Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

-Σε ερώτησή μας σχετικά με τη σελήνη με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΑΣΑ ότι θα συνεχίσει το πρόγραμμα «ΑΠΟΛΛΩΝ» και ότι θα στείλει αστροναύτες στον πλανήτη Άρη, μας απάντησαν:
-«Σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν και σας το επαναλαμβάνουμε, ότι η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος. Είναι επανδρωμένη με γήινες και εξωγήινες δυνάμεις.
Το εσωτερικό της είναι διαμορφωμένο σε δώδεκα επίπεδα κατ' αντιστοιχία προς τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, όπως εσείς αποκαλείτε, αλλά και προς τους δώδεκα αστερισμούς του Ζωδιακού κύκλου.


Το κάθε επίπεδο περιέχει τεχνολογικά εργαστήρια, κέντρα ελέγχου και εκπαιδεύσεως, χώρους προσγειώσεως αεροσκαφών, σταθμούς όπλων ακτινών και βαρύτητας, και κάθε επίπεδο υποδιαιρείται σε χιλιάδες υπό-επίπεδα. Σήμερα ολόκληρο το εσωτερικό της Σελήνης έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε ένα ορατό μητρικό σκάφος του κρυφού μας αστροστόλου.
Όσες επαφές γίνονται με γήινους ηγέτες ή συνεργάτες μας, ανάλογα με τη σοβαρότητα του θέματος, γίνονται ή στα σκάφη της Δορυφορικής Κυβέρνησης, ή στο εσωτερικό της Σελήνης στο ένατο επίπεδο του «Συμβουλίου των Εννέα Σφαιρών», όταν συμμετέχουν αντιπρόσωποι και των εννέα πλανητών του ηλιακού συστήματος «ΑΠΟΛΛΩΝ».
Το «Συμβουλίου των Εννέα Σφαιρών» είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση των γήινων ηγετών και αποτελεί τμήμα της Γαλαξιακής Επιτροπής της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, με το όνομα «Άστρο της Αυτοκρατορίας»……………..





-“Οι πρώτες επίσημες επαφές των ανθρώπων της Γαίας με τις αστρικές κοινωνίες θα γίνουν κατόπιν προσκλήσεως των ηγετών σας στη Σελήνη και ομάδας επιστημόνων στον πλανήτη Άρη.
Από τώρα ήδη έχουμε αναλάβει την υποχρέωση με το σκάφος «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ», του οποίου κυβερνήτης είναι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ,
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ – ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ – ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ – ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ – ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ – ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΩΤΟΣ».
Το προσωπικό της βάσεώς μας από τον Άρη παρακολουθεί διαρκώς τη Γαία και ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ , να σας γνωρίσει και επίσημα να σας φιλοξενήσει, και να σας ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
ΕΜΕΙΣ δεν εμφανιστήκαμε ξαφνικά και από το πουθενά στη Γαία,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…..”

-“Ο Άρης ανέπτυξε πολιτισμό πριν από 1.500.000 χρόνια και καταστράφηκε πριν από 1.000 χρόνια από οικολογικές καταστροφές που προήλθαν από λάθη των επιστημόνων του.
Ένα μέρος του πληθυσμού του διασώθηκε με διαστημικές πολιτείες και κατέφυγαν άλλοι στη Γαία και άλλοι σε άλλους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος.
Το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού του Άρη σήμερα κατοικεί, ζει και εργάζεται σε υπόγειες πόλεις και αγωνίζεται σκληρά να επιβιώσει.
Οι κάτοικοι του Άρη βιολογικά έχουν τα ίδια εξωτερικά γνωρίσματα με τους Ινδιάνους της Αμερικής και όσοι ήρθαν στη γη μεταλλάχτηκαν σε λευκούς ανθρώπους μεσογειακού τύπου.”
- “Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Εμείς της 8ης Αποστολής του Διός μπορούμε να ελέγξουμε την επίδραση των μεταβολών της Γαίας, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η φθορά τους και να προβούμε στην ομαλή αποκατάστασή τους.
Ολόκληρη η ιστορία της Γαίας και των εξωγήινων κοινωνιών, και ό, τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια της παρουσίας μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ. Η διαφορά του χθες από το σήμερα είναι ότι έχετε μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση και μια θετική αποδοχή της παρουσίας μας.
Το πιο σημαντικό όμως είναι, να υπάρχει πίστη στην ειρηνική επαφή για τις προθέσεις μας προς τους κατοίκους της Γαίας. Βέβαια θα υπάρξουν και θύματα με την εμφάνισή μας από τους ανημέρωτους και τους αποστάτες, όμως γι' αυτούς τους λίγους δεν θα θυσιάσουμε τους πολλούς”.

«ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΙΟΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ».

Πηγή: