Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ "ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Οι ηγέτες του πλανήτη και ο ΟΗΕ γνωρίζουν..

"Η τριετής έντονη παρουσία των σκαφών μας γύρω από την Γαία και τον Ήλιο αποσκοπούσε στο να προκαλέσουμε το έντονο ενδιαφέρον της ανθρωπότητας η οποία, κατά το μεγαλύτερο μέρος της πείστηκε για την παρουσία μας.



Στις 10/08/2010 αποστείλαμε τριμερή επιτροπή του "Στέμματος των Άστρων" της Αυτοκρατορίας στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ όπως εσείς τον αποκαλείτε, με την εντολή να έλθει σε διαβουλεύσεις με τις αντιπροσωπείες των κυβερνήσεων των λεγομένων από εσάς μεγάλων δυνάμεων και να υποβληθούν προτάσεις για την καλύτερη και γρηγορότερη επαφή της Γαίας με τις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Διός, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Στις 20/08/2010 επισκεφθήκαμε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όπως εσείς τον αποκαλείτε και από εκεί ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες συνάντησης γήινων ηγετών με δικούς μας εκπροσώπους. Η Cabal με την "Majestic12" και την NASA προσπάθησαν να αποκρύψουν τις επαφές αυτές από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία ειδοποιήθηκε μέσω της Δορυφορικής Κυβέρνησης.

Στις 05/09/2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των τριών αντιπροσώπων μας με πέντε γήινους ηγέτες (της Ρωσίας, των ΗΠΑ, της Κίνας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ινδίας) στον σταθμό της Δορυφορικής Κυβέρνησης και υπήρξε ομοφωνία στην διαπίστωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης καθώς και στους τρόπους επίλυσης τους. Δεν καταλήξαμε σε συμφωνία για τον χρόνο της επίσημης εμφάνισης μας, ο οποίος θα είναι συνάρτηση της τήρησης των συμφωνηθέντων.

Την 27η Σεπτεμβρίου 2010 έγινε σύσκεψη στην έδρα του ΟΗΕ μεταξύ του ΓΓ του ΟΗΕ και εκπροσώπων του "Στέμματος των Άστρων" και αποφασίστηκε η δημιουργία της "Πρεσβείας Συνομιλιών της Γαίας με τους Εξωγήινους" επιφορτίζοντας τον ΟΗΕ με την υποχρέωση να υποβάλλει προτάσεις για συζήτηση και υπογραφή μέσα σε ένα γήινο έτος.

Έκτοτε η πρεσβεία αυτή θεωρείται το επίσημο όργανο συνομιλιών με εξωγήινους"..

Μηνύματα Ολυμπίων
"Το Κάλεσμα των Άστρων", Γ. Καλογεράκη

Το "Στέμμα των Άστρων" και η Συνθήκη που υπέγραψε στις 11/11/2011 με τον ΟΗΕ..

ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

"Είναι ένας Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών των Άστρων, κατ' απομίμηση του οποίου συγκροτήθηκε και ο αντίστοιχος ΟΗΕ της Γαίας. Συγκροτείται από εκπροσώπους των άστρων με πολύ ανεπτυγμένους πολιτισμούς του Σπειροειδή Γαλαξία και της Ανδρομέδας και έχει δημιουργηθεί πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Εκπροσωπείται από οντότητες οι οποίες είναι όμοιες με τους ανθρώπους της Γαίας, ώστε όταν επισκέπτονται τον πλανήτη σας να μην διαταράσσεται ο ψυχισμός των ανθρώπων. Όμως για τα γήινα δεδομένα φαντάζουν ως μαγικές οντότητες με εξαιρετικά υψηλές συχνότητες δόνησης. Όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα δόνησης, τόσο πιο πολύ πλησιάζουν προς το φως, που είναι ο ίδιος ο Φοίβος Απόλλωνας.

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Φωτός έχει το αναφαίρετο δικαίωμα παρέμβασης για επιβολή κυρώσεων σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραβιάζονται οι όροι της Συνθήκης που υπογράφηκε στο κτήριο του ΟΗΕ στις 11/11/2011, μεταξύ του "Στέμματος των Άστρων" της Αυτοκρατορίας και του ΟΗΕ της Γαίας.

- Η 8η Αποστολή του Διός έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα ειρηνικά μέσα για την ρύθμιση και την επίλυση των εμφανιζομένων προβλημάτων. Όσον αφορά τους αποστάτες, αν δεν γίνουν σεβαστές οι διατάξεις της Συνθήκης, πρώτα θα ζητηθεί η άμεση εφαρμογή τους και σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν, θα επιβληθεί η τήρηση τους δυναμικά. Κάθε πλανήτης που απειλείται ή βρίσκεται υπό κατάληψη έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να καλέσει την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία να βοηθήσει, ανεξάρτητα από την ισχύουσα νομοθεσία.

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έχει επέμβει στην Γαία πολλές φορές και επί πολλούς αιώνες μέχρι σήμερα. Ουδέποτε οι ηγέτες της διακήρυξαν πως είναι "θεοί" ούτε καν αυτοί οι Ολύμπιοι, που οι άνθρωποι τους ονόμασαν θεούς. Οι μόνοι που ανακηρύσσουν τους εαυτούς τους θεούς, είναι οι αποστάτες"..
Μηνύματα Ολυμπίων
"Το Κάλεσμα των Άστρων", Γ. Καλογεράκη
Πηγή: