Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

"Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - Πύθιο της Ελασσόνας Λαρίσης"

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ: - Πύθιο της Ελασσόνας Λαρίσης στο χώρο του οποίου υπήρχε αρχαίο Μαντείο. Διαβάζουμε στο βιβλίο «Το Πύθιον (Σέλος) στο πέρασμα των Αιώνων» του Ι. Αδάμου:
«Το Πύθιον ήταν ένας μοναδικός τόπος για τη λειτουργία στον τόπο αυτό δημιουργείται ένα φαινόμενο που μόνο σε ορισμένα μέρη του Ελλαδικού χώρου παρατηρείται. Ένας τόπος στον οποίο μπορούν ν` ανακλώνται, όλα τα συμπαντικά, ηλεκτρομαγνητικά κύματα... το έτος 1968 στο Πύθιο παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο που έκανε τους κατοίκους να τρομοκρατηθούν.
Σε κάποιο σπίτι άκουγαν οι ένοικοι και ο κόσμος ήχους κουδουνιών και φωνές, λες και έβγαιναν μέσα απ ό τη γη. Ο κόσμος τρομοκρατήθηκε και πολλοί εξέλαβαν το φαινόμενο ως «δαιμονικό».Ύστερα από έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι «ο χώρος αυτός λειτουργεί σαν "Αντηχείον" δηλαδή δέχεται,ποιος ξέρει, από μακρινές αποστάσεις ήχους οι οποίοι στο σημείο αυτό ανακλώνται.«Ήξεραν φαίνεται οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που έκαναν Μαντεία και ιερά που παρουσίαζαν υπερφυσικές δυνάμεις».
Πραγματικά εκεί που βρισκόταν Μαντεία και τα ιερά, ήταν κοσμικοί δίαυλοι επικοινωνίας των Ελλήνων με τους θεούς τους με τους οποίους συνομιλούσαν απ' ευθείας· μια πραγματικότητα που η σημερινή άγνοια ονόμασε τσαρλατανισμό.Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τη δική μας επικοινωνία με τους Ολύμπιους, πλην όμως εμείς διαθέτουμε επιστημονικά τεκμήρια, χειροπιαστές αποδείξεις και γήινη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για το σκοπό αυτό και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την πραγματικότητα που Βιώνουμε.Πηγή: