Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για τα παιδιά η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια (Βίντεο)

Την ώρα που προωθείται με όλα τα μέσα η προπαγάνδα για το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων ζεγαριών να υιοθετούν παιδιά,

χωρίς βέβαια να λαμβάνονται υπόψιν τα δικαιώματα των παιδιών, έρχονται έρευνες από κράτη όπου ήδη υπάρχουν αυτού του είδους οι οικογένειες και δείχνουν ότι αυτού του είδους τα πρότυπα είναι επιζήμια για τα παιδιά.
 Ένα πλήθος προβλημάτων συναισθηματικών και ψυχολογικών τα συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή. Για τα συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα όλοι μας λίγο-πολύ μπορούμε να αντιληφθούμε πως θα δημιουργηθούν σε ένα παιδί με ομοφυλόφιλους γονείς.


Όμως η έρευνα επισημαίνει και διανοητικά προβλήματα που συνοδεύουν αυτά τα παιδιά, όπως ένα ποσοστό 15% με Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής και παρόμοια αποτελέσματα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
 Στόχος αυτών που προωθούν αυτού του είδους τα πρότυπα, δεν είναι μόνο η μείωση των γεννήσεων, αφού οι κοινωνίες που θέλουν θα έχουν ομοφυλόφιλους στην πλειοψηφία τους, αλλά και να μετατρέψουν τα όποια παιδιά απομείνουν σε προβληματικούς ανθρώπους με προβλήματα μάθησης κι αποπροσανατολισμένο ψυχικό κόσμο, κάνοντάς τα δυστυχσμένα κι εύκολα διαχειρίσιμα.


 Θα σταματήσει επιτέλους η προώθηση αυτής της καταστροφικής πολιτικής που γίνεται κι εδώ στην Ελλάδα υπό την κάλυψη δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Διότι μονομερώς προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας που έκαναν τις όποιες επιλογές τους κι είναι ελεύθεροι βέβαια να τις κάνουν, έχουν και δικαίωμα να αποκτήσουν παιδί. Όμως και τα παιδιά είναι άνθρωποι. Για τα δικά τους δικαιώματα ενδιαφέρεται κανείς; Ποιός θα υπερασπιστεί το φυσικό δικαίωμά τους να έχουν μητέρα και πατέρα, ψυχική ισορροπία και μάθηση χωρίς δυσκολίες και προβλήματα;




Πηγή:
el.gr