχε να αποκαλύψει τη συμμετοχή του Βατικανού σε γεγονότα όπως το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας της Φουκουσίμα.

"Η παραίτηση του Πάπα Φράνσις είναι όλο και πιο πιθανή μετά το αποτυχημένο ταξίδι του στην Ιρλανδία, την καταγγελία του Πάπα από τον Αρχιεπίσκοπο Carlo Maria Viganò και ένα αυξανόμενο κύμα επιθέσεων σε διάφορες χώρες εναντίον ιερέων που θεωρούνται παιδεραστές. Η αντίληψή μας είναι ότι μόνο ένας στους δέκα ιερείς είναι παιδεραστής, αλλά η κουλτούρα ατιμωρησίας για παιδεραστία και ομοφυλοφιλία μέσα στο Βατικανό οδηγεί τώρα σε έκρηξη ", σημείωσε ο Steele. "Υπάρχει μόνον μια θέση στο Βατικανό, όπου υπάρχει περιθώριο για μια ακόμη εικόνα Πάπα, και ο μύθος λέει ότι ο επόμενος πάπας θα είναι ο τελευταίος. Ο καθολικός ηγέτης με τον οποίο μιλάω ανησυχεί βαθύτατα », πρόσθεσε ο Steele. Άλλες πηγές της CIA και του Πενταγώνου συμφώνησαν με αυτήν την ανάλυση.

Ο Πάπας και το Βατικανό είναι το κλειδί για μια πραγματική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του πλανήτη, αφού οι περισσότεροι λεγόμενοι παγκόσμιοι ηγέτες ελέγχονται από το Βατικανό μέσω ενός συνδυασμού δωροδοκίας (μέσω τραπεζικών λογαριασμών δισεκατομμυρίων δολαρίων) και απειλών φόνου ή απομάκρυνσης από την εξουσία.

Το μονοπάτι της επίθεσης της Φουκουσίμα οδηγεί επίσης στη ζώνη του λυκόφωτος, καθώς οι κορυφαίοι μασόνοι της Ρ2 όπως ο Καβαλάρης των Τευτόνων Ιπποτών (και δολοφόνος του Βατικανού) Vincenzo Mazzara ισχυρίζονται ότι τελικά παίρνουν τις εντολές τους από μια οντότητα που ονομάζεται «μαύρος ήλιος», μέσω ακτινοβολίας γάμμα ". Αυτό μπορεί να είναι απλώς προπέτασμα καπνού για να μας αποσπά την προσοχή από τους πραγματικούς (ανθρώπινους) ενόχους. Ωστόσο, οι πηγές του Πενταγώνου επιμένουν ότι υπάρχει μια εσωτεριστική ή εξωγήινη διάσταση στη μάχη για τον πλανήτη Γη και λένε ότι σε αυτό το μέτωπο με περισσότερους “σεισμούς” καταστρέφει συστηματικά τις τελευταίες από τις υποβρύχιες και τις υπόγειες βάσεις της καμπάλ".

Εν τω μεταξύ, εδώ στην επιφάνεια της Γης, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά, θα ήταν μια στρατιωτική δράση και κατοχή εναντίον των φυσικών “κάστρων” των Χαζάρων όπως το BIS και το οικογενειακό συγκρότημα των Rothschild στο Zug της Ελβετίας.

Αυτό είναι απίθανο να συμβεί όσο είναι πρόεδρος ο Trump γιατί όταν ήταν επιχειρηματίας, κάθε φορά που χρεοκοπούσε, δεχόταν βοήθεια από τους Rothschilds (και αυτό μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί μέσω των εκθέσεων των μέσων ενημέρωσης από τις ημέρες του στην επιχείρηση).

Ένα σαφές σημάδι πως ο Trump είναι ελεγχόμενος από την αντιπολίτευση που ελέγχεται από τον κεντρικό τραπεζίτη ήταν, όταν είπε στο Fox TV ότι αν τον κατηγορούσαν, η χρηματιστηριακή αγορά θα κατέρρεε. Όπως δείχνουν τα γραφήματα στον παρακάτω σύνδεσμο, οι παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές αυξάνονται μόνο λόγω της ιδιωτικής εκτύπωσης χρημάτων της κεντρικής τράπεζας. Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι οι κεντρικές τράπεζες χρησιμοποιούν τον Trump για να εκτοξεύουν απειλές ότι θα συντρίψουν τις αγορές εάν ο πρόεδρος που ελέγχεται από την ελεγχόμενη αντιπολίτευση απομακρυνθεί από την εξουσία.

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/nomi-prins-fed-will-not-give-dark-money

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η άνοδος του χρηματιστηρίου είναι κάτι καλό, αλλά αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι οι κεντρικές τράπεζες εκτυπώνουν κάλπικα χρήματα και τα παραδίδουν στους φίλους τους που τα χρησιμοποιούν για αγορές μετοχών προκειμένου να εδραιώσουν τον έλεγχο των μεγάλων εταιρειών και να γίνουν πλουσιότεροι. Ένας πραγματικός ηγέτης θα έκανε κατάσχεση σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία που αγόρασαν παγκοσμίως με τα κάλπικα χρήματα της κεντρικής τράπεζας και θα τα επέστρεφε στους ανθρώπους του πλανήτη μέσω μέτρου τύπου jubilee.

Εν πάση περιπτώσει, πρόσθετες αποδείξεις προέρχονται και από εκπροσώπους του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας Heizo Takenaka, οι οποίες λένε ότι αυτός παρέδωσε τον έλεγχο των ιαπωνικών εταιρειών στη Χαζαρική Μαφία, επειδή η Ιαπωνία απειλήθηκε με σεισμικά όπλα. Η Ιαπωνία δέχτηκε επίθεση ούτως άλλως επειδή μετά την παραίτηση του Takenaka, ο αυτοκράτορας προσπάθησε να επαναβεβαιώσει τον ιαπωνικό έλεγχο της Τράπεζας της Ιαπωνίας, σύμφωνα με ιαπωνικές πηγές βασιλικής οικογένειας.

Η είδηση ​​ότι ένα ρωσικό σούπερ πυρηνικό όπλο έχει εξαφανιστεί είναι μάλλον συγκεκαλυμμένη απειλή από τον Χαζαρικό όχλο ότι θα το χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει ένα άλλο περιστατικό μαζικής δολοφονίας τύπου Fukushima εάν απειληθεί η εξουσία του. Αυτό μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι (ή θα έπρεπε να πω τα ζόμπι της καμπάλ), όπως η Χίλαρι Κλίντον, εξακολουθούν να υπάρχουν.

Ωστόσο, ενώ πολλοί από τους κορυφαίους Χαζάρους εγκληματίες παραμένουν ελεύθεροι, οι επιθέσεις εναντίον της cabal σε χαμηλότερα επίπεδα έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Σε αυτό το μέτωπο, το πιο πρόσφατο γεγονός από τις πηγές του Πενταγώνου είναι ότι "ο γερμανικός χημικός γίγαντας Bayer αφέθηκε να αγοράσει την Monsanto ώστε οι μαζικές αγωγές και οι έρευνες για το glyphosate, GMOs κλπ. να καταργήσουν αυτή την εταιρεία της cabal." Οι πηγές προσθέτουν ότι η "Big Pharma” είναι επίσης σε πτώση όχι μόνο από τη δημόσια αγανάκτηση για τις υψηλές τιμές των φαρμάκων, αλλά και για τα εμβόλια δολοφόνους από τους ομοειδείς της Merck. "

Επίσης, στις ΗΠΑ, ο εβραϊκός ιδιωτικός στρατός της μαφίας, το διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD), μπορεί να διερευνηθεί για την επιβολή παράνομων ποσοστώσεων για συλλήψεις, κλήσεις και δελτία για μουσουλμάνους και μειονότητες προστατεύοντας ταυτόχρονα τις εβραϊκές συνοικίες ». Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους συλλαμβάνονται με ψευδείς κατηγορίες (π.χ. το 48,6% των ομοσπονδιακών κρατουμένων κρατούνται για αδικήματα σχετιζόμενα με τα ναρκωτικά) για να προμηθεύουν σκλάβους εργαζόμενους στις ιδιωτικές φυλακές. Σε αυτό το μέτωπο, είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι οι σκλάβοι εργάτες των ιδιωτικών φυλακών έχουν κατέβει σε απεργία.

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/us-inmates-demand-living-wage-amid-largest-prison-strike-history

Σε ένα άλλο μέτωπο, ο Trump κλιμάκωσε τον πολιτιστικό του πόλεμο ενάντια στην εβραϊκή μαφία επιτιθέμενος στα εβραϊκά τηλεοπτικά δίκτυα όπως το ESPN, το CBS, το Fox και το NBC που πρόσφατα αρνήθηκαν να εκπέμψουν τον Αμερικανικό Εθνικό Ύμνο.

Επίσης, για να αναφερθώ και πάλι στον κ. Steele, "ο Trump μπορεί να δώσει στον Jeff Sessions μία τελευταία ευκαιρία να πραγματοποιήσει σημαντικές δημόσιες έρευνες για τους Κλίντον (για προδοσία, παιδεραστία, εκλογική απάτη και φιλανθρωπική απάτη) καθώς και τον John Brennan. Καθώς η “Χίλαρι Κλίντον” προετοιμάζεται να επικεντρωθεί σε τρεις δημοκρατικούς χρηματοδότες, μια σημαντική δημόσια υπενθύμιση των υψηλών εγκλημάτων και παραπτωμάτων της ως υπουργού, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης του Λιβάνου στη Γαλλία, της Συρίας και της Υεμένης στη Σαουδική Αραβία, και του ουρανίου Ένα στη Ρωσία θα είναι το καρφί στο Δημοκρατικό φέρετρο στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Προετοιμαστείτε για ένα ζωηρό φθινόπωρο, φιλαράκια.

Πηγή: https://benjaminfulford.net/

Μτφρ: Γ.Βουδούρης – 2018-08-28

Εάν διάβασες, κατανόησες και συμφωνείς με το άρθρο αυτό, επιθυμείς δε να το διαδόσεις, τότε ανήκεις στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!