Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο πνευματικός κόσμος σε παγκόσμιο κλίμακα καταδικάζει τους παραχαράκτες της Ελληνικής ιστορίας Σκοπιανούς!! Οι Έλληνες Ακαδημαϊκοί που έχουν χαθεί...;

Συνέλληνες
Μετά την έξαρση πατριωτισμού και φιλοπατρίας που προκάλεσαν στον Ελληνικό λαό τα δύο ογκωδέστατα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθηνών, η κυβέρνηση για να εκτονώσει το φρόνημα του Ελληνικού λαού, και να τον αποπροσανατολίσει έφερε στην επικαιρότητα το σκάνδαλο Novartis. Αγνοείστε το, είναι πάγια μέθοδος της πολιτικής αλητείας στις δύσκολες στιγμές η κυβέρνηση εμφανίζει σκάνδαλα κατά της αντιπολίτευσης για να αποσπά την κοινή γνώμη.



Θυμηθείτε το σκάνδαλο Κοσκωτά, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το κραχ του Χρηματιστηρίου το 1999, την SIEMENS, τα Μπαταρισμένα γερμανικά υποβρύχια, τα Τυφλά πολεμικά αεροπλάνα F-16, την λίστα Λαγκάρντ, τον Μακεδονικό χρυσό, τα Δομημένα ομόλογα, και την μονή Βατοπεδίου. Όλα πέρασαν χωρίς ένας να τιμωρηθεί, γιατί με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών διαγράφονται τα αδικήματά τους, δηλαδή φρόντισαν οι κλέφτες να μην πηγαίνουν φυλακή, να μας φέρουν σε αυτή την οικονομική εξαθλίωση και τώρα προσπαθούν να ακρωτηριάσουν την χώρα μας με ανίερα δικανικά σοφίσματα.
Όταν οι πολιτικοί θέλουν να ψηφίσουν μνημόνια ή επαχθείς νόμους τότε επικαλούνται τον κίνδυνο της Τουρκίας, που εκδηλώνεται με σενάρια τεχνητής έντασης σε συναίνεση με τους Τούρκους, αφού το ίδιο κάνουν και οι Τούρκοι.
Συνέλληνες γρηγορείτε.
Ο κίνδυνος ελλοχεύει θανάσιμα, η ιστορία μας παρακολουθεί έντρομη για την απάθειά μας.
Ο πνευματικός κόσμος σε παγκόσμιο κλίμακα καταδικάζει τους παραχαράκτες της Ελληνικής ιστορίας Σκοπιανούς και η Ελληνική Ακαδημία καθεύδει τον ύπνον του δικαίου.
Μακεδονικό έθνος ουδέποτε υπήρξε και ουδέποτε αναφέρθηκε στην ιστορία. Προσπαθούν όμως να το δημιουργήσουν οι προδότες Έλληνες πολιτικοί για χάρη της καρέκλας τους.
Ο Ελβετός δημοσιολόγος Tenhil γράφει: «Είναι αδύνατο να υπάρξει σοβαρός επιστήμονας και ερευνητής σεβόμενος τον εαυτό του, που να αμφισβητήσει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» και όμως οι Έλληνες κομμουνιστές την αμφισβητούν και την δωρίζουν στα ιστορικά απόβλητα τους Σκοπιανούς.
Η Ελληνική ιστορία διδάσκει:
-Ο Όμηρος αναφέρει ότι οι Μακεδόνες συμμετείχαν στον Τρωικό πόλεμο.
-Ο Ησίοδος αναφέρει τον Μακεδνό γενάρχη των Μακεδόνων εγγονό του Έλληνα που ήταν γενάρχης των Ελλήνων.
Ο Θουκυδίδης εγκαθιστά τους Έλληνες στην Μακεδονία από τον 9ο π.χ. αιώνα.
Ο Ηρόδοτος ονομάζει τους Μακεδόνες Δωριείς.
Ο Στράβων γράφει: «Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία».
Η συμμετοχή του Αλεξάνδρου Α’ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους έπαιρναν μέρος μόνο Έλληνες, είναι ισχυρή απόδειξη της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Η εδαφική έκταση των Σκοπίων ΟΥΔΕΠΟΤΕ λεγόταν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ονομαζόνταν ΠΑΙΟΝΙΑ, ήταν δε ελληνική επαρχία του Μακεδονικού κράτους του Φιλίππου και κατόπιν του Αλέξανδρου. Αποτελούσε κομμάτι της Μακεδονικής Αυτοκρατορίας, όπως η Συρία, η Παλαιστίνη, η Αίγυπτος, η Μεσοποταμία, η Βαβυλωνία, η Μέμφιδα, τα Βάκτρα, τα Τάξιλα και άλλα μέρη του κόσμου που κατακτήθηκαν από τον Μέγα Αλέξανδρο. Όμως ποτέ δεν ισχυρίστηκαν ότι είναι φυλετικά «Μακεδόνες» αν και υπηρέτησαν τους Μακεδόνες.
Στο Κοινό Ανακοινωθέν της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι από τις 2-4 Απριλίου 2008, καθώς και της αντίστοιχης απόφασης των ηγετών της Συμμαχίας στο Στρασβούργο έλεγε ότι: «η ΠΓΔΜ θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ αφού πρώτα λυθεί το θέμα του ονόματος».
Τα Σκόπια έκαναν προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, εναντίον της Ελλάδας για την άσκηση βέτο (αρνησικυρίας) στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, το 2008 εκδικάστηκε η προσφυγή τους και τον Ιούνιο του 2011 έληξε άδοξα σε βάρος τους. Παρά το γεγονός αυτό ο πρωθυπουργός των μολότοφ γνωστός και ως Τσίπρας σαν γνήσιος κομμουνιστής αγνοεί την ιστορία και τις διεθνείς αποφάσεις και θέλει να χαρίσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια.
Οι Σκοπιανοί βασανίζονται με το ψυχωτικό σύνδρομο περί μακεδονικής καταγωγής τους, είναι αμετανόητοι και προκλητικοί. Χρησιμοποιούν μέχρι εξαντλήσεως την ιστορία, μάχονται για την ιστορία χωρίς την ιστορία. Οι ανεγκέφαλοι των Σκοπίων έχουν φτιάξει στα μέτρα τους μια δική τους βλακώδη ιστορία, όπως τη θέλουν αυτοί να είναι, και την πιστεύουν αν και η ιστορία τους οικτίρει. Επειδή είναι, χωρίς ιστορικό παρελθόν και ρίζες, προσπαθούν να αποκτήσουν φυλετική οντότητα με την κλοπή και την απάτη σε βάρος της Ελληνικής Ιστορίας, με ένα θρασύτατο και πανάθλιο ιστορικό πλιάτσικο υποστηριζόμενο από τον εβραιοσκοπιανό Τζορτζ Σόρρος που ελέγχει τους Έλληνες πολιτικούς.

Γεράσιμος Καλογεράκης

Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ