Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Πρόεδρος Φιλιππίνων ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ: ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΕΔΩ «Υπάρχει αμοιβή για το κεφάλι σου»!

Ακύρωσε την επίσκεψή του στις Φιλιππίνες ο επιχειρηματίας και διεθνής κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος ύστερα από την προειδοποίηση του προέδρου της χώρας Ντουέρτε ότι «υπάρχει επικήρυξη για το κεφάλι του»!
Ο Σόρος είναι μια τις από τις λιγότερο δημοφιλείς προσωπικότητες στην Ασία ύστερα από τις κατηγορίες ότι είχε παίξει τόσο στην κατάρρευση των οικονομιών της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης το 1997 και ξεκίνησε την μεγάλη οικονομική κρίση στην περιοχή με κερδοσκοπικές κινήσεις στα νομίσματα των χωρών αυτών.


Από ότι φαίνεται ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, δεν έχει ξεχάσει τον Σόρος.
Ο άνθρωπος στον οποίο έχουν δώσει το προσωνύμιο “Duterte Harry” από τον λαό των Φιλιππίνων είναι πλήρως ενήμερος από την τακτική του διαίρει και βασίλευε» του Σόρος αλλά και την χειραγώγηση των ΜΜΕ.

Η αποτροπή του ταξιδιού του Σόρος στις Φιλιππίνες, ο οποίος ήθελε να επισκεφθεί τη χώρα με το πρόσχημα της «ανθρωπιστικής αποστολλης», ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα όταν η βουλή των Φιλιππίνων αποφάσισε να επαναφέρει την θανατική ποινή δίνοντας την ευκαιρία στον Ντουέρτε να πει:
«Υπάρχει ένα ειδικό μέρος για εσένα στην κόλαση ανόητε. Πάτησε το πόδι σου σε αυτή τη χώρα και το καθήκον μου είναι να πας κατευθείαν εκεί» για να συμπληρώσει: «Ξέρεις ότι σε αυτά νησιά υπάρχει αμοιβή για το κεφάλι σου».

Αποτέλεσμα της προειδοποίησης του Ντουέρτε ήταν ο Τ.Σόρος να αναβάλει επ΄ αόριστον την επίσκεψή του στις Φιλιππίνες αν και είναι ιδιαίτερα απίθανο να την πραγματοποιήσει όσο ο “Duterte Harry” είναι στην ηγεσία της.




Πηγή:
hellas-now.com