Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΕΚΔΟΘΕΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 1998 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

Είναι γιος του Δία και της Λητούς, δίδυμος αδερφός της Αρτέμιδος. Γεννήθηκε την 25 Δεκεμβρίου πριν από 20.000 χρόνια, ημερομηνία που θα δανεισθεί αργότερα η χριστιανική θρησκεία προκειμένου να λύσει τα δογματικά της προβλήματα για τον ιδρυτή της.
Ο Απόλλωνας είναι η έκφραση του θεού του φωτός, είναι ο θεός ήλιος, ο θεός του κάλλους και της ομορφιάς, ο μουσηγέτης, ο αργυρότοξος, ο Φοίβος, που γεννήθηκε πάνω στον Αστερίτη, το χρυσό νησί των αστεριών, την γη που έπλεε στον αέρα.


Περιγραφές που δεν θέλουν ιδιαίτερη ευφυΐα για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για ουράνια πολιτεία για διαστημική εξέδρα. Το νησί που φέρεται γενέτειρά του, η Δήλος, σύμφωνα με τις περιγραφές του Λουκιανού, εμφανίστηκε με τον καταποντισμό της Αιγηίδας, άρα ο θεός προϋπήρξε της Δήλου και γεννήθηκε στο διάστημα.
Ο Θεός του φωτός, ο αργυρότοξος Φοίβος Απόλλωνας, φορούσε την λαμπερή χρυσή στολή του (στολή αστροναύτη) και ταξίδευε πέραν του βορρά στην χώρα των Υπερβορείων, καβάλα στον κύκνο ή τον γυπαετό. Όταν πετούσε η γη έτρεμε (πτήση αεροπλάνου ή πυραύλου).!!!




Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ