Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

"-- Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ TR-3B --"

Με αφορμή την καταγραφή ενός TR-3B ή ενός τριγωνικού ΑΤΙΑ στις 28 Ιουνίου του 2015 στον νυχτερινό ουρανό πάνω από το Πικαντζίκουμ του Καναδά, δεκάδες μελετητές της εξωγήινης τεχνολογίας έβγαλαν στο φως την απόρρητη ιστορία αυτού του σκάφους που από παιδιά πρωτοείδαμε στα X-Files αλλά ποτέ δεν ξέραμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται.
Το κατάμαυρο, τριγωνικού σχήματος TR-3B εθεάθη για πρώτη φορά, στις αρχές της δεκαετίας του '90, σε δοκιμαστική πτήση πάνω από τον διάδρομο Groom Lake, να κινείται αθόρυβα και να ακινητοποιείται αιωρούμενο στη Περιοχή S-4 για περίπου 10 λεπτά πριν προσγειωθεί κάθετα στην άσφαλτο.





Από τότε, τα αρχεία που διέρρεαν αποκάλυψαν ένα σκάφος γήινης και εξωγήινης τεχνολογίας, κατασκευασμένο από τα μαύρα χρήματα του αμερικάνικου προϋπολογισμού (τουλάχιστον 3ων δισεκατομμυρίων δολαρίων) που περνούσαν από το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης, την NSA και τη CIA στο απόρρητο πρόγραμμα Aurora. 



Κανείς έως σήμερα δεν γνωρίζει αν το σκάφος οδηγείται από ανθρώπους, υβρίδια ή εξωγήινα όντα, όμως δεν συμβαίνει και το ίδιο για τη μυστηριώδη τεχνολογία που περιέχει το σκάφος.



Τα απόρρητά αρχεία που ήρθαν έως τώρα στην δημοσιότητα αναφέρουν μαγνητικά περιστρεφόμενο θάλαμο πληρώματος, πυρινοκίνητες τουρμπίνες πλάσματος, αορατότητα στα ραντάρ χάρις της εξωτερικής του επένδυσης και ταχύτητα έως 9 Mach κάθετα ή οριζόντια.