Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ» Είναι ΜΥΘΟΣ αναφέρουν ΣΗΜΕΡΑ 58 Επιστημονικές Δημοσιεύσεις…!!!

2017…
Με άλλα λόγια, η αποκαλούμενη «Συναίνεση» για την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα τεράστιο ψέμα
«Η υπερθέρμανση του πλανήτη» είναι ένας μύθος – λένε 80 γραφήματα από 58 επιστημονικές δημοσιεύσεις μέσα στο 2017.
Με άλλα λόγια, η αποκαλούμενη «Συναίνεση» για την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα τεράστιο ψέμα. Και ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δίκιο να παραιτηθεί από τη συμφωνία του Παρισιού και ισχυρίστηκε ότι το μαζικό ψέμα ήταν αληθινό.
Με την «υπερθέρμανση του πλανήτη» αυτά τα χαρτιά δεν σημαίνουν βέβαια τη ήπια θέρμανση γύρω στους 0,8 βαθμούς Κελσίου, την οποία ο πλανήτης γνώρισε από τα μέσα του 19ου αιώνα, καθώς ο κόσμος έσκασε έξω από τη μικρή εποχή των παγετώνων.


Αντίθετα, εννοούν την «υπερθέρμανση του πλανήτη» με την έννοια που χρησιμοποιείται σήμερα περισσότερο από επιστήμονες που χορηγούν επιχορηγήσεις και πολιτικούς από το περιβάλλον, από πράσινους ακτιβιστές που ασχολούνται με την τρομοκρατία και από περιβαλλοντικούς ανταποκριτές των μέσων μαζικής ενημέρωσης (MSM).
«Η υπερθέρμανση του πλανήτη», το τρομακτικό ιστορικά πρωτόγνωρο φαινόμενο που δημιουργείται κυρίως από τον άνθρωπο, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε επειγόντως προτού να λιωθούν τα παγοθραύσματα και να εξαφανιστούν τα νησιά του Ειρηνικού κάτω από τα κύματα και να πνιγούν όλες οι πολικές αρκούδες.
Αυτό που όλα αυτά τα χαρτιά υποστηρίζουν με τους διαφορετικούς τρόπους τους είναι ότι η ανησυχητική εκδοχή της υπερθέρμανσης του πλανήτη – γνωστή και ως καταστροφική ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη (CAGW) – είναι ένα ψεύτικο τεχνούργημα.






Πηγή:
hellasforce.com