Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η αλλαγή φρουράς στις ΗΠΑ είναι ιστορική. Για πρώτη φορά, εξελέγη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν ανήκει στο εγκληματικό συνδικάτο!

Η αλλαγή φρουράς στις ΗΠΑ είναι ιστορική. Για πρώτη φορά, εξελέγη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν ανήκει στο εγκληματικό συνδικάτο που τις κυβερνά από το 1871!

Η Πράξη (Act) του 1871, παραβίασε το Σύνταγμα των ΗΠΑ και τις έθεσε υπό Βρετανική κυριαρχία, η οποία και αυτή, ευρίσκεται υπό την κυριαρχία και τον έλεγχο του Βατικανού.

Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ
Η σημαία της Washinghton District of Columbia, έχει 3 κόκκινα αστέρια. Το καθένα συμβολίζει μια πόλη - κράτος μέσα στην αυτοκρατορία των τριών πόλεων, που περιλαμβάνει την Washinghton D.C., το City του Λονδίνου και το Βατικανό. Το City του Λονδίνου είναι το εταιρικό κέντρο των τριών πόλεων - κρατών και ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Η πόλη - κράτος της Washinghton District of Columbia, είναι υπεύθυνη για τη παγκόσμια στρατιωτική κυριαρχία kai o πνευματικός και νοητικός έλεγχος του πλανήτη ανήκει στο Βατικανό, υπό το πρόσχημα των θρησκειών. Οι τρεις αυτές πόλεις - κράτη, αποτελούν μια αυτοκρατορία, που ονομάζεται "Empire of the City".

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ!
Το Σύνταγμα της Washinghton D.C., λειτουργεί υπό τον τυραννικό νόμο του Βατικανού, γνωστό ως "Lex Fori". Όταν το Κογκρέσο πέρασε την Πράξη του 1871, δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία, που είναι γνωστή ως "οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής" και την εταιρική διακυβέρνηση της Περιφέρειας της Κολούμπια. Αυτή η προδοτική πράξη επέτρεψε παράνομα στην Περιφέρεια της Κολούμπια να λειτουργήσει ως εταιρεία έξω από το αρχικό σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, περιφρονώντας τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των Αμερικανών πολιτών.

Οι ΗΠΑ ήταν πάντα και παραμένουν μέχρι σήμερα αποικία του Βρετανικού Στέμματος. Ο "Πρώτος Χάρτης της Βιρτζίνια" του 1606, είχε χορηγήσει στους Βρετανούς αποίκους άδεια να εγκατασταθούν και να αποικίσουν την Αμερική. Ο Χάρτης εγγυάται στο μέλλον ότι οι Βασιλείς της Αγγλίας, θα έχουν κυρίαρχη εξουσία πάνω σε όλους τους πολίτες που θα αποικήσουν την Αμερική.

Ο Potus, ο εκάστοτε Πρόεδρος, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης των Ηνωμένων Πολιτειών, οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Γερουσιαστές/ μέλη του Κογκρέσου οι Διαχειριστές της εταιρείας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν, είναι οι Potus, που λειτουργούσαν και λειτουργούν ως οι "υποτελείς βασιλείς", λαμβάνοντας οδηγίες από το City of London" μέσω του RIIA (Royal Institute of Intl Affairs). Οι Illuminati, δημιούργημα της Κοινωνίας του Ιησού ή των Ιησουιτών, είναι η μεγαλύτερη Ρωμαϊκή Καθολική Θρησκευτική Οργάνωση και λειτουργεί με στρατιωτικές διαταγές, έχοντας επικεφαλής τον Μαύρο Πάπα. Αυτοί είναι που δημιούργησαν το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (RIIA) το 1919. Το αμερικανικό ισοδύναμο του RIIA, είναι το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR). Το RIIA και το CFR, έχουν συσταθεί και λειτουργούν όπως οι Ομάδες Στρογγυλής Τραπέζης, με βάση τους μύθους του βασιλιά Αρθούρου.

Τα νέα κέντρα εξουσίας που βρίσκονται πίσω από τον Τραμπ, που είναι οι Αμερικανοί αξιωματικοί που δεν ανήκουν στην συμμορία της Washinghton DC και που σήμερα ελέγχουν την πλειοψηφία των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και το σύνολο του προσωπικού των μυστικών υπηρεσιών, ευελπιστούν ότι θα επαναφέρουν τις ΗΠΑ στο αρχικό τους σύνταγμα και θα κάνουν πράξη τον Νόμο NESARA..
Περισσότερα ΕΔΩ & ΕΔΩ

Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ