Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ, ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!


"ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΑ ΔΥΟ, ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑΛΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΝΙΟΛΟΥΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΘΑ ΣΥΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΦΩΝΗ, ΘΑΛΕΓΑΝ:
- ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕ ΣΤΡΙΓΓΙΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΣΑΝ ΟΡΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Ν' ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΗΦΑΛΙΟ ΛΟΓΟ.

ΕΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗ ΛΕΞΗ, ΤΗΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΓΙΩΣΑΜΕ ΑΠΑΝΩ ΣΤ' ΑΗΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΑΦΤΕΡΟΥΓΗ ΝΙΚΗ!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟ, ΦΛΥΑΡΟ, ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕΥΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ, ΣΚΟΡΠΙΖΑΝ.
ΕΜΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ - ΘΕΣΗ, ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ - ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ Η ΥΛΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΧΤΡΟΣ, ΒΑΡΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΜΥΑΛΟΣ ΚΙ' ΕΙΧΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ."


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!"Πηγή:
Άγνωστη (Εάν κάποιος το αναγνωρίσει ας επικοινωνήσει μαζί μας)
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ