Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ο COBRA, Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ "ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "JUSTICE OF MAAT" ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ "ΝΕΜΕΣΙΣ"..

Σύμφωνα με τον Cobra, κάποιες "Φωτεινές Δυνάμεις" εξαπέλυσαν το περασμένο Σάββατο μια επιχείρηση με την κωδική ονομασία "Justice of Maat" εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων και τις κατατρόπωσαν. Όλες οι μη φυσικές αρνητικές οντότητες που έκοβαν βόλτες στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας (σε αιθερικό επίπεδο), πακεταρίστηκαν στα Πλειάδεια σκάφη και στάληκαν στον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο(!) για ψυχική αναδιάταξη (ο σκοπός της αποστολής τους εκεί δεν αναφέρεται στο πιο κάτω μπλογκ αλλά σε προγενέστερο), αφήνοντας την τρομερή οντότητα Yaldabaoth χωρίς πλοκάμια..


http://2012portal.blogspot.ch/…/taiwan-ascension-conference…

https://www.google.gr/url…

- Τώρα, γιατί οι "Φωτεινές Δυνάμεις" επέλεξαν να ονομάσουν την επιχείρηση τους με το όνομα της Αιγύπτιας θεάς "Maat" και όχι με το όνομα της Ελληνίδας θεάς "Νέμεσις", δεν μας το λέει ο Cobra, που στο κάτω κάτω η Νέμεσις διαθέτει και ένα τεράστιο σκάφος - πλανήτη διαμέτρου 42.000 χλμ που φέρει το ίδιο όνομα, στον οποίο επιβαίνουν οι αποστολές "Μώμος" και "Δίκη" απονέμοντας άμεση συμπαντική δικαιοσύνη.

Όσοι θέλουν να μάθουν ποια είναι αυτή η θεά "Maat" ας πατήσουν εδώ:

http://znews.today/…/03/14/justice-maat-initialized-announ…/

Όσοι πάλι θέλουν να μάθουν ποιοι είναι οι Πλειάδειοι, ας κάνουν κλικ εδώ:

http://www.spiritualunite.com/…/pleiadian-starseed-charact…/

Προσοχή όμως, γιατί έχουμε και άλλες πληροφορίες για τα αφεντικά του Cobra. Ο στρατηγός Καλογεράκης στο βιβλίο του "Πόλεμος στον Ήλιο" αναφέρει το μήνυμα των Ολυμπίων για τους Πλειάδειους:

"Οι κάτοικοι των πλανητών των άστρων των Πλειάδων είναι μεσογειακού τύπου (Αλκυόνη), σκανδιναβικού τύπου (Μερόπη) και ερυθρωπού τύπου (Ταϋγέτη και Ηλέκτρα).

Σε άλλες εποχές ήλθαν στην Γη σαν δάσκαλοι και επειδή ήταν αμφίβιοι, λόγω της μεγάλης βαρύτητας της Γης διαβιούσαν αρκετές ώρες στην θάλασσα όπου μπορούσαν να κινηθούν πιο εύκολα.

Κατά κανόνα οι Πλειάδειοι είναι καχύποπτοι και κρυψίνοες. Διάκεινται φιλικά προς τους ανθρώπους της Γης αλλά δεν τους εμπιστεύονται. Θέλουν να διατηρήσουν τον πλανήτη ελεύθερο από την κυριαρχία των αποστατών προς ίδιον όφελος, καιροσκοπούν και ανάλογα θα εκδηλώσουν τις προθέσεις τους στο μέλλον, φιλικές ή εχθρικές"..

- Για τους υπόλοιπους "επικοινωνούντες" στον δυτικό κόσμο, θα μιλήσουμε αργότερα..



Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ