Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Aπο έξι χρονών εξαπατά και κλέβει το κράτος ο υιός Μητσοτάκης

Αν δεν είχαμε και την έξωθεν βοήθεια, δεν ξέρω τι θα γινόμασταν.

Υπάρχουν πολλοί Tsoutsouneros της διασποράς, οι οποίοι και έχουν ιδιαίτερο ερευνητικό ταλέντο και μας τροφοδοτούν με πολύτιμο υλικό.... Που ξέρεις, μπορεί κάποτε, να ξυπνήσουμε με τη σειρά μας, το ενδιαφέρον της πρώην ανακρίτριας και νυν οικονομικής εισαγγελέως, να αναζητήσει ουσιαστική δόξα, μετά το τορναδόρικο ναυάγιο



— Σήμερα παρέλαβα από τον Γ.Δ., ντοκουμέντα της Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης, του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ευθύνη για τη σύνταξη της οποίας φέρει ο ίδιος ο γκαγκάς του βρυκόλακα μπαμπά.

Όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια, την οποία πρέπει να έχεις παρατηρητικότητα για να την εντοπίσεις και ο Γ.Δ., για να τα στείλει σε μένα, πάει να πει ότι έχει δει τα αταίρια στα μυστήρια του σύμπαντος της τερατογέννησης του βρυκόλακα τζούνιορ.



— ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

— Εκ του ιδιόχειρου βιογραφικού, του κατά την άποψη της μαμάς Μαρίκας …βλάκα βλαστού:

1.– …Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα.

2.– Αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών to 1986.

4.– Συνεχίζει χωρίς διακοπή τις σπουδές του στοStanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε το 1994 (?) στο Harvard BusinessSchool στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων.

5.– Εκλέγεται βουλευτής από το 2004 και τη δεκαετία 1995 – 2004, μας την αφιερώνει ως απασχολούμενος σε διάφορες τραπεζικές ή παρατραπεζικές επιχειρήσεις. — Ας μην εμπλακούμε σε παραπέρα φλυαρίες και χάσουμε τα μεγάλα …πολιτικοοικονομικά νοήματα. — ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ:

1.– Παρά την έμφυτη απέχθεια και υποτίμηση της… μητρός, από την εικόνα «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1» διαπιστώνουμε με ακρίβεια μοιρογνωμονίου, ότι στη τραπεζική και χρηματιστηριακή αγορά, ΠΑΡΑΛΟΓΩΣ υπερεκτίμησαν τα προσόντα και τις ικανότητες του γκαγκά Μητσοτάκη και άρχισαν να τον χρυσοπληρώνουν, από τα γενοφάσκια του. Τρελά λεφτά σε έναν κόπανο χωρίς καμιά προϋπηρεσία, αλλά ουσιαστική επένδυση για τους τολμηρούς …ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, που ποντάρουν σε έναν σφάχτη των μισθοσυντήρητων.


2.– Στην εικόνα «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 2» διαπιστώνουμε, ότι από χρεόγραφα, κατέχει, μόνο τραπεζικές μετοχές (Ντόϊτσεμπάνκ και ΆλφαΜπάνκ) καθώς και τεχνολογίας λογισμικού.




3.– ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 3» που αφορά την τεράστια (ακόμα και για Μητσοτάκη) ακίνητη περιουσία του υιού βρυκόλακα και δυστυχώς μας, υπουργού διοικητικής μεταρρύθμισης. ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕΟΣΜΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1995-2004, ΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ!!!

Είναι άξιο προσοχής των οικονομικών εισαγγελέων φοροδιαφυγής, ότι σαν γνήσιος Μητσοτάκης, δεν

καταδέχεται να μας ομολογήσει, τον τρόπο κτήσης αυτής της τεράστιας ακίνητης περιουσίας!!! Επίσης άξιο, ακόμα και της δικής μας προσοχής είναι, ότι το 1974, σε ηλικία…. 6 ετών (!!!!!!!) απόκτησε μια έκταση 2.000 τ.μ. με κτίσματα 520 τ.μ. στο… Λονδίνο, χωρίς να μας λέει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ!!!…
Όπως δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του, για μια έκταση 300.000 τ.μ. στον Θέρισο Χανίων το 1980, σε ηλικία …12 χρονών!!!!… όπως και άλλων τεράστιων εκτάσεων κυρίως στα Χανιά Κρήτης, αλλά και στις Κυκλάδες και αλλού!!!!! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, οφείλει να εξηγήσει πολλά, διότι μέχρι το 1995 δεν μπορούσε να έχει δικά του πραγματικά εισοδήματα και δεν μπορεί να στερήσει από τον βρυκόλακα Κώστα Μητσοτάκη τη καυχησιά, ότι τον σπούδασε, ούτε καν για πιθανούς λόγους φοροφευγάλας!!!!

4.— Ο επόμενος πίνακας «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 4» είναι όλα τα ρευστά λεφτά!!!! Είναι οι καταθέσεις του μικρού και υποτιμημένου μας!!!!

640.403,69 σε ΕΥΡΩ, εκ των οποίων η μερίδα του λέοντος, 522.489,00 ΕΥΡΩ στην… αγαπημένη του ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ, 434.938,21 σε ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, εκ των οποίων η μερίδα του λέοντος 420.559 ΕΥΡΩ ξανά στην… αγαπημένη του ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ και 13.497,40 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΡΕΥΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1995.

Θέμα ασφαλώς, με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…. Κυριάκο…..

Δεν ζητώ τίποτα, για να σε ανακηρύξω…. άγιο, αν γουστάρεις να ρισκάρεις μια επιστημονική, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΡΕΥΝΑ…. Κυριάκο!!!! 5.— ΕΔΩ, στον πίνακα «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 5» σε μία γραμμή του πίνακα Α1.6 για ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάθε είδους επιχείρηση, ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΛΟΓΟΙ, για να κάνουν τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης φύλλο και φτερό, οι Οικονομικοί Εισαγγελείς!!!!ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

Το δηλούμενο έτος έναρξης επιτηδεύματος 1986, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μόλις 18 χρονών και μόλις έχει αποφοιτήσει από το αμαρτωλό Κολέγιο Αθηνών και αφού «ξεκουράζεται» λίγες μέρες, αποδημεί στις ΗΠΑ, για σπουδές στο Χάρβαρντ!!!!

Ο ίδιος ο γκαγκάς το λέει στο βιογραφικό του!!!!

ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ!!!!! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1995!!!! Επομένως τον σπουδάζει όπως προείπαμε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

ΟΜΩΣ με τον παραπάνω πίνακα της Δήλωσης Περιουσιακών Στοιχείων του (γνωστή ως δήλωση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ) ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την ιστορική αποστροφή της Μαρίκας Μητσοτάκη για την γκαγκαδοσύνη του και μας λέει βλάκωδώς, ότι το 1986, διέθεσε (από που?????) 157.857,67 ΕΥΡΩ για να ιδρύσει επιχείρηση και για να την….. αφήσει σύξυλη, προκειμένου να πάει στο…. Χάρβαρντ, για το οποίο ήταν….. προγραμματισμένος!!!!Γι΄ αυτό σου λέω, μικρέ και αναθεματισμένε μου και ΓΚΑΓΚΑ πτυχιούχε του Χάρβαρντ,

ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΜΕ, να συμμετάσχω εθελοντής σε έλεγχο του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σου και αν πιστεύεις ότι είσαι τυχερός, θα σε αγιοποιήσω αν δεν βρω τα ψεγάδια σου!!!! Ρώτα και τους Ρακιντζή και Σαμπατακάκη για τις ικανότητες και την ακεραιότητά μου…





Πηγή:
tsoutsouneros.arvanitis.eu