Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ & Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ!!

Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΔΩΣΕ 2 ΚΛΑΔΟΥΣ.


-Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ.
-ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ.
Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΤΩΝ ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
ΟΤΑΝ ΤΟ 340 ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ....
ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΣΑΝ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ.
ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΩΣ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΗΣΟΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ - ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ) ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ 5 ΧΡΥΣΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ.
ΓΙ`ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΥΜΙΖΕ Η ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.
-
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ - ΟΙ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ - ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ / ΕΧΤΙΣΑΝ ΔΗΛ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.
Σ`ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΓΚΟ ΝΕΡΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΤΟ 300 Ή ΤΟ 400 ΜΧ - ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.... ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ;; ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ.....
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(8-1-2014)
Δείτε επίσης:


Πηγή: