Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρά το γεγονός ότι ο Βιοσυντονισμός χρησιμοποιείται διαγνωστικά και θεραπευτικά στους αστροναύτες και στον στρατό στην Ρωσία και στην Αμερική, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, δεν συγκαταλέγεται στην κλασική ιατρική..

Είναι η μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας μέσω των διαφορετικών συχνοτήτων που εκπέμπουν τα διάφορα όργανα του σώματος και τα κύτταρα, οι οποίες διαφέρουν εντελώς μεταξύ τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τα διάφορα μικρόβια και ιούς.



Κάθε κύτταρο, όργανο και ιστός του ανθρώπινου σώματος, εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα, που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Η συνισταμένη όλων αυτών δημιουργεί το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός, που είναι η Αύρα.

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται επιστημονικά στην Κβαντική Φυσική και στις ιδιότητες του DNA. Τα κύτταρα του σώματος εκπέμπουν αλλά και δέχονται ηλεκτρομαγνητικά κύματα από το περιβάλλον, με τα οποία παράγουν διάφορες μορφές ενέργειας. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί και όλα τα αντικείμενα της λεγόμενης νεκρής φύσης, εκπέμπουν τις δικές τους ιδιοσυχνότητες και λαμβάνουν τις εκπεμπόμενες του περιβάλλοντος τους.

Η εισχώρηση, παρασίτου ή ιού, επηρεάζει το βιολογικό πεδίο του σώματος, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες.

Οι μηχανισμοί αυτοΐασης του ανθρώπινου σώματος έχουν τεράστιες ικανότητες θεραπείας. Διάφορες χημικές ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό από τα τρόφιμα και τα φάρμακα, τον μολυσμένο αέρα, το άγχος, την ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική επιβάρυνση, εξασθενούν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός. Ο Βιοσυντονισμός επαναφέρει τον οργανισμό στην ιδανική κατάσταση εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων και ενεργοποιεί τον φυσικό μηχανισμό αυτοθεραπείας που διαθέτει.

Επαναφέρει τις αρμονικές συχνότητες μεταξύ των κυττάρων και των οργάνων, με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία μεταξύ τους, την βελτίωση της διάθεσης,της ενέργειας, της ψυχολογίας, του ύπνου, της σεξουαλικής δραστηριότητας, της μεταβολικής δραστηριότητας και άλλων βασικών για την ποιότητα της καθημερινής ζωής λειτουργιών.

Παρά το γεγονός ότι ο Βιοσυντονισμός χρησιμοποιείται διαγνωστικά και θεραπευτικά στους αστροναύτες και στον στρατό στην Ρωσία και στην Αμερική, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, δεν συγκαταλέγεται στην κλασική ιατρική. Σ΄αυτό έπαιξαν ρόλο οι φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες ζημιώνονται από τα αποτελέσματα του Βιοσυντονισμού. Με απλά λόγια, η χημική φαρμακευτική μέθοδος και προσέγγιση, προσπαθώντας να διορθώσει την παθολογική κατάσταση ενός ασθενούς, του δημιουργεί παράπλευρες απώλειες και καινούργια προβλήματα, τα οποία ο ασθενής δεν είχε πριν την αγωγή. Ο Βιοσυντονισμός, όπως και ο Βελονισμός, η Ομοιοπαθητική, η Βοτανολογία, η Διατροφολογία και άλλες εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας, έχουν ως στόχο να επαναφέρουν με φυσικό τρόπο την υγιή λειτουργία του οργανισμού, χωρίς παρενέργειες. Ο Βιοσυντονισμός εξολοθρεύει μέσω συχνοτήτων, βλαβερούς μικροοργανισμούς και μετά εφαρμόζει προγράμματα ρύθμισης επαναφοράς των οργάνων όλου του οργανισμού, σε μια 100% υγιή κατάσταση, όσο αυτό είναι φυσικά εφικτό.

Τα ειδικά μηχανήματα διάγνωσης που χρησιμοποιούνται στον Βιοσυντονισμό, διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ οι αντίστοιχες θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων, ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.

Η χρήση της συσκευής μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια και επιτυχία που αγγίζει το 98%, όλα τα αίτια των προβλημάτων υγείας..

[Οι πληροφορίες για τον Βιοσυντονισμό λήφθηκαν από το βιβλίο του Γ. Καλογεράκη "Ο Θεικός Άνθρωπος"]



Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ