Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

"Οι κανίβαλοι της Σιών πίσω από τις βόμβες της Μπανγκόκ"

Thai rescue workers carry an injured person after a bomb exploded outside a religious shrine in central Bangkok late on August 17, 2015 killing at least 10 people and wounding scores more.  Body parts were scattered across the street after the explosion outside the Erawan Shrine in the downtown Chidlom district of the Thai capital.         AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKULΟι κανίβαλοι της Σιών πίσω από τις βόμβες της Μπανγκόκ; Ποιος βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις στην Ταϊλάνδη; Ποιος είναι ο ρόλος της στρατιωτικής χούντας της Ταϊλάνδης σε αυτή την εγκληματική επίθεση;
«Η τοποθέτηση των βομβών στην πιο τουριστική περιοχή της Μπανγκόκ έχει στόχο της την λήψη νέων και αυστηρότερων μέτρων ασφαλείας, δηλαδή ακόμη περσότερο φασισμό απο αυτόν που είχαν, ή κάτι ακόμα πιο χειρότερο, τον βασικό λόγο για να εξαναγκάσεις μια χώρα να παραμείνει στην σφαίρα επιρροής των ενδιαφερομένων, στο εγγύς μέλλον!!!»



Ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι και ικανοί όπως κανείς άλλος, να τοποθετήσουν βόμβες σε μια τουριστική περιοχή και μέρα μεσημέρι να ρίξουν χειροβομβίδες μέσα στα κανάλια της πόλης;;;
Πάντα αγαπητέ αναγνώστη μιλάμε για τον ίδιο τον φονιά των λαών, πάντα μιλάμε για την Σιων ή αλλιώς την εγκληματική παρακρατική οργάνωση την ΣΙΑ. Που πάντα σε συνεργασία με την χούντα της χώρας, τον βασιλιά της και τους σεξουαλικά ανώμαλους ελιτιστές της χώρας.

Glyn_T_DaviesΑλλά κοιτάξτε για λίγο τα στοιχεία που βρήκαμε για τον εργολάβο της επίθεσης. Στην εικόνα βλέπουμε τον Glyn Davies που ορίστηκε πρόσφατα ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ταϊλάνδη και πρέπει να είναι σύμφωνα με ξένες ερευνητές ο διοργανωτής της τρομοκρατικής επίθεσης. Και βέβαια συμφωνούμε απόλυτα με αυτήν εδώ την ανάλυση, προσέχοντας την «επαγγελματική κατάρτιση» του εργολάβου και ενδιαφερομένου χασάπη…Ο παραπάνω κύριος είναι απόφοιτος της Σχολής Πολέμου με ειδίκευση «μη στρατιωτικούς μηχανισμούς της εξουσίας» στα Αγγλικά: “non-military instruments of power.”
MedvedevPrayuth-fixed-482x280
H κυβέρνηση της Ταϊλάνδης είχε αρχίσει να έχει στενές επαφές με τη Ρωσία και Κίνα και δεχόταν πολλούς τουρίστες από την Κινα και την Ταιβάν. Οι πιο πολλοί από τους τραυματίες ήταν Κινέζοι και Ταιβανοί που έχουν αρχίσει να επισκέπτονται την Ταϊλάνδη..

Ήθελε η ΣΙΑ με αυτήν την τρομοκρατική επίθεση να προκαλέσει έναν εμφύλιο πόλεμο στην Ταϊλάνδη και να ρίξει την χώρα στο χάος; Κρατώντας τους Κινέζους τουρίστες μακριά και εκφοβίζοντας τις μαζες τουριστών; Μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικά χρόνια είχαν επιτεθεί και στο Μπαλι της Ινδονησίας, τρομοκρατώντας τους δυτικούς τουρίστες και καταστρέφοντας την οικονομία…Τότε είπαν ότι οι μουσουλμάνοι βρίσκονταν πίσω από την έκρηξη που σκότωσε τουλάχιστον 100 άτομα. Και τότε ακολούθησαν το ίδιο σενάριο…δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να δεις ότι πάντα βρίσκονται οι ίδιοι εκτελεστές πίσω από τις βομβιστικές επιθέσεις.

Στις 17 Αυγούστου οι βόμβες έπληξαν την τουριστική περιοχή στην Μπανγκόκ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 27 ανθρώπους. Οι βόμβες εξερράγησαν κοντά στο ναο Erawan, ένα τουριστικό αξιοθέατο…για τον εκφοβισμό των τουριστών και την καταστροφή της τοπικής οικονομίας.
Ο στρατός κυβερνά την Ταϊλάνδη από τον Μάιο του 2014, όταν ανέτρεψε την εκλεγμένη κυβέρνηση μετά από μήνες αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.


Με αυτόν τον τρόπο κυβερνάνε οι κανίβαλοι της Σιών, καταστρέφοντας οικονομίες, ζωές και χώρες.



Πηγή:
http://katohika.gr