Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

"Η Σπάρτη στέλνει το μήνυμα: με την Ελληνική Σημαία οι Σπαρτιάτες στην Απεργία – πορεία την Πέμπτη..."

Μια ιστορική ημέρα θα ξημερώσει την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.Θα είναι η μέρα που όλοι οι εργαζόμενοι από όλες τις παραγωγικές τάξεις, όλοι οι επιστημονικοί φορείς όλα τα επαγγέλματα θα συμμετέχουν μαζικά στην απεργία. ¨οπως διαβάζουμε στο report24 μαζί όλα τα καταστήματα της Σπάρτης και της Λακωνίας και όλα τα καφέ και τα καταστήματα μαζικής εστίασης θα παραμείνουν κλειστά. Σε αυτή την μεγάλη στιγμή για την πόλη μας που όλοι μαζί ίσως για πρώτη φορά στην πάροδο της νεότερης ιστορίας όλοι οι Σπαρτιάτες θα κατακλείσουν τους δρόμους.


Θα συμμετέχουν με παλμό στην Απεργία και στην πορεία και θα αντιδράσουν σε όλα εκείνα που βαλτώνουν το μέλλον του τόπου μας. Το μέλλον των παιδιών μας. Σε όλες τις παρελθούσες απεργίες και πορείες υπήρχαν οι κομματικές σημαίες που έδειχναν το δρόμο. Φάνταζε ως κίνηση με οργάνωση. Όχι πια. Ο πολίτης θέλει και μπορεί μόνο με την Αγάπη για την πατρίδα. Για πρώτη φορά ας στείλουμε από την πόλη μας το μήνυμα της ενότητας. 

Κατεβάζουμε τις κομματικές και σηκώνουμε ψηλά, όσο πιο ψηλά γίνεται, την σημαία της χώρας μας. Την Σημαία του Έθνους μας. Σηκώνουμε ψηλά την Ελληνική Σημαία το έχουμε ανάγκη όσο ποτέ. Η Σπάρτη στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα ότι η μάχη είναι πέρα για πέρα Ελληνική. Όχι Κόκκινη, Πράσινη Γαλάζια Πορτοκαλί ή Μαύρη. Μόνο και μόνο Ελληνική. Όλοι μαζί με τις Ελληνικές σημαίες στα κλειστά καταστήματα, στα σπίτια και στους δρόμους της Ιστορικής μας πόλης. Η φωνή μας ενωμένη για το μέλλον του τόπου μας....




Πηγή:
elkosmos.gr