Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΦΑΙΡΑ;

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ - ΑΝΑΛΟΓΑ με τον βαθμό προετοιμασίας και τον συντονισμό των δονήσεων των ανθρώπων ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Σε μήνυμα τους σχετικά με το θέμα οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ μας είπαν:
«Η μαζική άνοδος θα ήταν αντίθετη με τον κοσμικό νόμο της ελεύθερης βούλησης εκείνων που αντί να είναι έτοιμοι για μια υψηλότερη σφαίρα, είναι γαντζωμένοι πεισματικά στη χαμηλότερη σφαίρα του υλισμού, της αγνοίας, της άρνησης συντονισμού
και της θρησκευτικής προκατάληψης, μη μπορώντας να παρακολουθήσουν τις κοσμικές συνθήκες».

Μετά την 21-12-2012 συμβαίνουν κοσμικές αλλαγές που μας επηρεάζουν:
- ΣΤΟ ΣΩΜΑ
- ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
- ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.
Στη συνέχεια αναφέρονται νέες επιστημονικές ανακαλύψεις που αποδεικνύουν ότι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ δεν είναι μια νεκρή απομονωμένη σπίθα ηλεκτρικής δραστηριότητας στο νευρικό μας σύστημα, ΑΛΛΑ μέρος ενός ενεργειακού πεδίου σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΤΕΛΙΚΑ αυτό το «πεδίο της συνείδησης» φαίνεται να είναι μια ζωντανή και έξυπνη πηγή ενέργειας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, έχει πραγματοποιήσει ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ , δηλαδή έχει μετακινηθεί πλέον σε μια πιο έντονη ενεργειακή περιοχή διαφορετική από αυτή που κατείχε μέχρι τώρα.
ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ του ηλιακού μας συστήματος περιλαμβανομένων και των τυχών δορυφόρων του, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ τώρα υψηλότερη ένταση της ενέργειας, που δημιουργεί μετρήσιμες αλλαγές στη θερμοκρασία, στη φωτεινότητα, στο μαγνητικό πεδίο, στις καταιγίδες, ακόμη και στην ταχύτητα περιστροφής των δακτυλίων και αναφέρομαι συγκεκριμένα στην περίπτωση αυτή του Κρόνου.

Για όλα τα παραπάνω στοιχεία υπάρχουν ήδη πάνω από εκατό μελέτες της ΝΑΣΑ η οποία έδωσε σε δημοσιότητα τα συμπεράσματά της που παρουσιάζονται συνοπτικά:
 Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ έγινε θερμότερος, αν και απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Ήλιο, ενώ αυξηθήκαν τα σκοτεινά σημεία του.
 Το σέλας του ΚΡΟΝΟΥ παρουσιάζεται πιο ενεργοποιημένο.
 Στον ΟΥΡΑΝΟ παρουσιάστηκαν πολικές μετατοπίσεις και απότομη ανάπτυξη - μεγάλης κλίμακας - της έντασης της μαγνητόσφαιράς του.
 Στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ παρουσιάστηκαν πολικές μετατοπίσεις και αλλαγή στην ένταση του φωτός του πλανήτη.
 Στον ΔΙΑ διπλασιάστηκε η ένταση του μαγνητικού του πεδίου και παρατηρείται σειρά εκρήξεων που προκαλούν υπερβολική παραγωγή πλάσματος και μια σειρά από νέες καταστάσεις και διαδικασίες, ως επακόλουθο των εκρήξεων.
 Στον ΑΡΗ παρουσιάστηκαν συνεχόμενοι μετασχηματισμοί στην ατμόσφαιρά του, αυξάνοντας την ποιότητα της βιόσφαιρας του πλανήτη.
 Στη ΣΕΛΗΝΗ παρουσιάζεται μια αυξανόμενη ατμόσφαιρα νατρίου που ανιχνεύεται στα 9.000 χιλιόμετρα ύψος.
 Σημαντικές φυσικές, χημικές και οπτικές αλλαγές παρατηρήθηκαν στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ, όπως μια αντιστροφή του σκότους και του φωτός, όπως κηλίδες που ανιχνεύτηκαν για πρώτη φορά, καθώς και μία απότομη μείωση των αερίων που περιέχουν θείο στην ατμόσφαιρά της.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
– ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ –
ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.
ΑΠΟ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ